Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok van itt olyan aki...

Lányok van itt olyan aki próbálta már Gyuri bácsi teáját és esetleg nemsokkal azután esett teherbe?

Figyelt kérdés
Érdekelne kinek milyen tapasztalata van a teával kapcsolatban.Természetesen a "Babaváró csomagról"beszélek.Olvastam már róla sok jót de még senkitől nem hallottam pozitiv vagy negativ tapasztalatokat.Irjátok le légyszives köszi!
2010. márc. 2. 16:09
 151/166 anonim ***** válasza:
Szia! Ma voltam a dokimnál, és nincs szívhangunk :( Meghalt a baba a 7. és 8. hét közt valamikor. Úgyhogy pénteken kiveszik a babámat. Nem tudom mit írjak mást, csak akartam, hogy tudd :(
2013. jan. 8. 21:25
 152/166 A kérdező kommentje:
Most olvastam amit írtál...nem is tudom mit írjak.Sajnálom!!Ez közhely de ilyenkor mást nem tud az ember mondani.Gondolom már túl vagy rajta...pedig szorítottam Neked!!Szeretném ha írnál még írj ki mindent!Majd ha jobban leszel komolyabban szeretnék elbeszélgetni erről a dologról veled.Puszillak ölellek,kitartás!!!Ami nem öl meg az megerősít".
2013. jan. 14. 17:32
 153/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! A pénteki nap életem egyik legnehezebb napja volt, nem túlzok. Kora reggel kelni, úgy, hogy előtte két napja tudod, mi vár rád. A kórházban reggel 7-től a sok várakozás, még egyszer megnézték, hogy tényleg nem él a baba, aztán mivel még nem szültem, feltettek egy méhszáj tágítót, (fájt amúgy) addigra lelkileg már úgy ki voltam, hogy zokogtam a fájdalomtól. De a fájdalom a szívemből jött. Szóval 7-től fél 10 re kerültem szobába, ahol a méhszáj tágító elkezdett dolgozni. Úgy görcsöltem, mint még soha. Csak bámultam a plafont, és búcsúztam a gyerektől. Hol könnyes szemmel, hol haragosan. Gyűlöltem az egész világot. Nagy nehezen 1/4 egykor megjött a dokim, (éhgyomorra voltam) és mentünk a műtőbe. Nehéz szívvel mentem, ahogy közeledtünk a műtőhöz, egyre nehezebb lett. Majd belehaltam. Nem tudtam másra gondolni, hogy mennyien elvetetik a gyereküket, meg megölik. Sírtam. A lényeg, hogy altatás, semmit nem éreztem, és kb 20 perc múlva a szobában voltam a pici nélkül már. :( De onnantól nem fájt már semmim. Olyan laza akartam lenni, jött értem a férjem, hazajöttünk, és ágyba dugott, már nem is véreztem. Viszonylag olcsón megúsztam :( Másnap reggel mikor felébredtem, na akkor jött az érzés, hol van az én picurkám? Iszonyúan éreztem magam. Egész nap sírtam. Mára jobban vagyok már, próbálunk előre tekinteni, és nem beszélünk arról, hogy mi történt, hanem a következő lombikra koncentrálunk, ami tavasszal lesz.(már jeleztem a meddőségibe, hogy mi történt) Van két fagyi babánk. Szóval jövőhéten megyek vissza dolgozni, még lelkileg rendbe teszem magam, és muszáj lefoglalnom magam. Remélem nem jut eszembe ez a "dolog" próbálom elfelejteni azt, hogy terhes voltam. Nem tudom hogy írhatnám le ezt az érzést, nem lehet. :( Már csak abban bízunk, hogy a következő terhesség, ha összejön, nem így végződik majd. A férjem olyan nagyon kedves velem, szinte szerelmesek vagyunk, sokat változott a kapcsolatunk. Ennyit adott nekünk a mi pici babánk. Közelebb hozott minket egymáshoz. Kriszta nem írok többet most, remélem elfér ez is a lapon. Ha szeretnél még levelezni, akkor majd válaszolj. Puszillak. Andi.
