Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!2010. márc. 2. 16:09
111/166 anonim válasza:
Szia Kriszta! Látom nem írtál, (remélem jól vagy)azért elmondom, hogy nekimegyünk a 4. inszemnek. Elkezdődött a kezelés, a gyógyszerek szedése, hasbaszuri, stb. Szerdán megyek vérvételre,meg UH-ra, és számításaim szerint pénteken lesz a dolog megejtve. Teljesen elvesztettem a hitem, mikor ott ültem a váróban, gondoltam, úgysem lesz minden rendben, azért 5 ciszta nem múlhat el, és teljesen tiszta volt mindkét petefészek. Egy kicsit meg is biztatott, mert kérdezte, hogy hanyadik inszemen vagyunk túl? Én mondtam, hogy a 3. Erre ő fellélegzett, hogy:: de jó! Akkor már a célegyenesben vagyunk, és nyugodjak meg a lombikig nem is kell elmennünk.- Legalább egy kis reményt adott ezzel. Máshogy indulok neki. Na mindegy, remélem azért felnézel, és szurkolsz egy kicsit. Puszillak, és vigyi magadra!!!
112/166 A kérdező kommentje:
Naná,hogy szurkolok egy kicsit Te lány!!P))Nagyon szorítok Nektek,hogy minden rendben legyen nem haragszom hogy nem írtál tudom hogy van ez:)Húú és az nagyon jó hír,hogy szép tiszták lettek a petefészkek ez szupi!!Pontosan mit is állapítottak meg Neked mint diagnózis??Én köszönöm jól vagyok tartom a diétát amennyire lehet szedem a gyógyszert azóta volt mégegy cukorterhelésem még ápr. elején és javultak az értékeim majd most hétvégén kell nem megjönnie eddig semmi csak mellfeszülés néha icipici görcs.Hát röviden ennyi.Vigyázz magadra és ha tudsz valamit azonnal írj ám!Puszi!!
2012. máj. 22. 16:50
113/166 anonim válasza:
Szia! Ma voltam bent a kórházban, vérvétel, UH-on, és elég picikék a tüszők még, nem tudom mi lesz, elvileg péntekre tervezik az inszeminációt, remélem meg is lesz. Délben kell vissza telefonálnom, mert a vér eredményemtől függ, hogy mikor kaphatom meg a tüszőrepesztő injekciót. Milyen jó, hogy egy percig sem lehetek biztos semmiben!!! Hihetetlen! Remélem megéri majd ez a sok mérgelődés, és a sok keserűség után, egyszer az én szájam íze is édes lesz :)Majd írok még, csak ezt le kellett írnom most. :) Puszillak :Andi.
114/166 anonim válasza:
Szia! Na meglesz pénteken az inszem!!! Jó lett az ösztradiolom. :) D Szóval pénteken megy a férjem 8-ra, én meg majd 11-re. Idáig mindig együtt mentünk, de iszonyat fárasztó ott lenni 4-5 órát, így ő is csak azt a max félórát tölti ott, meg én is. Kérdezted, hogy mi "bajom" van.- Nekem nem reped meg a tüszőm, amúgy minden más rendben van. A férjem meg tudod teljesen egészséges. Mikor anno kiderült, amúgy leírtam neked :)) De persze már régen volt. Holnap reggel kapom meg a tüszőrepesztő injekciót. Nagyon szurkolj, legalább egy gyerekem muszáj hogy legyen, nem tudnék úgy nyugodtan meghalni, ha eljön az idő, hogy nem marad utánam semmi. Na most nem írok, várom válaszod. Puszi.
115/166 A kérdező kommentje:
Szia!Hjajj ne viccelj már!Dehogy halsz Te meg gyerek nélkül!:P na örülök h pénteken kivitelezhető az inszem:)ez jó hír.Szegényke Neked is jó hosszú a kálváriád pedig az elvileg könnyen orvosolható probléma nem?mindig becisztásodik?Kizárták Nálad a Pcos lehetőségét?Engem meg elkapott valami nyüvek képzeld tegnap óta hasgörcsök hányinger este már lázam volt...pedig majd most kell nem megjönnie.Ha megjön nem fogok meglepődni:)akkor az azt jelenti hogy még nem jó az inzulin..ehhez idő kell.Meg türelem türelem...dehát ezt mi már tudjuk nem??Puszi!!Írj majd ha megvolt az "aktus":))
2012. máj. 24. 20:15
116/166 A kérdező kommentje:
Na már biztos túl vagy rajta majd írj ám hogy mivan veled:P)
2012. máj. 25. 14:38
117/166 anonim válasza:
Szia! :) Na megtörtént az "aktus". Nagyon kedves volt az orvos, de így is kellemetlen volt a beavatkozás. Most később kaptam meg a tüszőrepesztő szurit, (tegnap reggel)úgyhogy majd most este 8kor kezd repedni, addigra a cucc ott van, úgyhogy még akármi is lehet. :) Persze ilyenkor még pár napig érdemes házas életet élni...Bízom benne, hogy sikerülni fog :) Sajnálom, hogy beteg vagy, én is mindig attól fosok, hogy nehogy olyankor legyek beteg, amikor inszem lesz, vagy lehetséges a terhesség.Reméljük elmúlik hamar, nekem is volt ilyesmi egyszer, hamar átszaladt rajtam, de addig majd belehaltam. Vigyázz magadra nekem!!! Kinek fogok élmény beszámolót tartani, ha lebetegszel? Képzeld tök optimista vagyok most, lehet, hogy sikerülni fog, bár egyáltalán nem akarom magam beleélni, csak most úgy meg biztatott a doki, meg sok helyen olvastam, hogy a 4.inszem sokaknak össze jött. Nagyon szurkolj!!! Puszillak, majd írok még :)))
118/166 A kérdező kommentje:
Szia!Csak bekukkantottam írtál-e.Nagyon szorítok és örülök hogy pozitív vagy az sokat számít!Én még szarul vagyok.Ráadásul most rohadtul görcsölök:( szerintem holnapra meg fog jönni...ez van pedig azthittem már eljött az én időm.Most ha megjön akkor elmegyek egy új orvoshoz persze szedem tovább a gyogyit meg minden de ő állítólag jó ebben ha úgy gondolja ezekkel az eredményekkel mehet akkor belevágunk egy clostys kúrába nekem még olyan sem volt.Na jó legyél és tessék még akciózni csak azért hogy biztosra menjen a dolog:)))
2012. máj. 25. 20:42
119/166 anonim válasza:
Szia! Ne tudd meg már milyen izgalomban vagyok. Most más az egész, nem fáj a mellem, nem érzek semmi extrát, néha görcsöl a hasam, de nem vészesen, hányingerem van de csak esténként, ez még nem lehet terhes tünet, de akkor is, olyan fura. Jaj Kriszta, szurkolj nagyon!!!Vasárnapig ki fog derülni, hogy mizu, de addig??? Ajjaj!!!
120/166 A kérdező kommentje:
Elhiszem és gondolok Rád!!Addig türelem türelem türelem...szorítok!!!Vasárnap mindenképp jelentést kérek!!Akkor csinálhatsz tesztet?Nem pénteken lesz a 14. nap?Én nem tudom hogy zajlik inszem után.
2012. jún. 5. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!