Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!2010. márc. 2. 16:09
131/166 A kérdező kommentje:
ÓÓóó de aranyos vagy így fejben tartod de képzeld nem volt jó az időpont ezért átraktuk holnapra délután már okosabb leszek ha lesz időm megírom.veled mizu?ha jól tudom még kb 1 hetet kell várni ugye??drukk!!!Nekem ma lett nega az ovuteszt és tegnap volt eksön elvileg jól elcsíptük szóval nekem még kb 2 hét.
2012. júl. 3. 20:38
132/166 anonim válasza:
Na ez nem szép, hogy nem írsz. Mi történt? Minden okés? Nekem vasárnapig kiderül a dolog, elvileg akkor kéne nem megjönnie. Nem érzek semmi különöset, (mostmár). Múlthéten rá az inszemre egy héttel olyan kemény petefészek szurkálásaim voltak, hogy a férjem be akart vinni a kórházba. Konkrétan nagyon nagy fájdalommal éreztem a bal petefészket. De nagyon! :( Elkezdtem szedni magne B-t, és most már jobb. úgyhogy vasárnapig ha nem jön meg, akkor örülhetünk, ha pedig igen, akkor viszont lesz két hónap pihi. Ha úgy lesz, nem baj, rám is fog férni. Na nem írok többet, rohanok melózni. Jó legyél, és írj!! :))
133/166 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi hogy nem írtam de teljesen kész voltam a melegtől...nincs semmi kül. most nem néztek meg mert a ciklus első felében kell mennem uh-ra 25-én akkor néznek pé.t is.De annyit már tudunk hogy szerencsére a méhem külső falán van a mioma tehát semmi problémát nem okoz lehet hogy majd nem is kell műteni viszont holnap megyek vérvételre beutalt ilyen véralvadásos dolgokat néznek leiden mutacio protein c,s,meg egy csomó ilyen állítólag ez is fontos mondtam neki mi a bajom azt mondta szerinte is tuti az inzulin a bibis mert minden más jó tök képben volt ezzel kapcsolatban pedig onkológus tudta azt is hogy milyen gyógyszert szedek stb...mindegy most megnyugtatott 25-én okosabb leszek pont akkor jövünk meg nyaralásból és pont nyaralás alatt nem kéne megjönnie.Na Veled mizu???Kíváncsi vagyok írj!!!!Puszi.
2012. júl. 8. 21:52
134/166 anonim válasza:
Szia! Vasárnap, ahogy elő van írva megjött. Nem is esett rosszul hiszen én ebben az inszeminációs dologban nem bízom. Én már a lombikra gyúrok. Amúgy kaptam időpontot, holnap (szerdán)megyek be, kíváncsi vagyok, mi lesz? Lehet még egy inszemet, vagy pihi nyárra. Én már kicsit az utóbbit szeretném jobban. Na majd írok még, csak most elkések a munkából. Puszi. Andi.
135/166 anonim válasza:
Szia! Pihenünk nyáron. Ezt határozta ma a dokim. Most még fogigátlót sem kell szednem, azt mondta,hagyjuk a testemet kicsit, hogy össze szedje magát. Mondjuk örültem ennek a döntésnek. Ősszel megyek legközelebb inszemre, aztán ha nem jön össze az sem, akkor remélem, még az idén belefér legalább egy lombik. El akartam kezdeni ma edzeni, err úgy belerúgtam féletlenül a k..va ágyba, hogy lehet, hogy eltört a kis lábujjam. Elég furcsa szavak ugrottak ki a számból :) Na mindegy, ha addig nem "beszélnénk", akkor jó nyaralást, és babásodj meg :D Na puszi, majd írj..
136/166 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Rád is fér a pihenés.Képzeld mi holnap indulunk nyaralni erre ma este!már rózsaszín...a faxom kivan kicsit reménykedtem és nem hiszem el hogy pont az indulás napján kell majd megjönnie nagyon fasza.kezdek belefáradni ebbe az idő is beszart...csak nem fagyunk meg mindegy van ott termál fürdő legfeljebb fürdök tamponnal.Ez van most nincs túl jó hangulatom talán jobb lesz holnaptól egy kicsit idegenben.Csak úgy útűlom magamat amiért még mindig képes vagyok reménykedni mint egy kis hülye...na mindegy majd egyszer ,próbálom elhinni de most egyszerűen úgy érzem hogy nekünk sosem lesz babánk?Nem nyavalygok tovább csak kijött bocsi.Szerintem most egy hétig nem leszek netközelben ha mégis akkor írok vagy majd ha hazajöttünk.Ti mentek valamerre?Puszillak!Vigyázz magadra.
