Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Ilyenek voltak a tesztjeim, sajnos a 10-es el is fogyott, kíváncsi lettem volna másnap az milyen lett volna. :/
A két rózsaszín a 10-es, a kékek a 25-ösek.
OFF:
Benne vagyok az anyatanyán is (anyatanya.hu) egy topicban, ahol mindannyian babát szeretnénk idén és van aki már kismama, van aki még nem. Ha gondoljátok gyertek oda is! :)
2015-ben babát szeretnénk a topic neve, (van egy új ilyen nevű is, de lejjebb kell gördíteni, az a jó csoport, amit bettinyo nyitott.)
Ki, hogy van?
Nekem ma is 36,7 a hőm, mehetne feljebb is, de legalább alaphő felett van.
Semmi tünetem nincs, hőm 36,7 (alaphőm 36,1-36,2).
Elsőbabás
Csinaltam ma egy tesztet,de sajna negativ..:(( elvileg ma vagyok a 28.napomon.előző terhességemnél 3nappal menstruacio elott mutatta,bár a fiamnàl csak a nemvárt után 3nappal.
Addig van remény ,míg nem jön meg.a ciklusaim általában 26-29 naposak.(7es)
Erika vagyok,
Nekem továbbra is csak gyenge menzis tüneteim vannak, péntek-szombatra nem várom. Kb. ma lehetek a 10. dpon. Lehet ma kíváncsiságból csinálok egy tesztet.
Még bármi lehet, nagyon szorítok Nektek 7-es és Erika!!
A kisebbik lányomnál egy héttel később lett csak pozi a teszt mint vártam, biztos később volt akkor ovum, de nem tudtam róla.
Nagyon drukkolok, hogy pár nap múlva már pozit teszteljetek!
Ma a lányaim fél ötkor ébresztettek, előtte 3-kor is keltem a kicsihez, így nem volt meg a 6 óra alvás hőmérés előtt. Most nem tudom mennyire hihetek a hajnali 36,6-nak. Mondjuk ovu előtt ugyanilyen rémes alvások után 36,2-őt szoktam mérni (alapom 36,4-5).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!