Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Erika vagyok,
11.dpon 10-es walentin teszt ilyen lett.
Szerintem ez nem pozitiv,mert kb.10 perc utan lattem ezt a vonalat, raadasul olyan, mint ha a T vonal bal szelen csak osszegyult volna ez a festekanyag.
Inkabb negativnak konyvelem el. Bocs, ekezetek nelkul tudok most csak irni.
Takuma, ez gyönyörű görbe szerintem.
Én ma sem aludtam jól, be se írom a hőmet.
Elsőbabás
Ninus, ezt a görbéd alapján írja?
Lehetsz termékeny 9 napon keresztül, bár nem tudom ez az oldal mit vesz termékenynek. azt mondják a teljes középidő termékeny időszak, ami 2 hét végülis.
Felteszed a görbédet?
40-es, üdv köztünk! Neked is megy a drukk! :)
Erika, hát én is inkább negatívnak tippelném, de még bármi lehet belőle holnapra!
Elsőbabás, sajnálom, hogy ma sem aludtál jól! Nekem sem hiteles a mai hőm sem, mert éjjelre belázasodott a pici lányom és valószínűleg bennem is lappang valami, ezért mérhettem reggel 37-et. Örülnék, ha a valós hőm lenne...
Ninus, mit jelent nálad, hogy rendszertelen?
Ha 25-én kéne megjönnie, akkor már nem vagy termékeny, akkor már 11-én megtörtént az ovu. (mensi mínusz 14 nap volt az ovu) Kb. ovu előtt 4-5 napig és utána 1 napig vagy termékeny, persze ha minden rendben megy. De mivel írtad, hogy rendszertelen, így nem biztos. Jó lenne azért látni azt a görbét :)
LH tesztet nem használsz? Azzal meg tudnád állapítani, hogy mikor lesz ovud. Előtte 1-2 nappal van az LH hormon a csúcson, akkor jelzi az otthoni teszt. Akkor kell akciózni. A hőmérsékletből csak azt látod, ha már megtörtént az ovu (van egy alaphőd a mensi után és ha megtörtént az ovu megemelkedik a hő 4-5 tizedet és úgy is marad a mensiig) És ha tényleg rendszertelen a mensid akkor egy 3. ciklusnapi hormonvizsgálat nem ártana. Nőgyógyász tudja kiírni a beutalót vagy magán laborban tudod kérni: FSH, LH, prolaktin, ösztradiol, tesztoszteron. Ezek a legfontosabbak.
Ezzel egyidőben pedig mehet a cikluskövetés: érnek-e a tüszők, megreped-e, mikor.
Van jó nődokid?
ezek a netes hőmérséklet weboldalak úgy vettem észre csak a hőből indulnak ki, nem veszik figyelembe a vonalak behúzásánál sem a tüneteket (nyák), sem a pozitív LH tesztet. Én múlt hónapban beírtam, hogy pozitív volt az LH tesztem és mégis 3 nappal korábbra húzta be a hőm alapján a függőleges vonalat, pedig éreztem is az ovut és a mensim is 14 napra jött meg.
A hődet jól méred? Minden nap azonos időben legalább 3-6 (??) óra alvás után, mielőtt bármit csinálnál, nyúlsz a hőmérőért. Sokan a higanyosra esküsznek. És persze mindig ugyanott kell mérni: vagy nyelv alatt, vagy hüvelyben.
Kedves XY! (Sajnos nem írtad alá, így nem tudom, hogy szólítsalak meg!)
A rendszertelenség abban nyilvánul meg, hogy mindig máskor jön meg, sosincs két ugyanolyan hónapom. Pl. januárban 5-én volt meg, utána legközelebb csak febr. 26-án (igen, ez 52 nap...), de előtte pl. a teljes december kimaradt.. Általában olyan 28+4-14 nap között szokott megjönni. Egész életemben, mióta vezetem a naptárt erről, összesen 4 alkalommal volt pontosan 28 napos a rendszerem. Most a febr. 26-hoz mérten március 25-26-án illene, de úgyse fog.. Ebben a hónapban elkezdtem cickafark és palástfű teákat inni, hátha segít. LH tesztet nem használok, kb. az egész hónapot végignézhetném emiatt vele. :D
Az alaphőm nagyon úgy néz ki, hogy 36,4, mert folyton erre ugrok vissza. Az általad említett 11-én lement 35,9-re, aztán visszatért erre a szintre, de ennél tovább nem hajlandó felmenni.. :( Most vagy progihiány, vagy még nem volt igazán ovu. Ja, és nincs jó nődokim.. Két-hármat próbáltam itt a kerületünkbe, de egyikkel se voltam megelégedve. 25-ére van időpontom egy újabb, ezúttal női dokihoz, benne reménykedem, sok jót hallottam róla. Tudsz valakit ajánlani esetleg? (Nem tudok vagyonokat rááldozni sajnos) Bocsi a kisregényért! :)
Erika, Takuma: megy Nektek a szurk, jól álltok, hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!