1/12 anonim válasza:
Labdarúgásban és kosárlabdában igen. Meg kézilabdában is. Tehát úgy általában igen.
2/12 anonim válasza:
A klub történetét tekintve Európa egyik legnagyobb és legjobb csapata
3/12 anonim válasza:
a foci tortenelmeben nekunk van a legtobb trofeank, szamszerint 86...... VISCA EL BARCAAA......
4/12 anonim válasza:
Azért ebben a legtöbb trófeában nem vagyok biztos. Illetve biztos vagyok benne, hogy nem.
5/12 anonim válasza:
akkor nezd meg ezt a szep kepet, es vedd figyelembe hogy 2013ban keszult, azota meg 3 kupaval gazdagabbak vagyunk... tevedni emberi dolog.... [link]
7/12 anonim válasza:
Rangers, Celtic, Linfield??? na jo ne rohogtess... ha mi is a skot ligaban jatszanank garantalom hogy vagy 200 kupank lenne..... szoval az ilyen lofasz liga csapatokat nem szabad szamitasba venni.....
8/12 anonim válasza:
Igen, elképzelhető. De ti, pontosabban a Barcelona (ami ugye nem TI vagytok) nem ott játszik. Mondjuk ettől még egy kiváló csapat, amely jelenleg is a világ élvonalába tartozik, ellentétben a skótokkal és az írekkel.
9/12 anonim válasza:
Minden bajnokság és kupa beleszámít.
10/12 anonim válasza:
Egyébként nem nagyon szoktam rájuk fogadni az alacsony szorzó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!