Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/244 anonim ***** válasza:
Akkor lehet baba :) majd írd meg mi volt a dokinál!
2015. márc. 25. 10:10
 152/244 anonim ***** válasza:

103-as vagyok! Ninus, nekem ugyanígy néztek ki szombaton az első halvány pozitívak. Írj, hogy mi volt a dokinál? Izgulok. :)

Én szedem a görcsoldókat, meg még sokféle vitamint, tegnap még görcsöltem egész nap, de reggel úgy keltem, hogy már nem és azóta sem szerencsére. Halványan még egy kicsit barnázgatok, ennek ellenére próbálok bízni benne, hogy lesz baba a dologból.

2015. márc. 25. 11:49
 153/244 Ninus85 ***** válasza:

Sziasztok! Nincs baba, sőt, állítólag még csak most volt tüszőrepedésem. Kicsit sajnálom a dolgot, viszont megnyugtatott, hogy minden rendben odabent, nincs cisztám, se PCO, se IR, amiktől nagyon féltem. :)

Félévet adott, és Premens-t javasolt, plusz a teákat, amiket eddig ittam (cickafark & palástfű).

Szóval köv hónapban hajrá mindannyiunknak!;)

2015. márc. 25. 12:55
 154/244 anonim ***** válasza:
103-as vagyok! Én is a premens tablettát szedem, mielőtt nem szedtem nem volt sem tüszőrepedés, sem vérzés, 4 hónapja szedtem mire először terhes lettem, most a missed ab óta ismét 4 hónap szedés telt el, és megint (ha minden igaz) terhes vagyok. Én is iszom a cicka és palást teákat, ezeket legutóbb nem ittam.
2015. márc. 25. 13:04
 155/244 anonim ***** válasza:
Ninus, legalább volt tüszőrepedés, ez nagyon jó, hogy áll a görbéd? Belinkeled? Akkor jó hosszú ciklusod lesz, ha mostanra vártad volna, de még csak most volt tüszőrepedés. Látott a douglasban folyadékot? Abból gondolja a tüszőrepedést?
2015. márc. 25. 13:38
 156/244 anonim ***** válasza:
a PCO-t és az IR-t látja ultrahanggal? Hogyan? Azt nem csak vérvétellel hormonokból lehet megmondani ill. az IR gyanút cukorterheléssel?
2015. márc. 25. 13:39
 157/244 Ninus85 ***** válasza:

Itt a görbe, de akkor ezekszerint ennek se lehet igazán hinni:

[link]

Látott folyadékot, igen.

A PCO-st határozottan kizárta, az IR-t már csak én gondoltam hozzá😌

És igen, úgy tűnik, megint jó hosszú lesz a ciklusom, pedig már reménykedtem, h a teák megtették hatásukat. Talán a köv már rövidebb lesz.

2015. márc. 25. 14:14
 158/244 anonim ***** válasza:
Ez tényleg furcsa, a görbéd szerint jól fönt van a hőd régóta és tényleg mostanra nem várnád. Lehet pozitív a teszt is?! Érthetetlen. Nem lehet, hogy mégis baba van a dologban, csak még olyan pici, hogy nem látta az uh-n?? Mindenesetre szerintem ha van otthon teszted lőjj pár nap múlva még egyet. Úgy tudom a douglasban a folyadékot még napokig vagy akár 2 hétig is látja, lehet, hogy még a 2 héttel ezelőtti tüszőrepedés nyomait látja és arra mondja, hogy most volt.
2015. márc. 25. 14:25
 159/244 anonim ***** válasza:
Még ha a lépcsős a görbéd és 18-án volt ovud (a fájdalmak miatt is lehet), az akkor sem most volt, hanem 1 hete, akkor viszont ápr. 1-re nem várod. Még simán lehet baba ebben a ciklusban!
2015. márc. 25. 14:26
 160/244 Ninus85 ***** válasza:

Jó, eleve úgy jöttem a csoportba is, hogy rendszertelen, de!, ha a teák segítenek, akkor lenne a nemvárt 25-26 körül. Ennek ellenére, a fertility és a ciklus.hu is máshova rakta az ovut. Ferti szerint 17-én volt, és az alaphőm is magasabb, 36,5-36,6 közötti, ciklus szerint 36. :D Nem tudom, kezdem elveszteni a fonalat. :D

Maradok annál a verziónál, hogy nem értem az egészet, mert viszonylag magas a hőm, szóval amíg nem esik le és meg se jön, szerintem ellövök egy pár tesztet... :D Viszont az időn túliakban nem hiszek, többé nem vernek át!:D

2015. márc. 25. 16:25
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!