2012. júl. 16. 21:50
137/166 anonim válasza:
Szia! Hol is kezdjem? Szóval még nem jött meg. (vasárnap kellett volna) Ma voltam a dokimnál, már be voltam jelentkezve. A lényeg, hogy van ott egy ciszta, viszont 10 mm-es a méhnyálkahártya, meg azt mondta, hogy van ott egy gyanús terület. Ilyet még sosem mondott. Nagyon fáj a hasam, a vizsgálat is kemény volt. Van bent + egy nagy ciszta is.Na mindegy. Tesztelnem kell, és ha kizárható a terhesség, akkor kell szednem egy gyógyszert, ami meghozza a mensit. Aztán ha minden rendben lesz LOMBIK!!!! Nem kell már a 6 inszem. Olyan boldog vagyok. Csak le akartam írni. Te hogy vagy? Mikor mész már orvoshoz? Holnap mi is megyünk apuékhoz, vidékre. Mi most vagyunk szabin, egészen 21-ig:D Na most nem írok többet, megyek még készülődni, reggel utazunk. Puszi Kriszta, és utólag is Sok boldog névnapot kívánok. Pusszi.:*
138/166 A kérdező kommentje:
Szia Andi!Mizu veled mostanság??Rég írtál,meddig pihentek a lombikra?Velem semmi kül. tegnap voltam megint terheléses cukorvizsgálaton.Jövő héten lesz eredmény és kiderül javultam-e,ha nem akkor vagy gyógyszercsere vagy dózis emelés.valószínű nem javultam eléggé mert eddig mindenki azt mondta ha jó lesz az inzulin akkor spontán terhesség lesz de én még idén legalább egy stimulációt megpróbálnék.Mesélj már mi van Veletek??Puszi!!!
2012. okt. 9. 22:45
139/166 anonim válasza:
raSzia Kriszta! Tényleg jó régen írtam, de hidd el meg volt rá az okom. Azt még írtam, hogy mehetünk lombikra. Ne tudd meg mivel jár az! Annyi vizsgálat kellett hozzá, hogy mikor csak megkaptuk a papírokat, el is ment a kedvünk. De mindegy is, mindent beszereztünk, kinyaraltuk magunkat, és szeptember végén megnézett a doki, még ott volt a nagy ciszta, amit nyáron növesztettem, de azt mondta, hogy a 20.napra el fog az múlni. (mert a hosszú protokollos lombikot a 20. naptól kezdik)Jöjjek vissza a 20. napon. Visszamentem, na igen elmúlt a ciszta, lett a másik petefészekben :( Teljesen kikészültem, mert én tudtam, hogy ez az a tüsző, ami nem reped meg, tehát ez mindig is ott fog maradni. Mindenesetre írt fel norcolutot ismét, amitől két hét múlva meg is jött. Már a mensim 3.napján menni kellett vizsgálatra, és nem volt ciszta, hála az égnek. De akkor jött a nagy kérdés, hogy 20. napra nem e marad megint ott valami? Én már rettegtem, és meg is kérdeztem a dokitól ezt. Megnyugtatott, ha úgy lesz, akkor nem a hosszú lombik lesz, hanem a rövid. Na ezt sem tudtam, hogy kétféle van. Na a lényeg, hogy nem maradt ott a ciszta, és elkezdtük a lombikot. A legnagyobb félelmem, hogy én magamba döfjek bármit is eldőlt. Kaptam egy csomó receptet,ami többféle injekcióból, és kétféle kúpból áll. A szurit magamnak kellett beadnom, a mai napig is mindennap. Az egyikből mindennap kellett, (csak megsúgom az árát 56800ft) A többi kiegészítő 41200ft. Remélem sikerül már. Most naponta járok már vérvételre, meg vizsgálatra, sajnos ma közölte, hogy itthon kell maradnom, mert túl sok tüszőm van, és most kezdődik a petenövesztés, kemény hasi görcsökkel jár ez. Nagyon rosszul vagyok, állandóan fáj a fejem, szédülök, hányingerem van, ne tudd meg. Ha minden jól megy, jövő héten kedd körül leszívják a tüszőket, és lehet, hogy már pénteken be is ültetik. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen kemény lesz, és még nem vagyunk a végén. Ne haragudj, hogy nem írtam eddig, de ma van az első napom, amikor rendesen lebírtam ülni, de ez sem igaz, mert félig fekszem. Nem tudom veled az óta mi történt? Írd már azt, hogy terhes vagy!! :)
140/166 anonim válasza:
Szia! :) Ma megtörtént a beültetés, könnyek között, (láthattuk a kis embriókat). Olyan csodálatos érzés volt. úgyhogy most itt vannak velem(kettőt kaptam vissza, kettőt meg lefagyasztottak).Két hét múlva kiderül, hogy velem maradnak e. Majd írj. Most nem írok többet, ki vagyok merülve teljesen. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!