Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/166 A kérdező kommentje:
Andi!!Andi!!!Mi van veled csak pár szót írj!!Kedves utolsó veled mizu történt valami??Én voltam endokrinológusnál és magas az inzulinom kaptam rá gyógyszert.Írjon valaki!!
2011. dec. 19. 09:57
 92/166 anonim ***** válasza:
szia Kriszta!!Élek még :D Mesélj,hogy hol tartassz.
2012. jan. 17. 09:05
 93/166 A kérdező kommentje:
ÁÁáá hát szia!Örülök,hogy élsz még.Hát én ott tarok h kiderült a magas inzulin miatt nem jön a baba még jó h elmentem endokrinológushoz 2 hónapja szedem a Merkformint és diétáznom kell és egy kicsit fogyni már lement pár kg.Febr. 10-én megyek pestre orvoshoz ha jók az értékeim elvileg jön a baba de lehet h elkezdenek stimulálni.Majd akkor kiderül.Legalább már tudunk valamit.Veled mizu hol tartasz hogy vagy lelkileg??Sok puszi Neked!!
2012. jan. 20. 20:07
 94/166 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sok minden történt velem azóta. Volt egy műtét, de azt szerintem le írtam. Aztán szeptemberben volt az első inszeminációm, ami nem járt sikerrel, utána meg nem jött meg. Gyógyszert szedtem, hogy megjöjjön. Hiába minden, tavaly már nem foglalkoztak velem. Teljesen lemondtam már a gyerekről. Idén belevágtunk újra. Épp tegnap volt a második inszem. Most kicsit jobban bírom, a múltkori teljesen kicsinált. Most két hétig várnom kell, hogy megtudjam, sikerült-e. Hát én itt tartok most. Nemsokára te is jössz pestre ugye? Most nem írok többet, puszillak, és bocs, hogy eltűntem. Andi.
2012. febr. 3. 12:00
 95/166 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon-nagyon szorítok Nektek!!!!!!!igen én elvileg 10-én megyek pestre de most a férjem munkanélküli lett ezért nagyon meggondolandó...nem tudom mit csináljak.10-re nem várom j lenne ha nem is jönne.Most diétázom +gyógyszer így fogytam 7kg-t nov. eleje óta.Röviden ennyi majd írok még és Te is írj mindenképp ha van valami!Sok puszi.
2012. febr. 4. 11:32
 96/166 anonim ***** válasza:
Voltál Pesten? .:)
2012. febr. 11. 20:47
 97/166 A kérdező kommentje:
Igen voltam most próbáljuk beállítani a gyógyszer adagomat.Áprilisban kell mennem újra terheléses cukor és inzulin vizsgálatra akkor majd kiderül h jó-e nekem ez a gyogyó.Ha nem akkor váltunk.addig is diétázom ill. próbálkozom.Remélem áprilisban többet tudok majd.Veled mizu hogy vagytok?
2012. febr. 18. 15:56
 98/166 A kérdező kommentje:
Tudsz már valamit????Kíváncsi vagyok ha nem sikerült akkor sem keseredhetsz ám el hallod??:P)
2012. febr. 18. 15:58
 99/166 anonim ***** válasza:
Szia! :) Tegnap sajnos megjött, úgyhogy nem sikerült a második inszem sem. Nem vagyok végül is elkenődve, már úgy látszik ebbe is belejöttem. Hétfőn telefonálok időpontért. Azért ha így eszembe jut, kicsit rossz. Pedig mindent úgy éreztem, mintha sikerült volna, és úgy vigyáztam magamra, a férjem még beágyazni se hagyott. Dolgozni mentem csak, meg főztem itthon, minden mást ő csinált. Ha főztem, még a fazekat se engedte, hogy átemeljem valahova. Nem értem miért nem sikerül. Néha félek tőle, hogy mi van, ha megint lezáródott az az egyetlen petevezetékem. Nem tudom. Remélem minden rendben lesz, és mehetünk tovább inszemre. Most nem írok többet, nincs kedvem. :( Veled mizu?
2012. febr. 19. 11:18
 100/166 A kérdező kommentje:

Szia Csajszi sajnálom de nem szabad feladni!!Erős csaj vagy Te.Figyu most meddőségibe jártok vagy endo dokihoz jársz?Nem is tudom kérdeztem már-e Neked rendben van az inzulinod nem vagy PCOS??Mert ha igen és nem szedsz rá gyogyót akkor hiába az inszem a lombik stb..bocsi nagyjából visszaolvastam de nem látom h írtad volna h jó-e az inzulinod stb mert a cisztáid miatt lehetsz PCOS.Ez most csak úgy eszembe jutott.Egyre több az ilyen beteg és emiatt nem sikerül a terhesség.Az egyik ismerősömék 10 évig próbálkoztak mindennel term gyógyász inszem 2 lombik semmi nem sikerült.Tavaly a csajszi elment endo dokihoz kiderült az IR kapott gyógyszert+diéta lefogyott 2 hónap múlva terhes lett spontán már meg is született a baba pedig ők már teljesen lemondtak a gyerekről.Szóval a meddőségi központban nem foglalkoznak ezzel mert az nem lóvé.feleslegesen elpazaroltak sok évet meg egy csomó pénzt a kezelésekre.Te mindent megtettél h ne legyen baj ne okold Magadat!Meglátod nekünk is lesz babánk!!Írj!

Pusszantalak.

2012. febr. 19. 22:53
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!