Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Hú, mennyien vagytok sokadik babások :)
LH tesztemet mára várom pozitívra, tegnap már halvány vonalka volt, múlt hónapban is ugyanez volt, csütörtökön halvány, péntekre egyforma erős a két csík. Remélem a doki ma mond valami bíztatót.
Elsőbabás
Ha felmegy a hő, akkor tuti volt ovu? Vagy az mindenképp felmegy?
Én érzem az ovut, majdnem minden hónapban, már most is 2 napja szurkál baloldalon, kíváncsi vagyok mit mond a doki, tényleg jól érzem-e.
Köszönöm, jó lenne már várandósnak lenni :) benne vagyok a korban, 33. És nem egyet tervezünk, tehát itt az ideje az elsőnek, hogy jöjjön :)
7-es és Elsőbabás, nagyon szorítok Nektek is! :)
Takuma, én is csak folsavat szedek és 32 éves vagyok.
Elsőbabás, nekem is pont így szokott lenni az LH-tesztnél, előtte egy nappal csak halvány a tesztcsík.
Rutinos mondjuk nem vagyok még a tesztelésben, mert csak most a harmadik előtt figyelem így a ciklusomat, mert még szoptatok és ettől nem jön meg rendszeresen.
sziasztok,
én is csatlakozom, 20-21-re nem várom. Nekem a ciklusom 14. napján volt pozitív az ovulációs teszt, ma vagyok a 22.napon. Menzi előtti tüneteim vannak, petefészek szurkálás sokszor, főleg a bal oldalon. Első baba lenne.
Erika
Erika, nagyon szorítok Neked is! :)
Elsőbabás, pozitív lett tegnap az Lh-teszted?
Takuma, hőd mennyi ma?
Én ma vagyok a 3.dpo-n, hőm 36,7 (alaphőm 36,4-5).
Képzeljétek, a doki szerint (hüvelyi uh-t nézett) úgy volt ovum csütörtök éjjel kb., hogy az LH teszten a 2 csík nem volt egyforma erős egyszer sem a héten, tegnap is és ma is csak 1 csík jelent meg, csütörtökön volt egy árnyalattal halványabb a tesztcsík, mint a kontroll, de ezek szerint az már pozitívnak számított.
A hőm is felment 6 tizedet tegnaphoz képest, remélem így is marad. Úgyhogy mindent megtettünk ebben a hónapban :) így kb. márc. 26-ra nem várom.
Elsőbabás
Én is one stepet használok, 25-öst. Akkor a 10-essel már egyforma erős lett volna a 2 csík és lehet, hogy már napokkal korábban halvány lett volna? Nem nagyon értem én ezt.
Elsőbabás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!