Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/166 A kérdező kommentje:
Szia!Írj ám holnap,hogy mit mondtak szorítok nagyon!!!Valószínű a köv. ciklusban megyek átjárhatóságira ami kb. jún közepén lesz pont a szülinapom környékén:)Addig is kitartást már nem sok van.Szívd csak azt a cigit addig ha segít aztán ha minden ok akkor majd leteszed a baba érdekében.Pusszi.
2010. máj. 27. 21:09
 32/166 anonim ***** válasza:

Szia Krisztina!

Képzeld eltűnt a cisztám. Még nem szívódott fel teljesen, de elkezdhetem szedni a gyógyszert, aztán ha érik meg több pete, akkor meg is repesztik injekcióval. Már kiváltottam mindent a patikában, 17000 ft volt. Ne tudd meg! Mindjárt nem kellett a büdös cigi sem. Olyan boldog voltam, vagyok, hogy nincs értelme dohányozni. Felmentem utána anyámhoz, jól kibőgtük magunkat, aztán mostmár megnyugodtam. Tudod, olyan érzés volt ez a hónap, mintha nem vehettem volna levegőt, csak ma először. Megkönnyebültünk. Amúgy a gyógyszert már ismerem(clostylbegyt), a szuri neve: pregnyl 5000. Van valami por is a szurihoz, azt meg úgy hívják: fostimon HP. Hátha érdekel. Köszi, hogy szurkoltál, ha csak gondolatban is, de éreztem mindenki támogatását. Már megyek feküdni, szerintem nem kell altatni, de ma végre mosolyogva fogunk aludni. Puszi nektek!

2010. máj. 28. 22:27
 33/166 A kérdező kommentje:
Hát ez szuper!!!Nagyon örülök neki én is!Volt értelme szorítani:) tudtam én,hogy nem lesz semmi gond.Úgy látszik mégis jót tett a fogi gátló.Most már majd mindent bele!!Ultrahangon fogják követni a peteérésedet?Köszönöm,hogy leírtad a gyógyszerek nevét sosem lehet tudni bár nálam állítólag van rendesen peteérés...mit mondott az orvos ha elkezded a kúrát akkor kb mennyi idő múlva lehet sikereket elérni??Na mostmár megyek mert sül a sütim.Jó legyél ha bármi van kérek jelentést.Puszi
2010. máj. 29. 16:36
 34/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta!! Mostmár túl vagyunk a nehezén, úgyhogy írok. Szóval szedtem a clostyt 5 napon keresztül, aztán vérvétel, és hüvelyi UH. Érett 1 pete. Akkor rögtön kaptam egy petenövelő szurit. A másodikat magamnak kellett beadnom másnap.(hasba) Aztán 5.-én(most szombaton) megkaptam tüszőrepit. Előtte este "kellett" együtt lenni, meg vasárnap.(nem tartozik az élményeim közé) Tudod, így olyan rossz. De megoldottuk. Úgyhogy most várunk. Kb két hét. Vagy sikerül, vagy nem. Te is már biztos okosabb vagy, mi újság? Volt már HSG-d? Olyan kíváncsi vagyok. Írjál hogy mizu. Nekem annyi erőt ad, hogy leírhatom valakinek. Én már néha-néha imádkozom is, pedig nem hiszek ebben. De a cisztám is elmúlt, remélem most is segít az ima. Nem jók a hormoncuccok mellékhatásai. Nem szeretném ezt sok hónapon keresztül érezni. Na lassan elköszönök, jó lett a sütid múltkor? Puszi, és várom a válaszodat. Andi.
2010. jún. 7. 23:40
 35/166 anonim ***** válasza:
Én mind a 3 lépést megcsináltam,kb.2 hónapja hagytam abba,nem tudom,hogy attól,de sikerült a baba 15 hónap után.
2010. jún. 9. 13:46
 36/166 A kérdező kommentje:
Húú akkor lehet,hogy az segített.Gratulálok!!Nem volt semmi problémátok?Kicsit irigyellek:P:))
2010. jún. 9. 20:50
 37/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz veled és nagyon szorítok!ha nem sikerül elsőre nem ám egyből elkeseredni.(pont én mondom)mert én most el vagyok keskenyedve.Épp álláskeresésen vagyok úgyhogy most még szüneteltetjük a babaprojektet.Pedig annyira szeretném....ezért most még várok az átjárhatóságival is picit azt majd akkor szeretném ha utána egyből próbálkozhatunk.azzal vígasztalom magunkat hogy ha eddig tudtunk várni akkor ezt a kis időt már csak kibírjuk.Mert remélem csak kis időt kell még várni.Egyébként nyugodtan imádkozz csak én is szoktam ha hiszel benne segít.Olyan jó,hogy le tudjuk írni egymásnak nekem is sokat segít,hogy leírhatom.írj majd nagyon kíváncsi vagyok.Szorítok!!!Puszi neked.
2010. jún. 9. 21:00
 38/166 A kérdező kommentje:
Ja és igen nagyon finom lett a sütim:)) most hétvégén epres tiramisut próbálom ki.Küldök neked fénypostán:)
2010. jún. 9. 21:01
 39/166 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Sok sikert mindkettőtöknek :)

Azt szeretném kérdezni hogy a férfinek mennyi zellert,fürjtojást kell enni.Vagy hogy van ez. Még csak nézegetem a Gyuri bácsi teákat.Köszi

2010. jún. 15. 18:12
 40/166 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Neked is sok sikert!!Olvass utána a honlapon szerintem le van írva,hogy mennyit kell belőle egy nap.Írj ha van valami változás.
2010. jún. 17. 22:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!