Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Ninus, szerintem már megvolt az a tüszőrepedés, mi mástól emelkedett volna ilyen szépen a hőd? Szerintem ha nem esik le és meg sem jön, akkor tesztelj 2-3 naponta, simán lehet baba ;)
Velem nincs semmi különös. Egy napig véreztem rendesen, azóta alig-alig. Hőm leesett, szóval új ciklus kezdődik. Jövő héten keddtől péntekig akció ;)
Köszi Takuma, cuki vagy!:) :*
Az az egy nap az nem túl kevés? Te amúgy mikor jártál utoljára dokinál?
Erika vagyok,
Nekem megjött,de kevesebb volt az átlagosnál, de egyértelmű menzi. Én is megyek dokihoz, elsősorban azért, mert aktuális a szűrés már.
Sziasztok! Tudom, hogy már nagyon untok, de muszáj elmesélnem Nektek! Ma reggel 36,9-es hőre ébredtem, megittam a kis kávéadagomat, rá 10 percre erős hányingerem támadt. Gondoltam, mit veszíthetek, lövök még egy tesztet a tegnapi után.
Íme, az eredmény:
Az előző 3 perc után, ez 8 perc után.
Aztaaaa, bárcsak az én halványaimból lenne egyszer ilyen teszt. Gratulálok és nem unalmas.:) Várjuk a fejleményeket.
Mióta próbálkoztok? (bocs, ha már leírtad, csak már túl sok az oldal...)
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!