Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondoltok ki nyeri a 2015...

Mit gondoltok ki nyeri a 2015 március 22. -i El Classicot? Az FC Barcelona vagy a Real Madrid?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még van addig idő, de én már nagyon várom. Ti milyen végeredményre tippelnétek?
2015. márc. 5. 10:34
 1/4 anonim válasza:
FCB hendiről 1000FT
2015. márc. 5. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Barca 2:1
2015. márc. 5. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, hogy most több hétre lesérült Busquets és a Clasico-n már játszhat Modric, 100% hogy a Real minimum egy döntetlent el fog érni, ugyanis a spanyolt Mascherano-nak kell majd helyettesíteni a középpályán, aki inkább védekező és nem annyira kreatív játékos, ami egy Real ellen életbevágóan fontos. A másik érv a Real mellett, hogy emiatt Bartra-nak vagy Mathieu-nek kell játszani a védelemben, ami tudjuk mit jelent. Szóval szerintem egy 2:2 vagy 1:2-es vendég győzelem lesz a vége.
2015. márc. 5. 17:32
 4/4 anonim válasza:
Az utóbbi meccseken mutatott játék alapján a Barcelona szerintem esélyesebb. És nem tudom, nekem se a Barca-City meccsen, se a Barcelona-Rayo Vallecano meccsen nem tűnt úgy, hogy a Barcelona játékát annyira megnehezítette volna Busquets hiánya. Az meg már csak hab a tortán, hogy a Barcanak Neymar-t is mellőznie kellett, mégis lőttek hatot. Mascherano szerintem középpalyán is jó. Az argentin válogatottban védekező középpályásként is játszik, és Luis Enrique is játszatta már párszor így. Viszaont a Real utóbbi 4 meccsét képtelen volt megnyerni. A Schalke-tól 4-3-ra kikapott otthon, PEDIG Modric is kapott lehetőséget. Szóval annnnnyira rélem, hogy a Barca!!!😄😄😄
2015. márc. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!