2013. jan. 15. 19:29
 154/166 A kérdező kommentje:
Andikám!Nagyon sajnálom amin keresztül mentél!Nagyon nehéz lehetett biztosan most sem sokkal könnyebb!Sokat gondoltam Rád remélem már picit jobb lelki állapotban vagy és örülök,hogy legalább a férjeddel még közelebb kerültetek egymáshoz.Viszont meg kell ígérned valamit.Mielőtt bármibe is belekezdenétek...bármibe,légyszíves,könyörgöm,keress egy jó endokrinológsust vagy egy nyitottabb nőgyógyászt aki ad neked beutalót egy 3 pontos cukorterheléses vizsgálatra inzulinnal!! az inzulin nagyon fontos kérlek tedd meg mert ez nagyon is okozhatja h nem estél teherbe és a vetélést is sajnos.Megteszed ezt ugye???Nem nagy dolog az egész vizsgálat,viszont ha magas az inzulinod az okozhat meddőséget és vetélést is,tönkrevágja a sárgatest működését,gátolja a beágyazódást stb.stb..higgy nekem oké?Ezt nézesd meg és írd meg nekem is az eredményt.Ja és cisztákat is okozhat ami neked is van,volt mindig erre a legrosszabb az hogy fogigátlót írnak fel emrt ez csak elnyomja a tüneteket de igazából a magas inzulinszint okozza a cisztákat a petefészekben inzulinérzékelő receptorok vannak,nem is gondolnád mennyire összefügg.Esetleg nincsenek súlyproblémáid? pattanásos bőr,gyakori éhségroham édesség iránti vágy,hajhullás,szőrösödés?Na nem faggatlak tovább írj nekem és ígérd meg ,hogy megcsináltatod ezt.Sok lelkierőt kívánok neked addig is.Ölellek és puszillak!
2013. febr. 1. 16:29
 155/166 A kérdező kommentje:
Mi újság van veled Andi,hogy vagy???Írj pár sort!!Puszi.
2013. márc. 20. 17:37
 156/166 A kérdező kommentje:
Hahóóó Andi legalább pár sort írj hogy mi van veletek!!Puszillak!Mi most várunk őszig az inszemmel ha addig jön spontán had jöjjön de nem valószínű,hogy jönni fog..azért a remény hal meg utoljára.Puszillak!!!
2013. máj. 15. 13:31
 157/166 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj, hogy nem írtam, nembírtam, és nem nem is tudom. De azt hiszem, hogy mára már túl vagyok rajta. Miért kell őszig várnotok az inszeminációval?
2013. máj. 22. 21:46
 158/166 A kérdező kommentje:
Reméletm,hogy jobban vagy már!Nem kell várnunk,de várunk mert most lehet,hogy házvásárlás lesz,már elkezdődtek a dolgok nagyon reméljük,hogy sikerül!Őszre lezárul az egész meg addig rendbeteszem magam lelkileg és akkor belevágunk,ha addig nem sikerül...még mindig tudok ilyet írni:) pedig ebben már nem hiszek,hogy spontán jönne csak úgy..most úgy vagyok vele,hogy nem is bánom hogy várunk félek a csalódástól stb.stb..írj pár sort ,hogyan tovább??
2013. máj. 26. 14:36
 159/166 anonim ***** válasza:
Szomorú történet, amit olvstam:( De lehet azóta, már happy end a történet? Remélem. Majd írjatok, ha tudtok, mi van veletek?
2013. dec. 10. 20:20
 160/166 anonim ***** válasza:
Szia Kriszta! Nagyon régen nem írtam, rengeteg dolog történt, nincs most sem túl sok időm, de a lényeg, hogy májusban nekimentünk a következő lombiknak, és végre én is anya vagyok! :) Két kisfiút hordtam ki, gyönyörű gyerekek. Január 5.én hajnalban születtek, igaz 34. hétre, de nagy súllyal, ezért hamar haza is kerültünk. Mindenki a csodájukra jár, az egyik szőke, a másik barna haju, tibornak, és ákosnak neveztük el őket. Nem tudom, hogy látogatod e még az oldalt, ha elolvasod, majd azért írj valamit, remélem nálatok minden rendben. puszillak. Andi
2014. febr. 14. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!