Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
:( úgy látszik, nem ezt a hónapot szánták nekünk :(
már kisírtam magam. csak megérdemlek én is még egy babát. ilyenkor tudnék ordítani azoktól, akiknek véletlenül jön össze. mi meg időzítünk, mérünk, stb... úgy tele vagyok vitaminnal, hogy gyógyszertárat lehetne nyitni bennem, mégsem jön össze. de talán majd a következő hónap. ha már nem is bízok benne, akkor már biztos nincs esély se. vagy pont akkor lenne? :)
Sziasztok!
103-as vagyok.
Sajnálok mindenkit, akinek nem sikerült.
Nekem ma reggel már ilyen szép lett a 25-ös x-epil teszt is:
Erre délután, mire hazajöttem a munkahelyről már barnáztam. :( Elmentem nőgyógyászhoz, persze még nem látott semmit, kaptam 3 féle görcsoldót, egy hét múlva kell visszamennem.
103-as, ez nem lehet igaz. :( Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!
Mindjárt itt a 25, lassan mindenki a ciklusa végére ér, bárcsak csupa jó hírek és pozi tesztek jönnének ezek után!
Tartsuk egymásban a lelket, csajok! Jövő hónapra egy újabb ilyen cset?;) Menni fog!!
103-as, gratulálok!:) Sok boldogságot a picurihoz! Nem lesz semmi baj!!
Én is mindig azt mondom, hogy feladom, aztán mégsem. Kitartást mindenkinek! Én benne vagyok az újabb chat-ben. :)
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!