Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/244 A kérdező kommentje:
Erika, drukkolok!!! :)
2015. márc. 22. 09:00
 112/244 anonim ***** válasza:
Köszönöm a drukkokat, még egyáltalán nem merek örülni, mert ugye a tegnapi teszt is negatív volt. Ráadásul régebben simán volt 30-32 napos ciklusom, de tény,hogy az utóbbi időben rövidebbek, inkább 28-29 napos. Majd jelentkezem, én is drukkolok mindenkinek!!
2015. márc. 22. 11:17
 113/244 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

2 napja duzzadtak a melleim, mára már fájnak is és a méhemben is nyilalásokat érzek.

Ma reggeli teszt negatív.

10. dpo

Elsőbabás

2015. márc. 22. 11:53
 114/244 anonim ***** válasza:

Elsőbabás, máskor is szoktál ilyesmiket érezni vagy ez most egyedi?

Nekem megjött, már vártam. Újabb kalandra fel...

2015. márc. 22. 13:07
 115/244 anonim ***** válasza:

Százhármas vagyok! :)Köszönöm a "halvány "gratulációt, de én még nem élem bele magam (dehogynem!). Ma reggel is halvány vonalka volt, de egy leheletnyit erősebb, mint tegnap.

Csatolok egy képet: [link]

Elsőbabás te hányas erősségű tesztet használsz? Ez 15-ös.

Szorítok mindenkinek én is!

Egyébként 3 napja görcsölget a hasam, ha van bent baba, akkor ez normális? Előző babánál nem éreztem ilyet, igaz ott nem is figyeltem ennyire befelé, észre sem vettem, hogy terhes vagyok, átlagban 35-40 naposak a ciklusaim, de egy hét késésnél még nem is gyanakodtam, mire teszteltem, már nem kellett azon gondolkodni, hogy pozitív vagy nem mert egyértelmű vastag piros volt a második csík.

2015. márc. 22. 15:20
 116/244 anonim ***** válasza:

Sajnálom Takuma :(

2 hónapja vannak ezek a tüneteim, szerintem a fagyöngy tinktúrától, mást nem változtattam, az most fog elfogyni. De múlt hónapban megjött időben :(

Utolsó, 10-es tesztem van, vaterás. De ha ez egyszer véletlenül halvány pozi lesz tuti veszek valami jó márkát, mert sokan szidják. X-Epilre esküsznek, hogy az már akkor is erős volt, mikor a vaterás még nem is látszódott vagy épphogy halvány volt.

Ha most ágyazódik be simán görcsölgethet, szurkálhat.

Elsőbabás

2015. márc. 22. 15:35
 117/244 anonim ***** válasza:
Én is most vaterást használok, mert múlt hónapban jó sok pénzt elköltöttem tesztekre. De ovutesztet már rég vaterást használok és teljesen elégedett vagyok vele, ezért mertem a terhességi tesztet is megrendelni. Remélem nem csap be, de tegnap direkt este lefekvés előtt is csináltam egyet, és az nem mutat semmit, csak a reggeliek, ezért reménykedek benne, hogy nem hibás tesztek.
2015. márc. 22. 15:43
 118/244 anonim ***** válasza:

Én is így voltam: ovutesztje nagyon bevált hónapokon át, remélem a hcg is hasonlóképpen jól fog szuperálni :)

Elsőbabás

2015. márc. 22. 16:44
 119/244 anonim ***** válasza:
Na, akkor én most megzavarodtam. Mégsem jött meg, tegnap meg ma is szex után volt egy halvány rózsaszín foltom, utána semmi. Erre hittem, hogy megjött. Hasam görcsölget, minden pillanatban azt hiszem, na, most jött meg, mégsem. Hőm napközben 37,4 körül van, bár tudom, hogy ez nem számít. Tanácstalan vagyok, ilyen még nem volt. Esti teszt negatív, bár csak egy vaterás volt itthon, abban nem bízok. 15. DPO-n vagyok...
2015. márc. 22. 20:29
 120/244 Ninus85 ***** válasza:

Holnap Te is tesztelj reggeliből!:)

De izgiii!:)

2015. márc. 22. 21:53
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!