Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
 231/244 anonim ***** válasza:

Koszi Ninus!

Ez a ma reggeli.Ez is idon belul jott ki,csak akkor meg halvanyabb volt. A fotot kesobb csinaltam,kb. 1 orara ra.

[link]

Most mar remenykedhetek picit,ugye? Olyan hihetetlen,foleg,h.nemvart elott vagyok.

Erika

2015. ápr. 17. 06:56
 232/244 anonim ***** válasza:

Erikának ismét gratulálok, ez szép pozitív. Pihenj sokat, ne izgulj, egy baba (vagy több? :)) most már veled van. Irigykedek ;)

Keresünk egy meddőségi központot és elmegyünk oda. Valószínűleg arra sem elég a "cucc", hogy inszemináció legyen, de ezt majd az okosok megmondják. Marad a lombik. Kibírjuk. Babáért mindent.

2015. ápr. 17. 07:46
 233/244 Ninus85 ***** válasza:

Erika, ez már nagyon szépen erős második csík!:) Most jön az, h csak győzd kivárni, míg dokihoz jutsz. :D

Takuma, értem. Szurkolok ezerrel, hogy egy normális dokit fogjatok ki.

2015. ápr. 17. 13:19
 234/244 anonim ***** válasza:
Na, most már lehet, hogy velem sem ok minden. Tegnap meg ma barnázgattam. Pedig csak 10-11. DPO van. Jobb is lesz, ha mindkettőnket alaposan kivizsgálnak. Lehet, hogy csak a stressz? takuma
2015. ápr. 17. 20:49
 235/244 Ninus85 ***** válasza:
Takuma, ha eddig nem nézetted meg magad, akkor itt az ideje. Elég sok minden lehet a háttérben, reméljük, semmi rossz nincs, és tényleg csak a stressz!
2015. ápr. 19. 08:25
 236/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok.

Hála Istennek egyelőre nem jött meg.Most lenne esedékes.Nagyon remélem,hogy így is marad.Azóta csináltam még tesztet,mind pozitív.

Köszönőm a drukkot mindenkinek. Próbálok csak kicsit örülni,remélem,hogy majd minden ok lesz. Szerintetek érdemes a jövő héten elmennem sztk-ba?Màrc.23-án volt az előző menzi. Túl korán nem szeretnék menni.

Majd' másfél évet vártunk erre a pillanatra.(első baba)

Mindenkinek kitartást!

2015. ápr. 20. 13:23
 237/244 anonim ***** válasza:
Erika, szerintem még korai. Ha még esetleg nem látnának valamit, csak elkeserednél. 6-7. hét előtt nem érdemes menni. Akkor már csinálnak olyan ultrahangot, ahol a pici szívdobogását is hallhatod. Azt érdemes megvárni. Az ember úgyse szívesen járkál feleslegesen felturkászatra :) takuma
2015. ápr. 20. 15:27
 238/244 Ninus85 ***** válasza:

Erika, nekem az 5 hetesen (menzi szerint 6) még csak petezsák és szikhólyag volt látható, ami igazából annyit jelentett, hogy valami elindult, és jó helyen van. Holnap, 7 hetesen megyek újra, reménykedem benne, hogy már lesz szívpulzálás is az embrióban! :)

Szóval várj vele, de tudom, milyen rohadt nehéz!:D

2015. ápr. 20. 18:30
 239/244 Ninus85 ***** válasza:

Sziasztok! Most jöttünk a dokitól, minden rendben!:) 12 mm a drágám, láttuk, ahogy dobogott a kis szíve!:)) 2 hét múlvára hívott vissza, akkor fognak vérvételre, EKG-ra, meg az ilyenkor szokásos vizsgálatokra küldeni.

Apa is bejöhetett, rögtön le is videózta a picúrt, ezt fogjuk a hétvégén a nagyszülők orra alá dugni!;)

2015. ápr. 21. 12:19
 240/244 anonim ***** válasza:

Juj de jó neked. SZTK-ba jársz dokihoz? Ott hogy megy az ultrahang? pl. ha majd először megyek a 6. hét környékén, bejöhet a párom? Vagy csak majd a 12. hetinél? Ma is csináltam tesztet, mert mindig félek,hogy egyszer csak eltűnik, de ez is szép pozitív lett. Időnként fájdogál a hasam, de semmi egyéb nincs, talán kicsit duzzadt a méhem környéke, mást nem érzek.

Többiekkel mi a helyzet??

Erika

2015. ápr. 21. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!