Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Na itt vagyok, bocsi, most én tűntem el!:D El se hiszem, gyerekek, fel se tudom fogni!! Olyan szar volt, mert a teszt után nem sokkal már mennem kellett melózni, és ott meg nem akartam még senkinek mondani, úgyhogy egész nap csak visszafogottan vigyorogtam, meg a képeket nézegettem.. :D
Mekkora fintora a sorsnak, hogy tegnap még semmi, Apának (amúgy is így hívom, de ezek után már hivatalos is lesz:D) mondtam is, hogy hát, nem jött össze, de legalább egészséges vagyok, és majd gyúrunk rá. Ma meg itt állok pozi teszttel, és el se tudom ráadásul mondani Neki, mert dolgozik, és csak éjjel jön haza!:(
Kíváncsiságból csináltam egy másik fajta tesztet most du., igaz, hogy az jóval halványabb, de azért már azon is látszik valamicske. :)
Amúgy nem írok ilyen csúnyán (a 8 perces képre gondolok), csak össze-vissza remegtem, és folyamatosan csak mosolyogtam. :)
Köszönöm a gratukat, meg azt is, hogy tartottátok bennem a lelket!:) Olyan jó, hogy vagytok! :*
Erika: szerintem még nem írtam, amúgy ez a 2. hónapunk, és nem is igazán akartam benne hinni, de én a teákra esküszöm! :) Tényleg, ihatom még a palástfüvet, nem tudjátok? A cickát tudom, hogy nem, mondjuk nem is igazán ragaszkodom hozzá, nem nyert meg az ízével. :D
Takuma: bakker, szerintem lecserélem az orvost Rátok!:D Ezentúl bármi van, Hozzátok fordulok először!:D
Bocsi a kisregényért, de annyira jó végre valakivel megosztani, és annyira földön túli a boldogság, amit érzek! :)))
Remélem, hogy minden oké lesz. Fura azért, hogy a doki tegnap nem látott semmit (jó, tudom, korai, ahogy számoltam, ez a 4. hét), mondjuk azt láttam, hogy nagyon nézegeti az uh-t, meg eléggé nyomkodott egy-két helyen, de ez volt életem első uh-ja, azt hittem, ez így normális. :) Mutattam Neki a görbém, mondtam a 3 időn túli tesztet, és azokra se reagált semmit. Szóval akkor ő sem lesz az igazi..
Azt tapasztaltam, hogy a dokik nem nagyon hisznek a görbékben, teákban, még a tesztekben sem. Csak az a jó és igaz, amit ők mondanak. Az enyém is azt mondta a görbézésre, hogy "csinálja, ha akarja". Szóval ennyit erről.
Ultrahang még törvényszerűen nem mutat semmit, 4. héten még nagyon korai. Én nem is mennék megint a 7. hét előtt, akkor már szívhang is lesz valószínűleg. Előtte meg csak idegesít, ha nem lát semmit.
Neked most egy dolgod van: örülj. Úgy irigykedek :)
Apa hogy fogadta a hírt? ;)
Ja, tea. Én úgy tudom, hogy a 12. hétig javasolják inni, a méhlepény akkor veszi át a progeszterontermelő funkciót, onnantól nincs értelme. Segít megtartani a babát. Bár az, hogy ilyen gyorsan sikerült teherbe esni, nem azt mutatja, hogy szükség lenne rá, de legalább nem is árt. 2 csészénél többet ne igyál naponta mindenesetre.
Én az első két babámnál semmit nem ittam, nem is tudtam, hogy vannak ilyenek. Első hónapban összejöttek mindketten ;) Most meg ez már a hatodik hónap, szóval soha nem lehet tudni.
Milyen szerencsések vagytok, hogy ilyen gyorsan összejött nektek. Én sajnos már 14 hónapja várok az elsőre...pedig még a ciklusommal sincs probléma, vitamint is szedek.
Teákat nem mertem inni, mert nem akarom,hogy esetleg felborítsa a ciklusomat.
Hátha majd a következő hónap az enyém lesz.
Erika
Sziasztok! 1. és 128-as vagyok
Ninus Neked (itt is) gratula.
Nekem még mindig nem jött meg szerencsére, de a teszek nem bíztatóak. Láttok rajta valamit? Felső vaterás 10-es, alsó X-epil.
Sziasztok!Letti vagyok!
Ninus gratulálok!!! 1-es nagyon szorítok,hogy pár napon belül erősődjön a második csík!Nekem se jött még meg de teszteléssel megvárom a vasárnapot az lesz a 29. nap és első babánál is aznap lett pozi.Remélem most is sikert hoz.
Sziasztok!
Nekem ma van a nemvárt napja, de még nem teszteltem, holnap szeretnék.
Kb. egy hete feszülnek a melleim, napról-napra erősebben. Menstruáció előtt mindig abbamarad 2 nappal, most nem, de egyelőre nem tulajdonítok neki jelentőséget. Kicsit feszült a hasam az elmúlt napokban, most egy kicsit nyilalgat. Türelmesen várok. :)
Drukkolok Mindenkinek! :)
Sziasztok, Csajok! Elmesélem Apa reakcióját, mert ezen besz.rtok!:D Szóval melóból hazafele vettem egy pár cuki kis bébizoknit, amikbe beletettem a 2 tesztet (erről majd teszek fel képet), ezt beleraktam egy ajándékzacsiba, és vártam a megfelelő pillanatra. Persze, vmi filmet nézett, aztán meg boltba mentünk át, utána vacsit kéne csinálni.. Én meg már tűkön ültem, úgyhogy egyszercsak eléálltam, és a kezébe nyomtam a zacsit. Nézett rám, hogy ez mi? Mondom, ajándék, szeretettel. :) Kíváncsian belenyúl, ránéz, azt mondja, ez most.. az?! Mondom, nem tom, mire gondolsz, de nézz bele a zoknikba. Kiveszi a teszteket, nézegeti őket, látom rajta, hogy nem örül, letörtem, mint a bili füle. Már majdnem kijön a könnycsepp a szememből, mikor mondja, hogy de ez nem is erős csík.. Most akkor tuti? Nem fogta fel!:D Tudjátok, mivel tudtam meggyőzni? Megmutattam és elmagyaráztam a hőgörbém, meg megmutattam a Ti gratulációtokat!:D Na, akkor esett le Neki. :D Nem akarta elhinni, azt mondta, Ő túl reális, Neki épkézláb magyarázat kell mindenre, mondom, akkor majd jössz velem az UH-ra. :) Aztán kimentünk a kutyáinkhoz, azoknak meg hallottam, hogy suttogja: "anya terhes, babánk lesz". :DD Hát nem cuki?:DD Szerintem kapott egy enyhe sokkot, mert a két nappal ezelőtti negatív teszt meg a doki miatt nem gondolta, hogy lenne valami.:) Este meg már simizte a pocim, és természetesen a vacsit is megcsinálta!;)
Takuma, köszi az infókat, a teát folytatom azért biztonságképp. Még Apának is mondtam, hogy korai a dolog, ne bízzuk el magunkat, de már ez is egy pozitív dolog. :)
Erika, mi is örülünk. Én azt olvastam, hogy a cickafark bezavarhat, ha normális a rendszered, de a palástfű az tuti segít, én kipróbálnám a helyedben. De azért kérdezd meg orvosodat és gyógyszerészedet!:D
Utolsó, a mellfeszülés jó!:) Nekem is van, két napig olyan volt, hogy majd' megőrültem, de mára már mérséklődött. Bocsi, hogy így rákérdezek, de valami folyásod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!