Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Szerintem ezzel mind így vagyunk itt :D
Tényleg nem sok utólag nézve a 8-9 hónap, de benne lenni azért egészen más. Gratulálok, kellemes babvárást Nektek!
Köszi, én is így gondoltam, végül is 1 nappal elhalasztottam, így minden OK volt. Ma vagyok a ciklus 9.napján, ma voltam.
Erika
Erika vagyok.
Gratulálok a pozitív teszteseknek.:) Kivel mi újság?
Én most vagyok a 11. ciklusnapon, már 1-2 napja érzem a petefészekszurkát, néha eléggé fáj. Kicsit korainak tartom,hogy már a 8-9- napokon is éreztem, legutóbb 31 napos volt a ciklusom, de hát lehetnek eltérések benne. Együtt is voltunk. Most nem fogok ovu tesztelgetni, elegem lett belőle, nem akarom figyelgetni. Majd lesz valahogy.
Sziasztok! 103-as vagyok!
Én hétfőn voltam orvosnál ismét, már látszott a petezsák. Addigra magától vége lett a barnázásnak és a görcsölésnek, de azért kapok progeszteronpótlást is. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz most már, sajnos a múltkori missed ab miatt nem tudok teljesen nyugodt lenni.
Velem nagyjából ennyi, többiek ti is írjatok.
Gratula azoknak, akik azóta pozit teszteltek! :D
Anita
Erika vagyok,
Hova tűntetek?
Én most járok a 16. ciklusnapon, már a kb. a 8.naptól kezdve szurkált a petefészkem,több napon keresztül éreztem, még tegnap is, úgyhogy próbálkoztunk a 7,11,13,16. ciklusnapokon. Ismét él bennem a remény, hogy hátha most. Takuma veled mi újság?
Jó reggelt! Kicsit mindenki eltűnt.
Ma megyek az első ultrahangra, ami megerősíti, hogy miújság odabent. Nagyon izgulok!! Szedem a vitamint, meg a magneb6-ot, remélem, hogy segít. A rosszullétek egyelőre elkerültek, de azért vannak tüneteim. Szorítsatok!
Ki hol tart amúgy a ciklusában? Erika, szurkolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!