Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Sziasztok!Látom régen nem írt senki,én sem mert nagyon sokat vagyok rosszul hányás,émelygés,fáradtság.De nem bánom és remélhetőleg 1-2 héten belül enyhülnek a tünetek.Jövőhéten megyek legközelebb dokihoz.Egyébként minden rendben van és várjuk,hogy a Mikulás bácsi meghozza a babónkat. :) Letti voltam.
Erika,Ninus többiek veletek mi a helyzet?
Erika vagyok,
Én írtam utoljára, de mivel senki nem reagált nem írogattam többet. Ma vagyok 8 hetes 3 napos, megkaptam a papírt az élő várandósságról:) meg egy rakás beutalót vérvétel,EKG, 12.heti ultrahang, stb. Jól vagyok, nincs hányingerem, csak néha puffadás és éhség!!
Megértelek Takuma, abszolút. Igaz, nekünk ő lesz az első baba, de sokat vártunk rá. (tudom, más még sokkal többet) és én is sokszor úgy éreztem,hogy ez sosem fog bekövetkezni, de mégis! Kitartás, majd írj a fejleményekről!
Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!