Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Babásoknak gratulálok. Ninus, ne hagyd, hogy stresszeljen a doki, minden rendben lesz!
Én 18. ciklusnapon vagyok, 3 napja volt ovum, tettünk is az ügy érdekében, most megy a reménykedés. Ilyenkor milyen lassan telik az idő...
Takuma, könnyű mondani. :) Mindig van valami, ami miatt lehet aggódni! Ma láttam egy hatalmas pocijú kismamát, elképzeltem, hogy nekem is ekkora lesz, alig várom már!:) Nem tudom amúgy, doki szerint 5, menzi szerint 6 hetes vagyok, jó egyáltalán, hogy csak ennyi látszódott? Nagyon agyalok, h jövő héten elmenjek e egy magándokihoz, hátha többet lát és megnyugszom.
Hű, akkor még kb. két hét múlva lehet Neked is tesztelni. Igen lassan telnek a napok, de szurkolok Érted/Értetek!:)
190-es, látod, ilyenek ezek a pasik!:D Az én Uram azóta kicsit változott, simogatni szokta a hasam, meg úgy köszön el meló előtt, h szeret minket, és közben mutatja a hasát.:D Cuki, most már kezdi elhinni. Adj egy kis időt a párodnak, Ő is "átvált" majd!;)
Erika vagyok.
Én is gratulálok minden kismaminak és a legjobbakat kívánom.
Kérdező, veled mi újság?
Én a 19. ciklusnapon vagyok. 1-2 napja van enyhe menzis hasfájásom, ovum szerintem már megvolt pár napja, mert több napig volt szurkálás, szinte egész múlt héten,de már elmúlt. Kíváncsi leszek, nem bánnám, ha már végre nekünk is sikerülne. Mindenkinek drukkolok!
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, átment a családon egy jó kis vírus. :/
Nagyon örülök, hogy ennyi kismama lett köztünk :) és a többiekkel újra kezdhetünk drukkolni egymásnak a babásodáshoz. :)
Én éppen a PÉ-met próbálom belőni (ovutesztekkel), a napokban kellene lennie csak hát a szoptatás... az előző hónapom volt az első, amikor a rendes menetrend szerint (21 nap körül volt ovum). Remélem ebben a hónapban is így lesz. A kislányom nem szopizik kevesebbet, de azért reménykedem, hogy most nem tolódik el a PÉ. A hőmet nem mértem a hónap elején, viszont ma mértem egy alaphő alattit. Már csak holnap kell felmennie és ott is maradnia. :)
(Leírva milyen könnyen megy. :) )
Drukkolok neked Kérdező! :)
Én is már tűkön ülök. Ma vagyok a 22. c.napon.
Az ovul. kalkulátor szerint később volt ovum, olyan 17. c.nap körül, de mivel a 8. és 13. ciklusnap között folyamatosan volt petefészek szurkálás meg enyhe hasfájás, szerintem előbb volt. Így ma lehetek kb. a 9. dpon. Csináltam ma egy Benu 10-es tesztet és időn túl lett rajta egy extra halvány csík. Tudom,hogy korai, meg időn túli, de időtöltésnek jó.:) Természetesen várok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!