Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!2010. márc. 2. 16:09
11/166 A kérdező kommentje:
Szia!a férjednél mit néztek még a spermán kívül?Az viszont nagyon jó hír,hogy megvan miért nem jött össze a baba nektek!Ennek nagyon örülök így legalább sokkal nagyobb eséllyel indultok.Mit fog írni neked az orvos??Nálunk még nem derült ki miért nem jön a baba.Ha most megjön olyan 10.-e körül akkor utána megyek a vérvételre.
2010. márc. 31. 14:52
12/166 anonim válasza:
Szia! Ott már nálad is ki fog derülni, ha van valami hiba. A vérből szinte mindent kimutatnak. Nagyon féltem én is az eredménytől, azt gondoltam, hogy semmi nem fog kiderülni. De kiderült hál Istennek! A férjemnél kétszer nézték a spermát, először andrológiai vizsgálaton volt, ott a mennyiséget nézték, utána nézték a sperma szerkezetét, fejtől farokvégig. De őnála minden rendben. Nem tudom mire gondolsz, milyen vizsgálatra? Iszod még a teákat? Nem rendeltél még gyuri bácsitól csomagot? Én most azért vagyok kicsit nyugodtabb, mert abban bízok, hogy ez a kis "segítség"+a tea meghozná a várt porontyot. Mikor leszel beteg legközelebb? Úgy izgulok, és szurkolok neked, hogy legyen valami olyan eredményed, ami után tovább léphettek. Mert ha azt mondják, hogy hát minden rendben, tessék próbálkozni, az nem is olyan jó hír. Na puszillak, szurkolj nekem is. :) Andi. Várom válaszod.
13/166 A kérdező kommentje:
Na szia!Persze Én is szorítok Nektek bár szerintem már nem várat sokat a baba magára:)Ez olyan jó h végre kiderült mitől nem sikerült teherbeesned.Párod mit szólt?Bizakodóbb most?Nekem elvileg holnap holnapután nem kellene megjönnie.Most olyan vegyes érzelmi állapotban vagyok.Nem annyira foglalkozom vele de persze belül szeretném ha baba lenne.Ha megjön akkor nem hiszem h most annyira odaleszek csak belül bánt mondjuk.Olyan érzésem van h megint meg fog jönni sajnos.De akkor legalább már megyek majd a vérvételre és talán már ebben a ciklusban kiderül h van-e valami gonoszkodó dolog:)ami akadályoz.Lehet h nem is bánnám ha kiderülne olyasmi ami Nálad is mert akkor legalább tudom miért nem sikerül.Ti h álltok azóta?Hogy vagy lelkileg?Remélem optimistábbbak lettetek:P na puszi írj majd:)Krisztina
2010. ápr. 7. 11:44
14/166 anonim válasza:
Szia! Mi újság? Megjött, vagy már van lakód? Jaj de szurkolok! Mi egy kicsit lenyugodtunk a férjemmel azóta, nem görcsölünk, mert várjuk, hogy megjöjjön, addig meg akkor vagyunk csak együtt, amikor jól esik. Így azért jobb is:) Én is azt gondolom, hogy a vérvételből kiderül majd neked is a probléma ha van, ne értsd félre, de reméljük, hogy van, mert abból már lehet tovább menni. Mi akkor felsóhajtottunk, mondjuk egy pár napig kicsit rossz érzés volt nekem, mert hogy bennem van a hiba.(olyan égő, hogy csak úgy nem vagyok rá képes.)De mára már nyugodtabb lettem, és várom a "vendéget". Most úgy vagyok vele, hogy ha megjön, akkor megyünk vissza dokihoz a tüszőrepesztő szurira. Nem is gondolunk rá, hogy összejöhet, hiszen nem lehet, csak ha megreped a tüsző. Írd meg hogy mi lett, és a teákat igyad azért, meg próbálj meg szedni vitamint, folsavat.Na mindent jót! Nagyon várom a válaszodat, puszi:Andi
15/166 A kérdező kommentje:
Na szió!Hát szombaton megjött természetesen:S nem lepődtem meg persze kicsit szar érzés volt dehát ez van.Úgyhogy ma reggel el is mentem a laborba mert ugye ma van a 3 napom.Hát a dokim alapos egy ember.Teljes vérkép vizelet,véralvadás,hormonok.kb 10 nap múlva lesz eredmény hát nagyon kíváncsi vagyok már számolom a napokat mikor érdeklődhetek.Nagyon kivi ilyenkor az ember h vajon ok lesz-e minden?Ebből mindenesetre sokminden ki fog derülni.Én is voltam már így amikor a páromnak jó lett a spermaeredménye.Totál kész voltam 1 hétig teljesen magamat okoltam h akkor velem van a hiba és miattam nem lehet baba.De ez hülyeség a párom addig piszkált amíg meg nem mondtam mi bánt.Jól kisírtam magamat és közölte h nagyon buta vagyok h magamat okolom és ha kiderülne h miattam nem lehet baba ő akkor is ugyanúgy szeretne.De ez nagyon rossz tud lenni egy nőnek h nem tud megfoganni.Már nem csak a babáról van szó hanem az ember nőiessége is sérül ilyenkor,nem?Neked lassan nem kéne megjönnie ugye?Írd meg mikorra nem várod.Addig is szorítok ezerrel hátha:))Pusszi.Krisztina
2010. ápr. 12. 13:17
16/166 A kérdező kommentje:
Szia.Na mizujs veled csajszi?Régen jelentkeztél.Biztosan meg is jött már azóta Neked és mész majd a szurira.De jó Neked sokszor eszembe jutottál h mi lehet veletek?Nekem a 3. napi eredmény megvan de nem tudok semmit mert mire mentem addigra felvitték az eredményemet a dokihoz.De most nem megyek még hozzá megvárom a 21.napit is és majd azután.Addig is gyakorlom még a türelemjátékot:)Írj ám majd szorítok!
