Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!2010. márc. 2. 16:09
101/166 anonim válasza:
Szia! Ma voltam a kórházban, hát megint ott van egy jó nagy ciszta, ami miatt megint nem haladhatunk tovább. Fogamzásgátlót kell szednem, hogy eltűnjön. Megkérdeztem, hogy mi is ez az intézmény, ahova járok, hát kérlek szépen, ez meddőségi intézet, de a hormonjaimat minden alkalommal az endokrinológián vizsgálják, és a doki azt mondta, hogy mivel folyamatos UH-vizsgálat alatt vagyok, kizárt a pcos. Tudod nekem minden hónapban nézik a hormonjaimat, hogy hogyan reagálok a kezelésekre. Tudod itt sok ajtó van, az egyiken endokrinológia, a másikon embriológia, és ilyesmik. Eléggé elkenődtem az az igazság, semmi kedvem nincs azt hiszem még élni se. Ha mindig ez lesz, hogyan jutok el a végéig? Most nem írok többet, puszillak :Andi.
102/166 A kérdező kommentje:
eljutsz a végéig és punktumm!!:) meddőségi vagy nem én a helyedben inkább endos dokihoz mennék de komolyan az 1 dolog h olyan doki nézi a hormonjaidat de nem ő kezel.Az h most fogigátlót írtak megint csak elnyomja a problémát de ez nem megoldás.Ha elfogadod a tanácsomat akkor elmész pestre MM-be ott profik vannak nagyon sok meddőnek mondott elkeseredett nőnek segítettek már köztük ismerősömnek.Ha ezt csinálod tovább csak kikészülsz nem vagy te kísérleti nyúl!Fel a fejjel Csajszi!!Ölellek puszillak csak szedd össze magadat oké??
2012. febr. 29. 17:35
104/166 A kérdező kommentje:
Mensmentis Intézet rövidítése ők nagyon jók.Meséltem az ismerősömet akik 10 évig próbálkoztak inszem 2 lombik stb. a nőgyógyász ajánlotta ezt a helyet nekik utolsó ötletként elmentek.Kiderült a csajnak az inzulinprobléma kapott gyógyszert fogyott és a 2 hónapban terhes lett.Most született meg a baba csodaként élték meg.Szóval mindig van remény!
2012. márc. 27. 21:35
105/166 anonim válasza:
Értem. Na én múlt héten pénteken(30.-án) megvolt a harmadik inszeminációnk, szurkolj nekem.
106/166 A kérdező kommentje:
jujjj Csajszi nagyon drukkolok Nektek!!!!Kérek visszajelzést majd.pusziiii
2012. ápr. 3. 17:58
107/166 A kérdező kommentje:
Szia Csajszi!na mizujs màr tudsz valamit ugye?Ha most sem sikerült akkor igérd meg nekem hogy megpròbàlod máshol szeretnék segíteni.Nekem javultak az értékeim az orvos szerint már van esélyem a spontàn terhességre.Jajj nagyon remélem h sikerült de ha nem akkor menekülj attol az orvostòl aki a cisztàkra fogigàtlòt ír Neked.Attòl nem oldòdik meg semmi.Na puszi Neked írj!!!!
2012. ápr. 18. 03:18
108/166 anonim válasza:
Teljesen kibuktam!!! Nem sikerült a 3!!! sem, és lett 5 cisztám. Megint fogamzásgátlót szedek.:((((
109/166 A kérdező kommentje:
Jajj szegénykém hagyd ott őket a p...ba ezt komolyan mondom!!!Menekülj onnan hidd el nem jo kezekben vagy hagyd ott a meddőségit ekkora ökörséget h màr megint fogigàtló!!komolyan mondom tök ki vagyok akadva ezen menj el egy jó endokrinológushoz Te menj el magánban és ne ők küldözgessék a leleteidet.Légyszi halgass rám így csak tönkremész Neked már nincs időd ennyit szòrakozni nemigaz??ha érdekel tudok jò orvost ajànlani pesten többet is.puszillak.írj!!!!!
2012. ápr. 21. 06:46
110/166 anonim válasza:
Szia! Csütörtökön, (17.-én) megyek be a kórházba vizsgálatra. Nem tudom mi lesz, csak kicsit feszengek, azért írok neked, hogy legalább leírjam. Izgulok, de már másik kórházban is gondolkozunk, attól függ, hogy most mit mond a doki. Néha úgy érzem, mi van ha nem is az a bajom amit megállapítottak? Vagy mi van ha nem is lehet gyerekem, akármit csinálok? Néha úgy abba hagynám Kriszta!!! De végig akarom csinálni, az összes lehetőséget, hogyha nem jönne össze sehogy, akkor elmondhassam, én minden megtettem!!! Bocsi, ha negatívnak érzed a hullámaimat, de irtóra aggódom.. Ti próbáljátok még? Vagy szeded a gyógyszereidet? Puszillak. Andi.
UI: Ne haragudj, hogy nem írtam, de tudod mi van...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!