Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/166 A kérdező kommentje:

Szia!Örülök,hogy írtál sokat gondoltam rád.Azt mondtad nem keseredsz el ha megjön a barnázás még akármi is lehet.Vagy már megjött rendesen?Tudom,hogy már rohadtul unod ezt az egészet ahogy én is.Azt hiszem lehet,hogy valami lelki oka lehet talán?szerinted az hülyeség amikor az ember tudat alatt valamiért leblokkolja ezt a dolgot??Fel a fejjel csajszi új hónap új remény!!!Próbáld meg a talpreflexológiát szerintem többre mennél vele mint egy endokrinológussal.Én is most azt fogom tenni csak még keresnem kell valakit.Vigyázz magadra írj!!

Puszillak.

2010. szept. 12. 21:09
 72/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! Már el is múlt a mensi, de most nagyon megvolt. Igaz, festettünk és sokat emeltem, meg dolgoztam közben. A férjem nem engedi, hogy most már abbahagyjam a programot, úgyhogy vissza mentem a dokihoz. Megint gyógyszer, (most dupla adag) utána szuri hasba(3), és szombaton (tegnap) megkaptam a tüszőrepesztő szurit is. Nagyon megviseli a szervezetemet ez az egész, de remélem egyszer csak összejön. Most nem várok semmire, elvileg ma kell együtt lenni, hát ennyi. Elég depis a hangulatom, biztos az időtől. Amúgy a jobb oldali petefészkemet a doki kikiáltotta multicisztásnak. Azt mondta hagyjuk a fenébe, ne foglalkozzunk vele tovább. A bal oldali most elkezdett működni, örüljünk neki. Nem tudom mi lesz, vagy hogy lesz e valami ebből. Remélem nem kell inszemig elmenni, mert a férjem ha eláll dolgozni, új munkahelyről nem hiszem hogy elengedik majd, csak úgy. Annyi mindentől félek. Tele vagyok kétségekkel, és félelmekkel. Elnézem a mai gyerekeket,(tiniket) és félek. Túl korán átesnek mindenen: drog, szex, elfajul az egész társadalom. A mi időnkben még ha össze jöttem valakivel, nem azt jelentette, hogy már meg is volt a dugás. Pedig még csak 20 év telt el azóta, hogy tini voltam. Na mindegy, veled minden okés? Bocsi, hogy eddig nem írtam, de zajlottak az események. Írj majd, hogy mi van. Puszi. Andi.
2010. szept. 26. 14:13
 73/166 A kérdező kommentje:
Szia!Örülök h írtál.Gondoltam h kivagy meghogy sok a dolgod és ezért nem írsz.Neked is elmúlt nekem is a hétvégén múlt el.Felhívtam a dokit csüt. este megyek átjárhatóságira.Rászántam magam és az az érdekes ahogy lebeszéltük az időpontot úgy megnyugodtam valahogy elmúlt a félelem persze most is be vagyok tojva kicsit de egyszer muszáj túlesnem rajta-Megkérdeztem a páromat és ő nagyon szeretné h menjek nekem meg kellett egy kis megerősítés.Szóval ez van.Egyetértek a férjeddel ha már elkezdted akkor folytatni kéne ezt az egész procedúrát tudom h nagyon szar meg már lelkileg is kivagy látom a soraidból.Szerintem ez a legnagyobb baj ám Veled is és velem is h túlzottan görcsösek vagyunk.Nekem totál ugyanilyen érzéseim vannak ám ezek a félelmek szorongások amikről írtál.Én is ezeken szoktam görcsölni pedig hülyeség előre azon görcsölni h úristen mi lesz ha....meg mi lesz x év múlva....nekem már van egy kamasz lányom írtam már szerintem szóval én tudom is h miről beszélsz nem tagadom nagyon nehéz korszak 13 múlt.Hát...néha nagyon kivagyok tőle de próbálom a legjobbat kihozni belőle.Ilyeneken viszont tényleg hülyeség előre parázni majd lesz ami lesz.Jó anya leszel ne aggódj!!A te gyereked nem véletlenül hozzátok fog születni titeket választ szüleinek mert tőletek tanulhat a legtöbbet szóval nyugi.Én hiszek ebben nem tudom Te hogy állsz ezekhez a dolgokhoz.Az sem véletlen h most még nem jön a baba de én mostanában egyre erősebben érzem h nemsokára meglátogat minket:) legalábbis próbálok bizakodó lenni.Tényleg... a férjednek van már új munkahelye?Az én párom most számolt le hétfőn kezd az új helyén örülök h végre eljött onnan nagyon stresszes volt és a pénz is kevés volt.Szóval most legalább ez megoldódott aztán majd meglátjuk mi lesz csütörtökön.Szoríts nekem!Te mikor tudod meg h sikerült-e?Végülis most a peteérést stimulálják?Na most megyek írj ha bármi van.Majd jelentkezem ha tudok már valamit.Vigyázz magatokra kitartás!!Puszi.Krisztina
2010. szept. 28. 18:35
 74/166 anonim ***** válasza:
Szia! Na megvolt a teszt? Milyen volt? mi az eredmény? Írj!
2010. okt. 1. 23:28
 75/166 A kérdező kommentje:

Szia!Aranyos vagy hogy érdeklődsz.Képzeld elindultunk a vizsgálatra félúton megállt az autónk kész besz...t nem is tudjuk mi van vele hétfőn megy szerelőhöz.Ahogy megállt rögtön mindkettőnknek az jutott eszébe hogy az égiek nem akarják hogy megszülessen a babánk?A páromnak ez volt az első kérdése..mert tavaly meg amikor bejelentkeztem már majdnem mentünk volna amikor az orvos felhívott h nincs kontrasztanyag sehol hónapokat kellett várni most meg ez...na szóval mindegy megoldottuk Apu jött értünk közben felhívtam a dokit már majdnem lemondtam de végülis Apu bevitt minket mert ez a vizsgálat nem helyben volt.Szóval felnyomták a katétert felfújták a lufit mire elkezdték volna kiderült h nincs meg a lufi leszedték újat kellett felrakni kezdték elölről az

egészet mondtam ez nem is én lennék ha elsőre sikerült volna:) mindig ilyen peches vagyok amúgy:)na az a lényeg h átment a kontrasztanyag de csak második adagra ugyanis csak erősebb nyomásra sikerült.Az orvosom azt mondta valószínű volt letapadás mindkét oldalon mert nem ment simán elsőre de most feloldották.A rossz hír h sajnos visszatapadhat de ebbe most bele sem akarok gondolni.Most 2 nap szexstop aztán holnaptól mindent bele:)ha most is megjön akkor azt mondták ne várjuk a csodát hanem hívjam és mehetünk egy meddőségi centrumba:S nagyon nem akarom!!!

Remélem h ez volt a baj de akkor sem biztos h egyből sikerül.Na mindegy nem akarok rágörcsölni de olyan nehéz.Nagyon bízom benne h "csak" ez volt a baj.Na most többet nem írok.Veled mi van hol tartasz most?Hogy vagy lelkileg??Írj ám!!Puszika.

2010. okt. 2. 22:53
 76/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Mi van veled úgy eltűntél...írhatnál pár sort.
2010. okt. 13. 13:02
 77/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! Sajnos megjött, pedig már tényleg úgy éreztem. Na mindegy. Szóval vettem egy nagy levegőt, és ahogy te is szoktad írni, új hónap, új remény. Telefonáltam a kórházba hogy jönnék, erre közölték hogy a doki most nem lesz bent, majd a következő ciklusnál telefonáljak. Nagyon kikészültem. Ez már nem először fordult elő.Most a férjem azt mondja, hogy legközelebb jön velem ő is, és beszél a dokival, hogy az ilyen esetekre nem tudná valaki helyettesíteni? Miért mennek a hónapok üresben? Április óta ez volt a 2. beavatkozás, mert vagy konferenciára ment a doki, vagy cisztám volt, és fogamzásgátlót kellett szednem. Nagyon kivagyunk. Már az is szóba került, hogy keresünk egy másik kórházat. Elegünk van. Veled mi újság? Ne haragudj, de úgy elmerültem az önsajnálatban, hogy most csak azzal tudok foglalkozni. De ha írsz, azonnal válaszolok. Jó hogy rám kérdeztél, mert most hogy így leírtam, egy kicsit jobb. Most nem írok többet, puszillak:Andi.
2010. okt. 15. 10:11
 78/166 A kérdező kommentje:
Szia.Sajnálom h megint csalódtál ez nagyon rossz.De gondoltam h kivagy és ezért nem írsz.Nem is rossz ötlet a másik kórház milyen orvos ez h ennyit van konferencián?Így tényleg nehéz haladni megértem h már nincs türelmed.Lehet h keresnék másik orvost a helyedben.Bár ez nem olyan könnyű.Velem egyenlőre semmi hétfő-keddre nem várom a párom szentül meg van győződve h most tuti terhes lettem hipp-hopp de lebeszéltem róla h ne reménykedjen mert én nagyon úgy érzem h most sem sikerült.Sőt még tiltakozok is magamban mindig h tuti nem lettem terhes és kész.Nem is érzek semmit,annyi más gondom is van h nem tud annyit az eszemben járni mostanában.Napi 100 helyett már csak napi 80-szor gondolok erre:)Ha nagyon odavagy nyugodtan írj nekem privit is írhatsz ha úgy jobb de szívesen olvaslak és ha tudok kicsit megpróbálok lelket is önteni beléd.Mást vigasztalni sokkal könnyebb mint magamat:)aztán ha megint megjön akkor meg én sajnálgatom kicsit magamat.Na röviden ennyi ja és semmmi tünetem az ég-világon egy kis cicifeszkó és ennyi.Akkor most megyek írj ha van kedved.kitartást addig is.Új hónap új remény!:)
2010. okt. 15. 11:25
 79/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Hát nekem is megjött tegnap ugyhogy most én is sajnálgatom magamat....
2010. okt. 19. 09:43
 80/166 anonim ***** válasza:
:(
2010. okt. 20. 18:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!