Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?
Kedves 7-es, kitartás, még lehet pozitív.
Én ma teszteltem predictorral, de nem elsőből es kb.25 perc után kijött egy halvány rózsaszín csík. Járt már így valamelyikőtök predictor early teszttel? Ebben ne reménykedjek, ugye?
Erika (28.napon,nemvárt előtt 2 nappal)
igen, fel is raktam.:-)
Azt írja, h.15 perc után ne értékeljem...sajnos.
12,5-ös erősségű, rossmannos
Es neked is predictor teszt volt?
sok rossz véleményt olvastam róla.
Irigyellek, hogy van màr gyereked. Már több mint 1 éve várjuk az elsőt.
Erika
Sziasztok, bocs, hogy így eltűntem, de betegek lettünk, valami felsúlégúti nyavalya. A hőm össze-vissza, hol magas a hőemelkedés miatt, hol meg alacsony a nemalvás miatt. Egyelőre nem esett még a covel line alá, és meg sem jött, úgyhogy próbálok pozitívan hozzáállni a dologhoz. :)
Kitartás mindenkinek, ne keseredjetek el a negatív tesztek miatt! Amíg nem jön meg, addig van remény! A második kislányomnál nekem full nega volt az első teszt, mert ő egy héttel később fogant, mint a pé-t hittem. :) Nagy meglepetés volt.
Tényleg baromi lassan telnek a napok, még 6 nap 25-ig... én is tesztelek majd előbb, biztosan nem fogom kibírni addig. :D
Erika, a kép alapján se tudom megmondani sajnos.. Szívesen mondanám, hogy halvány pozi, mert látni valamit, de én is javaslom, hogy 2 nap múlva tesztelj újra! Reméljük a legjobbakat! :)
Kedves Kérdező! Én is úgy gondoltam, hogy hétfő körül nyomok egy tesztet, de ismerve magamat, előbb is fogok, pedig tudom, hogy igazából még egyik se mutat semmit. :D Esküszöm, még szeretek is tesztelgetni. :D
Viszont! Volna egy újabb kérdésem, aki tud, segítsen!
Reggel 36,7 volt a hőm, ami jónak számít, örültem is. A délelőtt folyamán aztán elkezdett a számban meleg lenni. Tudom, kicsit hülyén hangzik, de olyan, mintha tüzet nyeltem volna. A múlt héten szintén csütörtökön ugyanígy jártam, mikor hazaértem, 37,7 volt a hőm, így bevettem egy gyógyszert, és aludtam, másnapra semmi bajom nem volt. Ma, mikor megjöttem, 37,3-at mértem. Normális így beágyazódás környékén ez?? Ég a testem, mintha lázas lennék, a számról nem is beszélve. Most akkor a beágyazódásnak köszönhető ez a tünet, vagy lappang bennem valami?! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!