Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Utolsó, pont így vagyok én is!
És most én sem aludtam jól! Hajnali 3-kor volt 36,2 (4 óra alvás után). Keltem még 5-kor, akkor 36,1. Aztán reggel fél 7-kor 36,6. Utálok hőmérőzni. Most melyiket írjam fel? Vagy egyiket se?
Elsőbabás
Én beírtam a 4:30-as 36,6-ot, de úgy állítottam be a ciklus.hu-n, hogy ne vegye figyelembe.
Így néz ki most a hónapom:
Kicsit stresszel, hogy elég alacsony még a hőm, az alaphoz képest csak 2-3 tizeddel volt eddig feljebb. :/ Kár, hogy a lányoknál nem hőmérőztem.
Neked szép magas a hőd Elsőbabás! A 36,1-2 alaphoz képest 5 tizeddel feljebb tökéletes szerintem.
Nekem így néz ki most: [link] Reménykeltő, de minden hónapban ilyen volt eddig is...
Kedves Kérdező, Neked tényleg mehetne kicsivel feljebb is, talán majd holnap sikerült időben mérned. :)
Éreztek már valamit? Nekem szurkál a hasam folyamatosan, de már ebben sem tudok bízni, máskor is volt már ilyen sajnos. Marad az idegtépő várakozás.
Takuma, a Tiéd tényleg jól néz ki. :) Nagyon biztató, ahogy fent van. :)
Az én hőm az előző hónapokban is lassan, 2 naponta emelkedett és 36,8 körül szokott ingadozni. Azért ugorhat ilyen kicsit, mert még szoptatok és az alaphőm szerintem emiatt magasabb, de ez csak tipp. Nem is tudom mennyi lehet a szoptatás előtti alaphőm, ezer éve szoptatok már. :)
Ninus, üdv köztünk! :) Drukkolok Neked is! :)
Sajnos fertiben nem tudok segíteni, én csak a ciklus.hu-t szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!