Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Betegség esetén az a hónap nem számít, igen, sajna. Kuka.
Én abbahagytam a hőm mérését, nem alszom jól, nem tudok pontosan mérni.
Elsőbabás
Elsőbabás, én is hol alszom hol nem a lányok miatt, de már kitapasztaltam, hogy a zombi napokon ovu előtt 36.2-re, ovu után 36.6-ra esik le a hőm. Ezekből valamennyire így is tudok következtetni. Nekem is volt olyan hónapom, amikor hagytam a mérést a francba, mert sok egymást követő napon nem sikerült mérni.
A végeredmény szempontjából semmi jelentősége. :) Továbbra is drukkolok. :)
Tudom, hülyeség volt, de teszteltem ma reggel egy negatívot a 10.dpo-n. :)
Hétfőn lehet, hogy tesztelek még egyet.
Kis kíváncsi. Remélem, nem keseredtél el nagyon! 10. DPO-n ritka a pozitív teszt. Már csak 4-5 nap és tuti az igazat mutatja!
Én ma reggel is tapasztaltam a pecsételést. A hőm meg ennek ellentmond. [link] Na, most legyek okos. Ilyenkor már rég le szokott esni 36,6 körülre, erre pont most megy felfelé.
Jó reggelt!:) Ma újra 36,8 a hőm. :)
A tegnapi napom elvesztegetett volt, ráadásul jól össze is kaptunk a párommal.
Kérdező, én is tesztelek egyet hétfőn, elvileg az már a 12. DPO lesz, ha van valam(k)i, esetleg egy halvány kis csíkot már kaphatunk!;)
Ninus, ez lehet puffadás, akár babától vagy nem tőle :) majd a teszt megmondja :)
a 10. dpon tényleg nagyon ritka a pozi teszt. Szerintem a nemvárt napján teszteljetek, az már lehet halvány pozi lesz! Nagyon drukkolok mindenkinek!
Nekem mára beduzzadt a mellem.
Elsőbabás
Takuma, aranyos vagy :) nem keseredtem el, tudtam, hogy kb.semmi esély pozira. Csak túl sok teszt van otthon :D könnyen kísértésbe esem. :)
Wow, a hődnek nagyon Örülök! Simán lehet baba is a pecsételés mellett főleg mensi időben... Én is barnáztam+vérezgettem az első lányomnál.
Nagyon drukkolok! :)
Ninus, de jó, együtt tesztelünk majd! :)
Remek a 36,8-as hő, én csak 36,7-et mértem ma az is, de alig aludtunk megint a lányokkal.
Elsőbabás, szokott máskor is feszülni a melled mensi előtt? Nekem az első babámnál nagyon feszült, ez volt az egyik tünetem. :)
Izgi lesz ez a pár nap lányok!! :)
Én ma elég furán érzem magam, reggel óta mindjártmegjön érzésem van, nagyon nyugodtnak érzem magam és nem kívánom az édességet, pont mint amikor megjön. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!