Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/244 A kérdező kommentje:

Ninus, beágyazódáskor inkább leesik a hő (nem mindenkinél), de utána megindulhat mg feljebb, 37 körülire.

Mi lett végül? Ma reggel mennyit mértél?

7-es, annyira sajnálom!! :(((( Jönni fog az a baba, kívánom, hogy a következő hónap már a Tiéd legyen!!!

Ma reggel 36,7-et mértem. Első mérésre mindig egy tizeddel többet mutat, ma is 36,8 volt az első eredmény Nektek is így mérnek a digitális lázmérők?

9.dpo, lehetséges beágyazódás környéke, de én még nem érzek semmit...

Valakinek volt/van valamilyen tünete?

2015. márc. 20. 06:31
 82/244 anonim ***** válasza:
7-es sajnálom :( de új hónap, új remény, csak az első pár nap rossz, utána megint izgalmas rész következik :) drukkolok!
2015. márc. 20. 06:32
 83/244 A kérdező kommentje:
Takuma, Elsőbabás, hogy áll a hőtök?
2015. márc. 20. 10:36
 84/244 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es, nagyon sajnálom. Új hónap, új remények. Szorítok Nektek!

Egyébként tényleg szerencsés vagyok, hogy van már két csodálatos kislányom, de higgyétek el, így sem könnyebb a várakozás. Ugyanolyan űrt érzek, mint amikor az elsőre vártam vagy a másodikra. Ha benned van az érzés, hogy vágysz a babára, akkor az független attól, van-e már másik. Persze, jobb a tudat, de ugyanolyan idegőrlő a várakozás és ugyanolyan fájdalmas minden hónapban a nemvárt. :(

Fel a fejjel mindenki!

2015. márc. 20. 10:38
 85/244 anonim ***** válasza:

A hőm így áll:

[link]

Mint látjátok, ma már barnázgattam, szóval vasárnap meg fog jönni, ez a hónap is kuka. Pedig a hő alapján akár jó is lehetne... Talán majd a következő. Nektek még megy a drukk :)

2015. márc. 20. 13:47
 86/244 anonim ***** válasza:

7-es sajnálom, tudom milyen ez, régóta várok én is a pozitív tesztre.

Takuma, elhiszem,hogy várakozás szempontjából mindegy,hogy első baba, vagy sem, biztosan úgy van, hogy legalább annyira csalódás, ha megjön, mint az első babára várva.

Kitartást mindenkinek, nekem egyelőre még nem jött meg, de már kezd fájni a derekam, mindig szokott fájni az elején, így nekem sincs sok reményem.

Erika

2015. márc. 20. 13:50
 87/244 Ninus85 ***** válasza:

7-es, ó, annyira sajnálom! :( Reméljük, a köv. hónap sikeres lesz! Tarts ki!!

Kérdező: ma reggel 36,9-et mértem, de nem tartom reálisnak, nagyon rosszul aludtam, kb. 3 óránként fent voltam, úgyhogy ezt most kihagyom!:( Ma napközben szerintem megint 37 felett volt a hőm, mert megint égett a fejem. :( Amúgy kipróbáltam, és ég és föld a különbség a kétfajta lázmérő között.. A digitálissal szoktam nyelv alatt mérni, és pittyegés után még egy ideig benntartom, mindig feljebb kúszik 1-2 fokot.

Ma görcsölgettem kicsit, a melleim feszesek, kicsit érzékenyek, és volt egy kis émelygés, ami kb. 2 napja áll fenn. Ezt betudom annak, hogy szerintem lappang bennem valami betegség. :(

Takuma: a barnázgatás tuti a mensid előjele? Mert a hőid alapján tök jól állnál! Kicsit illetlen leszek, de muszáj megkérdeznem:D Tényleg csak 3x voltatok együtt a pároddal?

Erika: nyugi, még mindig van esély! :)

2015. márc. 20. 14:00
 88/244 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen hónap, úgy tűnik. Lehet, hogy most kipróbálom, hogy nem hőmérőzök, nem számolok, nem nézem a naptárt, nem foglalkozok semmivel. Mintha tudnék ilyesmit csinálni :)
2015. márc. 20. 14:02
 89/244 anonim ***** válasza:
Ninus85: nem, csak ennyit írtam be ;)
2015. márc. 20. 14:03
 90/244 anonim ***** válasza:

és igen, több hónap volt már, amikor bíztam benne, hogy ez a barnázás nem a mensit jelzi majd, de mindig azt jelzi és mindig mensi előtt két nappal jelentkezik. Másnap semmi, harmadnap jön meg. A hőm alapján én is nagyon bíztam pedig ebben a hónapban, szinte tankönyvbe illő lett a görbém, mégsem jött össze.

Ninus85: és ha az émelygés mást jelent? Nem lehet, hogy már ilyen korán jelentkezik? Kívánom, hogy úgy legyen.

2015. márc. 20. 14:05
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!