Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Kedves 7-es, szorítunk! :) Reggel jelentkezz!
Ditke! Nem tudom, Te kérted-e a görbémet korábban. Regisztráltam a ciklus.hu-ra, ott már húzott vonalat. Mutatom. :)
Vélemény? Ma délután és este a jobb méhem elkezdett szurkálni.. Kezdhetek örülni, hogy mégis van ovum?:D
Sziasztok!
Ninus, a görbéd totál azt mutatja, hogy 11-én volt ovud. Onnantól szép magas a hőd. Be is húzta a program a vonalakat. Látszik, hogy 36 körül van az alaphőd. És most meg az egekben ehhez képest. Természetesen ha minden nap egyforma időpontban mérted, ugyanazzal a hőmérővel legalább 6 óra alvás után.
Amit most érzel az lehet már beágyazódás, ha sikerült a megtermékenyítés! A görbe szerint 25-re nem várod!
Ditke
Egyébként méhből csak egy van ;)
a jobb petefészked szurkálhat.
Jó, tudom, hogy egy méhem van, késő volt, bocsi!:D Jobb oldalt akartam írni. Ma reggel óta viszont a baloldalit érzem. Ez így oké?:)
Amúgy tökre örülök, hogy így áll a görbém, a rendszertelenség miatt nem is számítottam rá, de ezekszerint a teák tényleg segítenek!:)
Amúgy nem tudom mindennap ugyanakkor mérni, de igyekszem közeli időpontokat megcélozni. Szerinted van esélyem a hónapban teherbe esni?
Köszönöm amúgy a sok segítséget!:)
Hát, ha nem jön össze, és pontosan megjön, akkor bajba leszek, mert pont 25-ére van dokihoz időpontom..
Ha sikerül, akkor a doki már láthat valamit aznap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!