Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!2010. márc. 2. 16:09
141/166 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok Neked hogy Veled maradjanak a babák!!!Sajnos mégnem tudom írni h terhes vagyok de nemsokára eljön az én időm ùgy érzem.Most mennem kell majd írok bővebben.2 hét múlva tessék írni!!Puszi.
2012. nov. 17. 03:01
142/166 anonim válasza:
Szia Kriszta! Sikerült a lombik!! Nagyon örülünk neki, kicsit rossz, mert én még sosem voltam terhes, és a hasi görcsöktől nagyon be vagyok tojva. Egyelőre a vérből mutatták ki, de tuti biztos. Jövőhéten csütörtökön megyek vizsgáltra, akkor már lehet majd látni is valamit. Nem is tudom, hogy mit írjak, úgy össze vagyok zavarodva. Félelmetes, és furcsa érzés, de közben jó is. Nem lehet megfogalmazni. Szerintem ezt nem is lehet. Majd írj, ha elolvastad. Puszillak. Andi.
143/166 A kérdező kommentje:
Húúúúúúúúhaaaaaa ezt el sem hiszem:DD eszembe jutottál ma és nagyon örülök!!!De csak halkan...nekem ma megjött már meg sem lep.januárig várok és akkor go orvos megyek clostys kúrára aztán inszem nekem mindegy de történjen már valami!!
Ha bármi van azonnal jelentkezz!4De izgi:))Puszillak!
2012. nov. 30. 17:37
144/166 A kérdező kommentje:
Na mizu???Ma gondoltam rátok tessék jelentkezni!Puszi.
2012. dec. 6. 18:25
145/166 anonim válasza:
Szia! múlt héten voltam az első UH-n. Már látszott a petezsák, és jó helyre ágyazódott be. Ennyit mondott a doki, meg hogy most már többet nem kell jönnöm a meddőségibe, úgyhogy megbeszéltem már egy időpontot a saját dokimmal, 18.-ára. Olyan lassan telnek a napok, van, hogy majd leszakadnak a melleim, és szurkál nagyon a hasam, van, hogy semmit sem érzek, ma is, és ilyenkor, annyira félek, hogy miért van ez? Minden félelmetes, ez borzasztó! Komolyan mondom, mindennap rettegésben élek, mert ha szúr, akkor jaj istenem, nehogy elvetéljek. Ha semmit nem érzek, akkor jaj, csak nem felszívódott, vagy mit tudom én. Ki vagyok teljesen, már alig várom a 18.-át, hogy tudjam, minden rendben. Gondolj rám, küldj erőt nekem!! Nagyon el vagyok veszve, mert tudod, most már itthon vagyok, és egész nap be lehet golyózni, hogy csak ez van a fejemben. Na ti belevágtok a dokis küzdelembe? Majd írj egy pár sort. Puszillak. Andi.
146/166 A kérdező kommentje:
Andikám!Próbálj meg megnyugodni foglald el magadat valamivel és csakis pozitív gondolatok értetted??:P Tudom hogy könnyű mondani de inkább azt mondogasd magadban,hogy minden rendben lesz ott a petezsák is jó helyen van.Hidd el ,hogy neked is lesz babád!Küldöm neked az energiát szorítok Neked ezerrel!!!Tényleg keress valami elfoglaltságot nehogy begolyózz nemsokára 18-a.Én meg 19-én megyek dokihoz szerintem closty kúra lesz nekem még olyan sem volt és ha nem sikerül akkor szerintem belevágunk egy inszembe.Mennyibe kerül a meddőségibe egy inszem ahová Ti jártatok??Vigyázz magadra és írj nyugodtan.Puszillak!!!
2012. dec. 15. 21:47
147/166 A kérdező kommentje:
Mi van Veletek???
2012. dec. 18. 21:12
148/166 A kérdező kommentje:
Hahóóó jelentkezz légyszi,baj van??
2012. dec. 20. 14:31
149/166 anonim válasza:
Szia! Nincs baj. :) Volt egy kis vérezgetés a múlt héten, majdnem meghaltunk az idegtől, aztán 4 nap múlva ismét vérzés, kiderült, hogy a másik baba is megtapadt, de nem fejlődött tovább, úgy hogy ki kell ürülnie, tehát nem a meglévő baba miatt vérzek. A vizsgálaton erős szívhangja van, és akkora, amekkorának kell lennie, tehát minden okés. :)Csak tudod mondja a doki, hogy ne aggódjak a vérzés miatt, de azt hogy csináljam? úgy félek olyankor, persze nem görcsölök, és állandóan azt figyelem, hogy nehogy görcsöljön. Mára teljesen kitisztultam, nincs már barna se, sokat kell feküdnöm, és a net sem érdekel, bámulom a tévét. Nem hagy enni a picur, már 5 kilót fogytam. Hát itt tartok, ja és szerdánként töltöm a heteket, most a hetediket töltöttem. :) Remélem minden rendben lesz, és nem tart sokáig ez a rossz állapot. :) Mikor lesz a clostys kúra? Most nem írok többet, köszi, hogy gondolsz rám, :) jól esik :) Puszillak. Majd írj!
150/166 anonim válasza:
Ja? Kérdezted, hogy mennyibe került. Mi a sotera jártunk, és ott az inszeminációk is ingyenesek, mármint a gyógyszerekért kell fizetned. Egy inszem kb volt 15 ezer de nem tom pontosan. Mert 3 havi adagokat írnak fel. A lombik az szurikból állt, összesen 98 ezer volt, de ebben már benne volt az utrogestan is. Most lefekszem, már szédülök. Mindig este szórakozik a kicsi :) Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!