Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/244 Ninus85 ***** válasza:
Takuma! Először is köszi a választ!;D Másodszor, várjuk ki azt a vasárnapot! Hátha... Harmadszor: Köszi, cuki vagy, de nagyon korainak tartanám előjelnek, még csak a 9. DPO-n vagyok. Persze én lennék a legboldogabb, ha nem így lenne, de ez a napközbeni hőemelkedésem kicsit zavar, szóval nem sok esélyt látok rá!:(
2015. márc. 20. 14:14
 92/244 anonim ***** válasza:
Napközben fel szokott kúszni nekem is 37,5-6 környékére. Pedig nem vagyok beteg. Tényleg, mit lehet tenni a hőmérőzéssel, ha valaki beteg? Megy az egész a kukába, igaz?
2015. márc. 20. 14:24
 93/244 anonim ***** válasza:

Betegség esetén az a hónap nem számít, igen, sajna. Kuka.

Én abbahagytam a hőm mérését, nem alszom jól, nem tudok pontosan mérni.

Elsőbabás

2015. márc. 20. 21:31
 94/244 A kérdező kommentje:

Elsőbabás, én is hol alszom hol nem a lányok miatt, de már kitapasztaltam, hogy a zombi napokon ovu előtt 36.2-re, ovu után 36.6-ra esik le a hőm. Ezekből valamennyire így is tudok következtetni. Nekem is volt olyan hónapom, amikor hagytam a mérést a francba, mert sok egymást követő napon nem sikerült mérni.

A végeredmény szempontjából semmi jelentősége. :) Továbbra is drukkolok. :)

Tudom, hülyeség volt, de teszteltem ma reggel egy negatívot a 10.dpo-n. :)

Hétfőn lehet, hogy tesztelek még egyet.

2015. márc. 21. 07:50
 95/244 anonim ***** válasza:

Kis kíváncsi. Remélem, nem keseredtél el nagyon! 10. DPO-n ritka a pozitív teszt. Már csak 4-5 nap és tuti az igazat mutatja!

Én ma reggel is tapasztaltam a pecsételést. A hőm meg ennek ellentmond. [link] Na, most legyek okos. Ilyenkor már rég le szokott esni 36,6 körülre, erre pont most megy felfelé.

2015. márc. 21. 08:04
 96/244 Ninus85 ***** válasza:

Jó reggelt!:) Ma újra 36,8 a hőm. :)

A tegnapi napom elvesztegetett volt, ráadásul jól össze is kaptunk a párommal.

Kérdező, én is tesztelek egyet hétfőn, elvileg az már a 12. DPO lesz, ha van valam(k)i, esetleg egy halvány kis csíkot már kaphatunk!;)

2015. márc. 21. 08:07
 97/244 Ninus85 ***** válasza:
Takuma! Pont most nézegetek terhes görbéket a fertin. Csomó nőnél volt úgy, hogy előtte pecsételgettek. Szóval nyugi! :)
2015. márc. 21. 08:25
 98/244 Ninus85 ***** válasza:
Gyerekek, egész délelőtt görcsölgettem, és akkora a hasam, mintha lenyeltem volna egy tehenet. :D Ez normális?
2015. márc. 21. 11:30
 99/244 anonim ***** válasza:

Ninus, ez lehet puffadás, akár babától vagy nem tőle :) majd a teszt megmondja :)

a 10. dpon tényleg nagyon ritka a pozi teszt. Szerintem a nemvárt napján teszteljetek, az már lehet halvány pozi lesz! Nagyon drukkolok mindenkinek!

Nekem mára beduzzadt a mellem.

Elsőbabás

2015. márc. 21. 12:17
 100/244 A kérdező kommentje:

Takuma, aranyos vagy :) nem keseredtem el, tudtam, hogy kb.semmi esély pozira. Csak túl sok teszt van otthon :D könnyen kísértésbe esem. :)

Wow, a hődnek nagyon Örülök! Simán lehet baba is a pecsételés mellett főleg mensi időben... Én is barnáztam+vérezgettem az első lányomnál.

Nagyon drukkolok! :)

Ninus, de jó, együtt tesztelünk majd! :)

Remek a 36,8-as hő, én csak 36,7-et mértem ma az is, de alig aludtunk megint a lányokkal.

Elsőbabás, szokott máskor is feszülni a melled mensi előtt? Nekem az első babámnál nagyon feszült, ez volt az egyik tünetem. :)

Izgi lesz ez a pár nap lányok!! :)

Én ma elég furán érzem magam, reggel óta mindjártmegjön érzésem van, nagyon nyugodtnak érzem magam és nem kívánom az édességet, pont mint amikor megjön. :/

2015. márc. 21. 14:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!