Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Takuma, dejódejó!!! Holnap remélem nem jön meg senkinek! :) Én is tesztelek majd egyet.
Gyertek majd reggel mesélni, jó éjt! :)
Nekem mára leesett alapra a hőm. :( Még nem jött meg, de órák kérdése.
Mindenkinek drukkolok!
Ninus, bármi jöhet, akár időn túli is. Másodikom úgy lett csak pozitív :) Megy a drukk.
Kérdező: sajnálom, ne keseredj el! Tudod...
Én nem teszteltem, mert egyrészt nincs is itthon teszt, másrészt nekem nincs reggeli pisim, éjszaka is vagy 4x voltam kint. Várok még pár napot, utána gyűjtögetek délután. A hőm fent van, a görcsök elmúltak (lehet, hogy a bekajált több kiló magnéziumtól?), pecsételés sincs. Ezek csak jó jelek. Nagyon reménykedek, hátha végre összejött.
Végülis nemvárt előtt vagyok 2 nappal. Szerdán doki előtt Úgyis tesztelek még, hátha jobb lesz. :) Köszi a biztatást!;)
Viszont Neked gyönyörűen fent van a hőd! Mikor tesztelsz?
Erika vagyok,
Hát én sem tudom,hogy mi van. Elvileg 2 napja késik és a ma reggeli dm-es one minute test is full negatív. Időnként vannak apró görcseim, de csak nagyon minimális. Szerintem csak szórakozik velem a testem.
Első vagyok
A mai vaterás 10-es tesztem negatív :(
Csajok, valakik jót szórakoznak velünk :(
Nekiálltam megint pecsételgetni. Hasam is görcsöl. Nem kellett volna dolgozni menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!