Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi
teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Szia Kriszta! Biztos csodálkozol, hogy minek írok ennyi idő után még. Azért nem írtam, mert nem volt miről. Teljes befordulás. Sikertelen hónapok, cisztákkal fűszerezve, élni sincs kedvem. Most legutóbb mikor voltam a dokinál, műtétet javasolt, amit én rögtön elfogadtam. Úgyhogy most itthon vagyok, az előkészületeken dolgozom. Mármint kért mellkasröntgent, vérvételt, ekg-t. Már ezek meg vannak, ma megyek be a kórházba konzultációra, mikor legyen a műtét. Beszélnem kell az aneszteziológussal is. Na szóval a lényeg, hogy lesz egy méhtükrözés, meg egy petevezeték átfújás. Plusz a szokásos ciszta kivétel. Csak azért nem vagyok elkeseredve, mert azt ígérte a dokim, ha ezek megvannak, utána jöjjek hozzá vissza, és egyből inszeminációval folytatjuk. Ha nem sikerül, utána lombik. Ha nem mondja ezeket hozzá, én már kötélen lógnék. Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, annyira rossz volt, hogy még ide sem néztem fel. Figyi, lehet hogy nektek már sikerült? Írj ha nem haragszol. Puszi Andi.
2011. márc. 11. 08:36
82/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Dehogy haragszom.Nálam dettó ugyanez nem is jártam itt hónapok óta.Amikor megvolt az átjárhatóságim köv hónapban megjött nov. viszont nem vártam pár napot egy + teszt 3 nap múlva mégegy + teszt.Másnapra megjött....szóval én nagyon kész voltam.Annyira,hogy elhatároztuk h ilyen állapotban most hagyjuk is az egészet szóval most nincs babaproject amíg nem jövök rendbe lelkileg idegileg addig nincs értelme.Én is sokat szenvedtem 2 hónap táppénz mellé még jött más bajom is amitől ki voltam.Mostmár dolgozom jobban vagyok de még közel sem az igazi.Legalább annyi kiderült h nincs összeférhetetlenség.Megbeszéltük h most várunk ha jobban leszek akkor a sorsra bízzuk ha jönni akar akkor jönni is fog én már úgy vagyok vele.Életem legnehezebb telén vagyok túl...legalábbis remélem ennél rosszabb már nem lesz.Totális lelki összeomlás volt de összeszedtem magamat!Muszáj erősnek lenni!!Neked is!!Nagyon szorítok Neked a műtéthez is inszemmel pedig sikerülni fog elsőre csak hinni kell!!Írj még mikor is műtenek??Kíváncsi vagyok mi történik veled ha nem baj.Vigyázz magadra!Puszi.Krisztina
Szia! Na szóval mindent elintéztem. El sem hiszed, hogy milyen nehéz bekerülni a kórházba a műtétre. 2 hétig annak jártam utána. Ne tudd meg. Már a pokolba kívántam az egészet. Na mindegy, megvan minden, már csak meg kéne jönnie. Elvileg az ilyen műtéteket a ciklus elején csinálhatják, de ezt gondolom tudod már te is. 3.-án kellet volna megjönnie, de még nem jött. Kicsit késik, de meg fog jönni. A hőm alacsony. Figyelj rám egy kicsit!! Bármennyit is késsen, soha ne éld bele magad a terhességbe, csak akkor ha a hőmérsékleted 36,7 vagy az felett van. Én már nem dőlök be a késésnek.tapasztald ki te is, hogy mennyi az alaphőd. Nekem mielőtt megjön, addig végig 36,8 36,7 amikor reggel 36,4 már tudom, hogy aznap, de legkésőbb másnap meg is jön. Csak a csalódások kivédése miatt írtam ezt. Majd írok még. Puszillak. Ne add fel.
