Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
103-as vagyok! Ninus, nekem ugyanígy néztek ki szombaton az első halvány pozitívak. Írj, hogy mi volt a dokinál? Izgulok. :)
Én szedem a görcsoldókat, meg még sokféle vitamint, tegnap még görcsöltem egész nap, de reggel úgy keltem, hogy már nem és azóta sem szerencsére. Halványan még egy kicsit barnázgatok, ennek ellenére próbálok bízni benne, hogy lesz baba a dologból.
Sziasztok! Nincs baba, sőt, állítólag még csak most volt tüszőrepedésem. Kicsit sajnálom a dolgot, viszont megnyugtatott, hogy minden rendben odabent, nincs cisztám, se PCO, se IR, amiktől nagyon féltem. :)
Félévet adott, és Premens-t javasolt, plusz a teákat, amiket eddig ittam (cickafark & palástfű).
Szóval köv hónapban hajrá mindannyiunknak!;)
Itt a görbe, de akkor ezekszerint ennek se lehet igazán hinni:
Látott folyadékot, igen.
A PCO-st határozottan kizárta, az IR-t már csak én gondoltam hozzá😌
És igen, úgy tűnik, megint jó hosszú lesz a ciklusom, pedig már reménykedtem, h a teák megtették hatásukat. Talán a köv már rövidebb lesz.
Jó, eleve úgy jöttem a csoportba is, hogy rendszertelen, de!, ha a teák segítenek, akkor lenne a nemvárt 25-26 körül. Ennek ellenére, a fertility és a ciklus.hu is máshova rakta az ovut. Ferti szerint 17-én volt, és az alaphőm is magasabb, 36,5-36,6 közötti, ciklus szerint 36. :D Nem tudom, kezdem elveszteni a fonalat. :D
Maradok annál a verziónál, hogy nem értem az egészet, mert viszonylag magas a hőm, szóval amíg nem esik le és meg se jön, szerintem ellövök egy pár tesztet... :D Viszont az időn túliakban nem hiszek, többé nem vernek át!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!