Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)2015. márc. 13. 07:07
141/244 anonim válasza:
Ninus, dehogy adod fel, új hónap, új remény és ha kell kivizsgálás! :)
142/244 A kérdező kommentje:
Én is benne vagyok a jövő havi chatben is! :)
Nekem ma reggelre sem jött még meg, ezt egyszerűen nem értem. 36,6-ra visszamászott a hőm, tesztek hófehérek.
2015. márc. 24. 09:34
143/244 anonim válasza:
Sziasztok!Csatlakoznék én is hozzátok,ha nem gond!Én is holnapra nem várom.1.próbálkozós hónap 2 babára gyúrunk!Letti
144/244 anonim válasza:
Szia Letti! Örülünk, hogy velünk vagy. Sok sikert Nektek is!
145/244 Ninus85 válasza:
Reggelt! 36,8 a hőm újra, teszt még mindig negatív, délben megyek a dokihoz, szerencsére még nem jött meg. :)
Meglátjuk, bár ezt a hónapot már elengedtem.
Üdv a köreinkben, Letti!:) Szurkolunk, majd mesélj, hogy alakulnak a dolgaid!
146/244 Ninus85 válasza:
Szerintetek? Persze megint időn túl...
147/244 Ninus85 válasza:
Ez is az, csak fehér háttérrel. :D
148/244 anonim válasza:
Ninus, én ezt szürkének látom, nem rózsaszínnek :( és ha időn túl jött ki nem érvényes :( de 2-3 nap múlva lőjj még egyet!
149/244 anonim válasza:
Dokihoz miért mész? Nőgyógyász?
150/244 Ninus85 válasza:
Rendszertelenség miatt megyek kivizsgálásra.
Ez már a harmadik ilyen tesztem. :D Eddig ez a legerősebb. Élőben inkább rózsaszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!