2011. ápr. 6. 19:39
Szia Kriszta! Április 18.-án műtenek. Pont a névnapomon:(
2011. ápr. 12. 23:55
85/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Köszönöm a tanácsot!Gondolom már túl vagy a műtéten remélem minden rendben ment szorítok Neked nagyon!!!Ha hazaértél írj Nekem!Puszillak!Kitartás!!Hidd el megéri:)Ja és utólag nagyon boldog névnapot!
Szia Kriszta! Tegnap jöttem haza a kórházból, sajnos nagyon kemény volt a műtétem, rengeteg gáz beszorult a bordák, meg a szervek közé, iszonyúan feszít, alig bírok levegőt venni. Sajnos a jobb oldali petevezetékemet ki kellett venni, a bal oldaliból kivették a cisztát, és az még működik, meg a petevezetékeket is szét tudták szedni.(mindkettő teljesen össze volt nőve) úgyhogy ennyi. Furcsa, még csak nem is sírtam, mikor elmondta a doki. Edződöm. :( Viszont a következő mensinél mehetek vissza, elvileg inszeminációra. Talán csak ez ad erőt. Olyan sokan voltak ilyenek a kórházban, mint én. Most fekszem, elég sokat kéne sétálnom, de amit tudok megteszek. Pénteken megyek varratszedésre, hát ennyi. Írj mihamarabb. Most nem írok többet. Puszi. Andi.
2011. ápr. 21. 11:59
87/166 A kérdező kommentje:
Szia!Örülök,hogy túl vagy a nehezén ha össze volt nőve a p.vezeték akkor valószínű ez volt a fő probléma most majd sikerülnie kell!Lassan mehetsz inszemre szorítok ám!Írj egyből ha tudsz valamit.Puszi!!!Krisztina
Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy így beleírok a "beszélgetésetekbe" de mivel abszolult sorstárs vagyok és elolvastam a történeteteket gondoltam megkérdezem mi van Veletek! Remélem jó híreket tudtok mondani.
Rólam annyit, hogy 3 év 3 műtét -2 petevezeték, lombik kezdés tolódik... 33 évesen. csupa jó hír :(
Én is a Baross utcába járok (fogok járni) lombikra.
2011. szept. 1. 16:01
89/166 A kérdező kommentje:
Szia!
Örülök h írtál annak nem h sorstársak vagyunk de sajnos ez van.Nekem egyenlőre nincs jó hírem volt egy fél éves szünetünk mert így hozta az élet....de most aug. óta újra rajta vagyunk az ügyön:) ha most megint megjön akkor megyek endokrinológushoz ott még nem voltam.Viszont egyik ismerősöméknek 10!év után jött össze a baba amikor elmentek egy endokrinológushoz.Túl voltak már mindenen inszem 2 lombik! nem sikerült.Aztán egy sima terheléses cukorvizsgálaton kiderült h kevés az inzulinja.Kapott gyógyszert és diétázik szinte rögtön terhes lett.Szóval én ebből okulva nem akarok addig lombikra menni.Kedves érdeklődő Neked meddig tolódik a lombik?Nem tudom mi lehet Andival sokszor eszembe jut jó lenne ha Ő is írna magáról.Te is írj.Most mennem kell dolgozni.Nem szabad soha feladni!Kitartás!!
Szia!
Sajnálom, pedig bíztam benne, hogy már jó híreket írtok!
Én is a héten megyek endokrinológushoz. Igaz még nem tudom, hogy mit fogok tőle kérdezni, de remélem ő tudni fogja, hogy mit vizsgáljon :) Én ilyen terheléses cukron már voltam és jó lett :) reméljük Neked is jó lesz!!!
Most várjuk, hogy megjöjjön (ez legrosszabb esetben még 40 nap). Le volt állítva a menzeszem, aug. 22-én kaptam egy utolsó szurit, ahhoz számítva 60 napon belül kell megjönnie. Vágom a centit :) Aztán ha megjön hívnom kell a Baross utcát! és remélem máris indulhatunk!
Hát igen... sok erő kell ehhez az egészhez az biztos, de kitartunk!!! :)
2011. szept. 12. 10:46
Kapcsolódó kérdések: