Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
101/244 A kérdező kommentje:
És vizes folyásom van tegnap óta, aminek szintén nem örülök. De nem akarom az ördögöt a falra festeni. :) Amíg nem jön meg, bármi lehet. :)
soha, semmilyen pms tünetem nincs, ez a mell fájdalom és duzzanat 2. hónapja van mensi előtt. Nem értem mi történik. Múlt hónapban átvert :D
Elsőbabás
2015. márc. 21. 18:04
Sziasztok! Én március 26-ra nem várom. Elméletileg most ez a második próbálkozós hónap. Valójában már régebb óta vágyunk babára, de sajnos november közepén volt egy missed abom 10 hetes terhesen és most két hónapja próbálunk újra összehozni egy emberkét. Ma vagyok a 10. dpo-n, 7. dpo óta tesztelek minden reggel. Tegnap láttam egy halvány valamit,de utána elhitettem magammal, hogy káprázott a szemem, de ma reggel ismét egy ultra halvány csík ott van, és ezen ott is maradt, de szinte csak lámpán keresztül, vagy napsütésben látszik. Tiszta idiótának érzem magam, hogy mindenféle fényeknél nézem. Nagyon reménykedek, hogy holnap is lesz valami csíkocska és előbb-utóbb látszani fog rendesen.
2015. márc. 21. 18:36
A halvány pozitív az bizony pozitív. Akkor én most halkan (halványan?) gratulálok! :)
2015. márc. 21. 20:25
Képet!:)) Jöhet a tegnapiról és a ma reggeliről is!:-)
2015. márc. 22. 07:34
106/244 A kérdező kommentje:
103-as, nagyon szorítok, hogy ma már egy szép pozi teszted legyen!!! :)
Nekem ma a hőm is elkezdett lemenni, úgy érzem meg fog jönni. :( Minél többször mértem a hőmet, annál alacsonyabb lett: 36,7-6-5, ami már az alapom.
Erika vagyok,
Nekem még nem jött meg, 31. napon vagyok. Tegnap teszteltem, a nemvárt napján x-epillel, de negatív volt. Várok...
2015. márc. 22. 07:52
Erika, irigykedek :)
Nekem persze mára lejjebb esett a hőm is, ahogy vártam. Nyilván ma valamikor meg fog jönni. Így a párom sem ússza meg a vizsgálatokat, pedig ebben a hónapban megtett mindent, hogy rá ne kerüljön sor ;)
2015. márc. 22. 08:11
Nekem is csökkent, ma reggel 36,7 volt, akkor ez a hónap is kuka?:(
Erika: hajrááááá! :)
2015. márc. 22. 08:29
110/244 A kérdező kommentje:
Ninus a 36,7 még nem kevés! Én azért keseredtem el, mert 4. mérésre már 36,5-öt mértem, ami az alapom. :(
Kapcsolódó kérdések: