Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Szia!Örülök,hogy írtál sokat gondoltam rád.Azt mondtad nem keseredsz el ha megjön a barnázás még akármi is lehet.Vagy már megjött rendesen?Tudom,hogy már rohadtul unod ezt az egészet ahogy én is.Azt hiszem lehet,hogy valami lelki oka lehet talán?szerinted az hülyeség amikor az ember tudat alatt valamiért leblokkolja ezt a dolgot??Fel a fejjel csajszi új hónap új remény!!!Próbáld meg a talpreflexológiát szerintem többre mennél vele mint egy endokrinológussal.Én is most azt fogom tenni csak még keresnem kell valakit.Vigyázz magadra írj!!
Puszillak.
Szia!Aranyos vagy hogy érdeklődsz.Képzeld elindultunk a vizsgálatra félúton megállt az autónk kész besz...t nem is tudjuk mi van vele hétfőn megy szerelőhöz.Ahogy megállt rögtön mindkettőnknek az jutott eszébe hogy az égiek nem akarják hogy megszülessen a babánk?A páromnak ez volt az első kérdése..mert tavaly meg amikor bejelentkeztem már majdnem mentünk volna amikor az orvos felhívott h nincs kontrasztanyag sehol hónapokat kellett várni most meg ez...na szóval mindegy megoldottuk Apu jött értünk közben felhívtam a dokit már majdnem lemondtam de végülis Apu bevitt minket mert ez a vizsgálat nem helyben volt.Szóval felnyomták a katétert felfújták a lufit mire elkezdték volna kiderült h nincs meg a lufi leszedték újat kellett felrakni kezdték elölről az
egészet mondtam ez nem is én lennék ha elsőre sikerült volna:) mindig ilyen peches vagyok amúgy:)na az a lényeg h átment a kontrasztanyag de csak második adagra ugyanis csak erősebb nyomásra sikerült.Az orvosom azt mondta valószínű volt letapadás mindkét oldalon mert nem ment simán elsőre de most feloldották.A rossz hír h sajnos visszatapadhat de ebbe most bele sem akarok gondolni.Most 2 nap szexstop aztán holnaptól mindent bele:)ha most is megjön akkor azt mondták ne várjuk a csodát hanem hívjam és mehetünk egy meddőségi centrumba:S nagyon nem akarom!!!
Remélem h ez volt a baj de akkor sem biztos h egyből sikerül.Na mindegy nem akarok rágörcsölni de olyan nehéz.Nagyon bízom benne h "csak" ez volt a baj.Na most többet nem írok.Veled mi van hol tartasz most?Hogy vagy lelkileg??Írj ám!!Puszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!