Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
 211/244 Ninus85 ***** válasza:

Erika, Te is tudod, hogy nekem is így kezdődött!;) Szurkolok!!!

Kérdező, Érted is!:)

Takuma, Elsőbabás, Ditke, többiek??

2015. ápr. 13. 12:08
 212/244 anonim ***** válasza:

Erila vagyok.

Köszi a drukkot! Az a baj,hogy lehet ám ez csak száradási csík,mert olyan halvány,hogy nem tudom eldönteni,h.szürkés vagy rózsaszínes. Persze ,tudom,ezért nem kell korán tesztelned.

Ninus,neked mikor lett extra halvány?Azt olvastam h.a doki nem látott semmit először, de akkor még a teszted sem volt pozitív?

2015. ápr. 13. 14:57
 213/244 anonim ***** válasza:

Bocs,telefonról írok és hülyén fogalmaztam,természetesen a tesztelést magamra értettem.

Erika

2015. ápr. 13. 15:14
 214/244 Ninus85 ***** válasza:

Erika!

kb. a 12-13-14. DPO körül volt 3 negatívnak titulált, de valójában halvány pozitív tesztem, volt időn túli is (kb. 5 perccel, meg 20 perccel) közte, de ma már tudjuk, hogy ez is számít(ott). :)) (És nem szürkés, hanem rózsaszín volt mind, bár nem tudom, képen hogy látszott, de élőben pink volt.:)) Aztán 15. napon már egyértelmű időn belüli pozitív volt, de azért még akkor is halvány. Igazán erős csak április elején lett, azóta meg már előbb megjelenik a második, mint a kontroll csík!:)

A doki szerintem vaksi volt az első alkalommal. Akkor már meg volt vastagodva a méhem (ha jól emlékszem, 10 mm-es volt), ami már alapból jó a beágyazódáshoz, de akkor még nem is azt kereste, hogy terhes lennék, mert rendszertelenség miatt mentem Hozzá. Aztán rá 2 hétre volt a 12 mm-es petezsák és valamekkora szikhólyag (azt nem mérte), és szerinte 5 hetes terhesség volt, szerintem meg 6, legalábbis mensi szerint. És most várom a jövő hetet, mint a Messiást, hogy lássuk/halljuk a picúrt! :) (izgulás van ezerrel...) Ja, és ma egész nap émelyegtem. Most is épp azon gondolkozom, hogy ennék valamit, de közben meg közel maradok a WC-hez, ha rohanni kell. :D

2015. ápr. 13. 19:29
 215/244 anonim ***** válasza:

Ninus, köszi a választ. végül is,akkor neked azért egyértelműbb jelek voltak, több halvány pozitív teszt nem tévedhet.

Én ma vagyok a ciklus 24. napján és reggel teszteltem, igaz,hogy leghamarabb vasárnapra nem várom, de még lehet,hogy később. A ciklusom 28 és 31 nap között mozog. Kijött egy halvány csík, viszont nem néztem az időt, de úgy saccolom,hogy kb. olyan 10 max. 15 perc után. Sajnos csak ilyen predictor tesztet kaptam, ami 12,5-es érzékenységű és sok rosszat olvastam rajta,hogy sokszor mutat halvány csíkot.

Az enyém ilyen lett.

[link]

[link]

Ezt pedig már később fotóztam, csak azért, mert itt talán már jobban látszódik, de a csík már korábban is látható volt.

[link]

[link]

Erika

2015. ápr. 15. 08:42
 216/244 anonim ***** válasza:

Az alsó kettőt sikerült fejjel lefelé fotóznom:) Bocs...

Erika

2015. ápr. 15. 08:45
 217/244 anonim ***** válasza:

kb. másfél órára rá így néz ki.

[link]

Ez lehet hamis??

Erika

2015. ápr. 15. 09:00
 218/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok ismét. Bár biztos hülyének néztek,hogy mit tesztelgetek itt ennyit, de olyan izgi. Ez délutáni facelle teszt, de ez is időn túli. Kb. 1 órája csináltam. (de előtte nem ittam 3 órán keresztül)

[link]

Élőben rózsaszínes, de tény,hogy baromi halvány.

Többiekkel mi újság?

2015. ápr. 15. 14:24
 219/244 Ninus85 ***** válasza:
Erika! Ezek szerintem pozik!:))) Halkan gratulálok!:) De jó! Mikor kellene megjönnie?
2015. ápr. 15. 14:30
 220/244 anonim ***** válasza:

leghamarabb vasárnap, de inkább hétfő, kedd. Az az igazság,hogy bár semmi bajom, de az elmúlt évben volt,hogy 28 napos volt egy ciklusom,volt,hogy 32. Én most március 30 és április 4 között éreztem ovus fájdalmat.

Az a baj,hogy mindegyik időn túli és mindegyikről írják azt,hogy fals volt. De meglátjuk, bizakodó vagyok.

Erika

2015. ápr. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!