Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)2015. márc. 13. 07:07
182/244 anonim válasza:
Ninus, gratulálok, ez csodálatos!
Nekem megjött sajna, új hónap, új remény.
Ditke
183/244 Ninus85 válasza:
Köszi Ditke! Sajnálom!:( Viszont itt leszek, és szorítok mindenkinél a köv hónapban is!! :)
184/244 anonim válasza:
Ninus, jók ezek a zoknik :) Bár már én is vehetnék egyet. Csomó babaruhám van, de nem mertem elajándékozni, mert mi van, ha kell még...
Ditke, ne légy elkenődve, tudod, új hónap, új esély. Az oka meg mindennek megvan. A Te kisbabád is vár rád valahol, bízz benne!
185/244 Ninus85 válasza:
Takuma, ne is ajándékozd még el, ki tudja, mi történik a köv. hónapban!;)
186/244 anonim válasza:
Sziasztok,
Erika vagyok. Tudnátok nekem arra válaszolni,hogy rákszűrés előtt tényleg kerülni kell 2 napig a szexet? Befolyásolhatja az eredményt? Ha tegnap együtt voltunk,akkor ma ne menjek dokihoz? Legközelebb 2 hét múlva tudok csak menni.
187/244 anonim válasza:
Én nem tudok ilyenről. Legalábbis soha nem figyeltem ilyenre.
188/244 anonim válasza:
40. válaszoló vagyok, látom jó hosszúra nyúlt a beszélgetés, nem olvastam az egészet végig. Csak jelentkezem, 26-ára nem vártam, ma teszteltem pozitívat :)
189/244 anonim válasza:
Kedves utolsó! gratulálok! Elárulnál mást is? Pl mióta próbálkoztok, stb...
190/244 anonim válasza:
Köszi! :) Tavaly július óta próbálkoztunk. Először folsavat szedtem, ami a vitaminokat illeti, november óta pedig az orvosom ajánlására Femibion 1-et, szóval készültünk a babára. Tudom ez a 8-9hónap nem olyan sok, de azért voltak hullámvölgyek meg már terveztük, hogy májusban kivizsgáltatjuk magunkat, hogy mi a gond. Hát most úgy tűnik, hogy nem lesz rá szükség. Amúgy eléggé rágölcsöltem a témára, főleg most az utolsó ovumkor, szóval én a rágörcsölősök táborát erősítem - nem tagadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!