Cickafark és palástfű. Aki próbálta mi a tapasztalata?
A palástfű teáról tudok nyilatkozni: a peteéréstől kezdve ittam, minden reggel és délután 1 teáskanál tea 1 pohár forró vízben.
Én első hónapban terhes lettem (8 hónap próbálkozás után), de szeretném hangsúlyozni, hogy nem biztos, hogy a teától, ugyanis ugyanebben a hónapban szedtem először a Clostilbegyt-et.
Kérj hormonvizsgálatot, és ha kiderül, hogy nincs peteérésed, alacsony a progeszteron szinted, akkor a Clostilbegyt segítHET. Persze ez sem garantált, de nekem első hónapban sikerült.
9h km
Nekem nem jött be, és megoszlanak a vélemények hogyan kell inni,mivel a hormonokra hat.
Nekem más jött be, több ismerősömnek is ez vált be kb fél év után:
Almaecetes víz mézzel (napi 2-3 alkalommal, 2 teáskanál almaecet 1 teáskanál mézzel egy pohár vízben, az almaecet természetes úton előállított volt)
Volt akit meddőnek nyilvánítottak, és ezzel sikerült neki.
utolsó gratulálok és szurkolok a 3.hoz. :)
utolsóelőtti: milyen almaecet? pl. tescoban is jó ha veszem?
Nem tudom, pontosan milyen van a Tesco-ban, de bioboltban,vagy ecetboltban kapsz olyan almaecetet,amit természetes úton állítottak elő. A boltit (amit mindenhol árulnak) ipari úton állítják elő, nem tökéletes, de ha éppen csak az van, az is jó néha-néha.
Ez a megtartásban is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!