Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
 201/244 anonim ***** válasza:
előző oldalról az utolsó vagyok. Gratula Ninus! Én jövő hét elején tervezek dokihoz menni, nem akartam korábban, mivel a tesztem is elég későn lett pozitiv, lehet, hogy később volt p.é-m. Majd beszámolok, ha megjártam a dokit. Amúgy, ami apát illeti, szóval nem hittem el. Hónapokig terveztem, hogy majd , ha végre sikerül, hogy fogom neki elmondani, erre persze semmi sem úgy történt, ahogy szerettem volna. Az első pozi teszt után egyszerűen nem voltam képest keretstory-t kitalálni, vagy valami meglepit, egyszerűen megmondtam neki, hogy terhes vagyok. Megmutattam a tesztet is...na bár ne mutattam volna, Ninus, hozzád hasonlóan az én párom is túl realista, szóval mivel még halványocska volt a teszt, nem hitte el. Pár nap múlva megismételtem, az már erősebb lett, de ő még mindig nem merte elhinni. Most már sikerült elhinnie, de csak a rosszullétek és a menstruáció kimaradása miatt hiszi el, a tesztek neki nem mondanak semmit. Szóval a hajamat téptem volna :D Meg így az a nagy öröm is elmaradt, amit vártam, mert egyszerűen félt, hogy vaklárma (mert egyszer volt olyan is) és tulajdonképpen még most is óvatosan örül a dolognak, mert még nagyon az elején vagyunk.
2015. ápr. 9. 09:28
 202/244 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, bocsi, ugrott még egyet az oldal, úgyhogy nem az előző oldalról vagyok az utolsó, hanem a 19-ről, szóval 190-es válaszoló
2015. ápr. 9. 09:30
 203/244 anonim ***** válasza:

Babásoknak gratulálok. Ninus, ne hagyd, hogy stresszeljen a doki, minden rendben lesz!

Én 18. ciklusnapon vagyok, 3 napja volt ovum, tettünk is az ügy érdekében, most megy a reménykedés. Ilyenkor milyen lassan telik az idő...

2015. ápr. 9. 12:50
 204/244 Ninus85 ***** válasza:

Takuma, könnyű mondani. :) Mindig van valami, ami miatt lehet aggódni! Ma láttam egy hatalmas pocijú kismamát, elképzeltem, hogy nekem is ekkora lesz, alig várom már!:) Nem tudom amúgy, doki szerint 5, menzi szerint 6 hetes vagyok, jó egyáltalán, hogy csak ennyi látszódott? Nagyon agyalok, h jövő héten elmenjek e egy magándokihoz, hátha többet lát és megnyugszom.

Hű, akkor még kb. két hét múlva lehet Neked is tesztelni. Igen lassan telnek a napok, de szurkolok Érted/Értetek!:)

190-es, látod, ilyenek ezek a pasik!:D Az én Uram azóta kicsit változott, simogatni szokta a hasam, meg úgy köszön el meló előtt, h szeret minket, és közben mutatja a hasát.:D Cuki, most már kezdi elhinni. Adj egy kis időt a párodnak, Ő is "átvált" majd!;)

2015. ápr. 9. 17:28
 205/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok.

Én is gratulálok minden kismaminak és a legjobbakat kívánom.

Kérdező, veled mi újság?

Én a 19. ciklusnapon vagyok. 1-2 napja van enyhe menzis hasfájásom, ovum szerintem már megvolt pár napja, mert több napig volt szurkálás, szinte egész múlt héten,de már elmúlt. Kíváncsi leszek, nem bánnám, ha már végre nekünk is sikerülne. Mindenkinek drukkolok!

2015. ápr. 10. 18:51
 206/244 Ninus85 ***** válasza:
Csajok, ki hol tart? :)
2015. ápr. 13. 06:12
 207/244 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, átment a családon egy jó kis vírus. :/

Nagyon örülök, hogy ennyi kismama lett köztünk :) és a többiekkel újra kezdhetünk drukkolni egymásnak a babásodáshoz. :)

Én éppen a PÉ-met próbálom belőni (ovutesztekkel), a napokban kellene lennie csak hát a szoptatás... az előző hónapom volt az első, amikor a rendes menetrend szerint (21 nap körül volt ovum). Remélem ebben a hónapban is így lesz. A kislányom nem szopizik kevesebbet, de azért reménykedem, hogy most nem tolódik el a PÉ. A hőmet nem mértem a hónap elején, viszont ma mértem egy alaphő alattit. Már csak holnap kell felmennie és ott is maradnia. :)

(Leírva milyen könnyen megy. :) )

2015. ápr. 13. 09:34
 208/244 anonim ***** válasza:

Drukkolok neked Kérdező! :)

Én is már tűkön ülök. Ma vagyok a 22. c.napon.

Az ovul. kalkulátor szerint később volt ovum, olyan 17. c.nap körül, de mivel a 8. és 13. ciklusnap között folyamatosan volt petefészek szurkálás meg enyhe hasfájás, szerintem előbb volt. Így ma lehetek kb. a 9. dpon. Csináltam ma egy Benu 10-es tesztet és időn túl lett rajta egy extra halvány csík. Tudom,hogy korai, meg időn túli, de időtöltésnek jó.:) Természetesen várok...

2015. ápr. 13. 10:49
 209/244 anonim ***** válasza:
Lemaradt, Erika voltam.
2015. ápr. 13. 10:50
 210/244 A kérdező kommentje:
Erika, jujj de izgi!! :) Szorítok nagyon, hogy holnap legalább egy időn belüli halvány teszted legyen! :) Szerintem ez az időn túli is már jót jelent. ;)
2015. ápr. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!