Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
 191/244 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel mind így vagyunk itt :D

Tényleg nem sok utólag nézve a 8-9 hónap, de benne lenni azért egészen más. Gratulálok, kellemes babvárást Nektek!

2015. márc. 30. 17:00
 192/244 anonim ***** válasza:
Rákszűrésre a legjobb időpont a ciklus közepe. Előtte szerintem elég 24 óráig nem szexelni, annyi idő alatt már nem marad sperma, ami zavarna. A nyákot is úgy kell vizsgálni, hogy szex után 24 óráig ne nézzük, mert hamis eredményt ad. Szerintem ez a 24 óra igaz a rákszűrésre is.
2015. márc. 31. 12:22
 193/244 anonim ***** válasza:

Köszi, én is így gondoltam, végül is 1 nappal elhalasztottam, így minden OK volt. Ma vagyok a ciklus 9.napján, ma voltam.

Erika

2015. márc. 31. 16:12
 194/244 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Bocsi,hogy csak most jelentkezem!A vasárnapi tesztem pozi lett! :-) Kérdező veled mi újság? Letti
2015. ápr. 1. 12:05
 195/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok.

Gratulálok a pozitív teszteseknek.:) Kivel mi újság?

Én most vagyok a 11. ciklusnapon, már 1-2 napja érzem a petefészekszurkát, néha eléggé fáj. Kicsit korainak tartom,hogy már a 8-9- napokon is éreztem, legutóbb 31 napos volt a ciklusom, de hát lehetnek eltérések benne. Együtt is voltunk. Most nem fogok ovu tesztelgetni, elegem lett belőle, nem akarom figyelgetni. Majd lesz valahogy.

2015. ápr. 2. 15:32
 196/244 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 103-as vagyok!

Én hétfőn voltam orvosnál ismét, már látszott a petezsák. Addigra magától vége lett a barnázásnak és a görcsölésnek, de azért kapok progeszteronpótlást is. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz most már, sajnos a múltkori missed ab miatt nem tudok teljesen nyugodt lenni.

Velem nagyjából ennyi, többiek ti is írjatok.

Gratula azoknak, akik azóta pozit teszteltek! :D

Anita

2015. ápr. 2. 18:08
 197/244 anonim ***** válasza:
sziasztok! mi újság veletek?
2015. ápr. 7. 14:39
 198/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok,

Hova tűntetek?

Én most járok a 16. ciklusnapon, már a kb. a 8.naptól kezdve szurkált a petefészkem,több napon keresztül éreztem, még tegnap is, úgyhogy próbálkoztunk a 7,11,13,16. ciklusnapokon. Ismét él bennem a remény, hogy hátha most. Takuma veled mi újság?

2015. ápr. 7. 16:27
 199/244 Ninus85 ***** válasza:

Jó reggelt! Kicsit mindenki eltűnt.

Ma megyek az első ultrahangra, ami megerősíti, hogy miújság odabent. Nagyon izgulok!! Szedem a vitamint, meg a magneb6-ot, remélem, hogy segít. A rosszullétek egyelőre elkerültek, de azért vannak tüneteim. Szorítsatok!

Ki hol tart amúgy a ciklusában? Erika, szurkolok!:)

2015. ápr. 8. 06:38
 200/244 Ninus85 ***** válasza:
Hahó! No, megvolt az első uh, halkan gratulált a doki, 12 mm-es petezsákban szikhólyag van, két hét múlva kell visszamennem, akkor lesz vérvétel meg egyebek. Azért mondta, hogy így is van 8-10% esély a vetélésre, de bizakodhatok. :)
2015. ápr. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!