2010. ápr. 23. 13:32
17/166 anonim válasza:
szia! Itt voltam már egy párszor azóta, olvasgatok, ilyesmi. Igazából nem tudom pontosan, hgy mikor kéne megjönnie, mert írtam neked, hogy a terheléses hormonvizsgálat után összezavarodott a mensim. Volt hogy 55 napra jött meg, múlt hónapban is 47. Legutoljára 3.24.-én jött meg, Úgyhogy ha pontos lenne, már lassan kéne jönnie. Már feszül a mellem, eléggé fáj, főleg oldalt. De nekem mindíg majd le szakad. Igen, ha megjön kérek időpontot, és megyek szurira. Már alig várom! (fura, de azt hogy megjöjjön)Kicsit előbb jön most, a mellfájásból tippelek. Ha elkezd fájni, utána kb 1 hét. Izgulok azért. Ebben a hónapban csak akkor voltunk együtt, amikor jólesett, úgyhogy nem számítok semmire. Képzeld, itt összejöttem egy csajjal a gyuri bácsi kérdések kapcsán,(talán pont nálad) és elkezdtünk levelezni. Megitták a teát, és nem sikerült még. Nagyon elkeseredett, de öntöttem bele lelket. Mondjuk nekünk is elfogyott már, hál Istennek. Már úgy utáltam. Én most hogy tudom az eredményünket, elkezdtem tornázni, lefoglalom magam, ilyesmi. Hétvégén nagy kertipartyt csaptunk, Andrea, Tibor nap(én és a férjem) összerakva, Jó volt. Jaj elkezdtem mesélni!!!! Látod? Én ilyen vagyok. Veled mizus? :D Hogy kérdezzek is. Mikor lesz végeredmény? Úgyértem mikor mondja el a doki, hogy mi a helyzet? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálatok mi gubanc. Férjednek nem kell mennie szobára? Na már nem írok többet, várom a válaszod, el kell még mennem a kutyával sétálni,tudod, egyenlőre ő a baba:D De kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény!!! Utána figyeld meg, hogy fel fogsz sóhajtani! Na pusszantás: Andi. Írj!
18/166 anonim válasza:
Nagyon szurkál a hasam, meg hasogat. Kicsit szédülök is. Egy-két napon belül szerintem meg kéne jönnie.
19/166 A kérdező kommentje:
Húúha nagyon fáj?Vagy Neked mindig így van mensi előtt?Szédülni is szoktál?Nem is baj ha megjön legalább mehetsz szurira.Holnap írok kicsit hosszabban addig is vigyi magadra.pusszi.Krisztina
2010. ápr. 25. 21:42
20/166 anonim válasza:
Most értem haza a melóból, és kis barnázás van. Szerintem holnapra beindul, és akkor kérek időpontot a szurira. Veled mi újság? Hogy vagy? Bírod még? Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi derül ki nálad. Mondjuk fura, hogy nem kellett többször menned vérvizsgálatra. Nekem a 3, 7, 19, és 21. napon kellett mennem. Végig kísérték az egész ciklust. Mikor lesz már eredmény? Amúgy te hogy dolgozol? 1, vagy 2 műszak? Számolsz még hogy mikor a legideálisabb? Én most nem mertem, esetleg utólag:D Na pusszantlak, légy jó, és várom a leveled. Üdv: Andi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!