Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
 241/244 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Látom régen nem írt senki,én sem mert nagyon sokat vagyok rosszul hányás,émelygés,fáradtság.De nem bánom és remélhetőleg 1-2 héten belül enyhülnek a tünetek.Jövőhéten megyek legközelebb dokihoz.Egyébként minden rendben van és várjuk,hogy a Mikulás bácsi meghozza a babónkat. :) Letti voltam.

Erika,Ninus többiek veletek mi a helyzet?

2015. máj. 18. 18:49
 242/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok,

Én írtam utoljára, de mivel senki nem reagált nem írogattam többet. Ma vagyok 8 hetes 3 napos, megkaptam a papírt az élő várandósságról:) meg egy rakás beutalót vérvétel,EKG, 12.heti ultrahang, stb. Jól vagyok, nincs hányingerem, csak néha puffadás és éhség!!

2015. máj. 21. 08:52
 243/244 anonim ***** válasza:
Szia Erika! Gratulálok Neked és közben nagyon irigykedek is. Nem tudom, nekem mikor lehet ebben részem, de még általában az optimistább énem kerekedik felül. Mi megindítottuk a folyamatot, most vizsgálatokra járunk a férjemmel, remélem, mielőbb segíteni tudnak a dokik. Neked és a többieknek is boldog babavárást kívánok, élvezzétek. Még emlékszem rá, milyen jó, csak nem használtam ki rendesen ;) takuma
2015. máj. 21. 11:10
 244/244 anonim ***** válasza:

Megértelek Takuma, abszolút. Igaz, nekünk ő lesz az első baba, de sokat vártunk rá. (tudom, más még sokkal többet) és én is sokszor úgy éreztem,hogy ez sosem fog bekövetkezni, de mégis! Kitartás, majd írj a fejleményekről!

Erika

2015. máj. 22. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!