Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi
teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
21/166 A kérdező kommentje:
Na szió!Nem baj ha megjön legalább tovább tudtok lépni.Én nem tudom még az eredményemet megvárom a 20. napit is és majd 5-én megyek az orvoshoz.De már akkora lyuk van az oldalamon a kíváncsiság miatt:) Most egész jól vagyok csak akkor zuhanok meg kicsit amikor megjön ráadásul mindenhol kisbaba van körülöttem:S Nekem is fura h nem kellett többször vérvizsgálatra mennem.A páromnak is csak egyszer kellett szobára mennie de az is már 1 éve lesz.Neki jó volt akkor az eredménye és ezzel le van tudva.Mondjuk szerintem Nálam lehet vmi gebasz.Azon szoktam gondolkodni hogyha Nálam is minden ok lesz,na akkor mit fogunk csinálni?Én egésznaposan dolgozom 9-17-ig.Te 2 szakban?Hogy bírod?Én sem számoltam most h mikor ideális de határozottan megéreztem a peteérést.Szerintem tutira van peteérésem.Kitartást Neked ja meg a párodnak is .Pusszanat.
Szia Krisztina!
Voltam a dokinál, nagy reményekkel érkeztem, és fájó szívvel távoztam. Nem jó hírt közölt. Van egy nagy ciszta a petefészekben, ami ha nem múlik el egy hónap alatt, meg kell műteni. (a sok barnázás miatt sejtehettem volna) Addig is fogamzásgátlót kell szednem, mert az állítólag kifakasztja. Úgy kivagyok. Alig alszom, nem is eszem, annyira félek! Volt már pont egy ilyen cisztám, és úgy felvágták a hasam, hogy 2 hónapig csak növény voltam, és fél évig próbálkozni sem lehetett. Írj, hogy mi van veletek. Hátha nektek van valami jobb híretek. Puszi:Andi.
2010. máj. 3. 21:01
23/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!
Jajj nagyon sajnálom,hogy ilyen rossz híreket kaptál:(Tudom hogy ilyenkor hiába írja az ember h fel a fejjel!Pedig nem szabad ennyire elkeseredni hallod?Nagyon rossz lehet de muszáj végig csinálnod!Nem is biztos még a műtét addig fel a fejjel tessék pozitív gondolatokat táplálni!!"nem kell megműteni minden ok kifakad a ciszta és felszívódik" nem szabad elhagyni magadat biztos van valami oka ennek is hogy így történik.Nem lesz semmi gond kifakad felszívódik.Utána meg kapod a szurit és meglátod milyen gyorsan fog jönni a baba.Velünk még mindig semmi várok a 20. napi vérvétel eredményére.Nekünk is kell most egy kis szünet mert most megyek új munkahelyre sajnos így alakult úgyhogy most mi is várunk egy picit.Pár napja nagyon hányingerem van de tuti nem baba legalábbis nagyon meglepődnék.A hétvégére nem várom megint.Röviden ennyi ha nagyon magad alatt vagy nyugodtan írj bármikor.Addig is kitartás és pozitív gondolatok!!:)
Puszi:Krisztina
24/166 A kérdező kommentje:
Na mi újság veled hogy vagy azóta?Sokat gondoltam rád.Puszi.K
Szia! Meg vagyok. Még 10 szemet kell bevennem a fogamzásgátlóból. Én valahogy nem emlékszem, hogy ilyen rossz lett volna szedni. Majd leszakadnak a melleim, sose fájtak ennyire, szédelgek. Mintha kicsit jobban lennék hasi téren, de nagyon félek hogy mi lesz. Sokan vigasztaltak azóta, és az ember el sem hiszi, hogy ilyen tényleg van, hogy "idegenek" segítenek. Kivárom hogy mi lesz, végül is nemsokára megjön, akkor kiderül, hogy hogyan tovább. Addig meg fogcsikorgatás. Már néha attól félek, hogy visszaveszem a cigit, hogy kicsit könnyebb legyen. Köszi hogy érdeklődsz, jól esik. Veled mizu? Semmi még? Eredmények? Írj nekem Kriszta. Puszi:Andi.
2010. máj. 11. 12:16
26/166 A kérdező kommentje:
Szia Csajszi.Mi ujság veled?Megjött már tudod már ,hogy lesz-e műtéted?Remélem kicsit jobban vagy lelkileg.Nekem állítólag jók lettek az eredményeim 3és 21 napi vérvétel.Most akkor meg azon agyalok,hogy ha minden ok akkor meg mi a baj??Írj ám!!Puszi.
27/166 A kérdező kommentje:
Állítólag magasabba prolaktin szintem....
Nem tudom mit írjak most, ezek tudatában. Ha nincs semmi baj, akkor mi a baj? Mondjuk a prolaktin szint ha nem megfelelő, az jelenthet valamit? Erről mit mondott a doki? Nekem elvileg holnap kell megjönnie. mármint a gyógyszer szedés miatt tudom pontosan. Szerdán kiderül, hogy mi lesz velem a továbbiakban. Mondjuk szégyellem, de ma egész nap dohányoztam, nem bírom már idegileg. Majd megírom, hogy mi lett. Szukolj nagyon nekem. Én is sokat gondolok rád. Puszi:Andi.
2010. máj. 22. 21:31
29/166 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy írtál.Még egy kis kitartás nemsokára megtudod mi lesz.Nagyon szorítok neked két kézzel.Hát mos meg megnéztem a leletemet és a referenciatartományban van az értékem márint a prolkatin.Itt valaki azt írta h kicsit magas de lehet h ő más tartomáyban nézte a dokim sem mondott semmit mennem kell majd az átjárhatóságira.Szóval elvileg a hormojaim rendben ugyhogy csak találgatunk h mi lehet a baj.Annyira rossz ez a bizonytalanság.Nagyon sajnálom h padlón vagy meg tudlak érteni egyikőnknek sem egy túl sikeres időszak ez.De majd túl leszünk ezen is ne aggódj nem lehet olyan nagy baj.Ott a párod aki segít ő hogy viseli??Szerdán íj mindenképp.Nagyon szorítok neked!!!Pussz.
Szia! Mikor lesz az átjárhatóságid? Nekem végül is ma jött meg, péntekre kaptam időpontot, addig kibírom valahogy. Kicsit fellélegeztem, mert így, hogy megjött nem fájnak már a melleim. Egy kis vigasz. Izgulok már nagyon, főleg, hogy elmúlt-e már a ciszta. Most a baba sem fontos annyira. A férjem nagyon rendes. Velem van teljes mértékben. mit sose hittem volna, mert amit annyira utál, (hogy cigiztem) most ő engedélyezte, hogy amíg nem derül ki hogy mi van inkább cigizzek, csak ne készüljek ki. (Nagyon durván kikészültem. Csak sírtam egész nap)Így most jobb egy kicsit. Mondjuk szégyellem, hogy megint a számba vettem, de inkább ez, mint akármi más. (nyugtató, pia stb.) Na megyek már aludni, majd írd meg hogy mikor kell menned, nagyon várom. Puszi:Andi.
2010. máj. 25. 23:42
Kapcsolódó kérdések: