Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 2015 március...

Ki nem várja 2015 március 25-re, vagy környékére?

Figyelt kérdés
Harmadik babánkkal próbálkozunk, 3 és 1 éves nővérei mellé. :)

2015. márc. 13. 07:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/244 anonim ***** válasza:

Szia Ninus!

Ez tényleg elég rendszertelen, reméljük a nődoki segít. Sajnos azt vettem észre, hogy magán dokit kell keresni, mert az sztk-sok csak lepattintanak, még a rendszertelen ciklusra is fogamzásgátlót akarnak felírni :/ nemhogy rendbe tennék. Kérj tőle mindenképp hormonsorra beutalót, azzal előréb jutsz, abból nagyon sok minden kiderül, drukkolok! :)

ha ezzel meg vagy én endokrin dokit ajánlanék: a Mensmentisben nagyon jó szakemberek vannak (mindegyik jó), csak sajnos 1-2 hónap a várakozás. De megéri!

2015. márc. 17. 18:51
 52/244 anonim ***** válasza:
46. és 51-es voltam: Ditke :)
2015. márc. 17. 18:55
 53/244 Ninus85 ***** válasza:

Köszi a tanácsokat, Ditke! Egyszer már kaptam vérvételre beutalót, de pont hétvégére esett az a nap, amikor kellett volna mennem, utána meg kimaradt, aztán megint hétvégére jött meg (így szépen le is járt a beutaló 3 hónapos érvényessége..). Valahogy mindig ilyen szerencsétlen vagyok. :D

A mensmentist már néztem, de egyrészt nagyon kiesik, a város másik felében lakom, másrészt sajnos húzós áraik vannak. A szomszédos kerületben néztem még egy klinikát, ha esetleg a nődoki most nem válik be, az lesz a következő lépésem. Fogamzásgátlót több ok miatt se szednék be, úgyhogy remélem, nem azzal fog bepróbálkozni!

2015. márc. 17. 19:30
 54/244 anonim ***** válasza:
A 3. ciklusnapi az azt jelenti, hogy mehetsz 2-4-ig is, de még lehet az 5. is jó. Azt mondják ha szombatra esik menj pénteken, ha vasárnapra, akkor hétfőn.
2015. márc. 17. 23:24
 55/244 Ninus85 ***** válasza:

Köszi!:) Hülye kérdés tudom, de csak úgy be lehet állítani vérvételre? Mert ha időpontot kapok, akkor meg tuti nem arra a napokra kapom. :)

Jó hír: végre emelkedett a hőm 0,2-et!:)

2015. márc. 18. 06:11
 56/244 anonim ***** válasza:
7es vagyok,még nem jött meg,ugyhogy jolnap csinálok egy tesztet,nagyon reménykedem!:))
2015. márc. 18. 06:37
 57/244 anonim ***** válasza:
Ninus, ha nálatok időpontot kell kérni, akkor mondd el időpont kérésnél, hogy a 3. ciklusnapodon kell menj, mondd meg az melyik nap van és akkorra kérj vagy másnapra. Olyan nincs, hogy nem arra a napra adnak. Nálunk nem kell időpontot kérni, csak sorban állni, úgyhogy ezt a részét nem tudom, lehet akkor várnod kell egy hónapot, ha már betelt az összes hely.
2015. márc. 18. 08:15
 58/244 anonim ***** válasza:
Én a 6. dpo-n vagyok, tünet semmi.
2015. márc. 18. 08:15
 59/244 anonim ***** válasza:

Erika vagyok,

7-es, neked van valami tüneted? Egyáltalán nem teszteltél még? Úgy értem nemvárt előtt. Én ma vagyok a 27. napon, a legutóbbi 2 menzi a 30. napon jött meg.

2015. márc. 18. 16:08
 60/244 anonim ***** válasza:
28naposak a ciklusaim.a nemvart napjan reggel negativ volt,azota eltelt 2nap,holnap ujra fogok,ha nem jon meg.tünetem igazából semmi nincs.
2015. márc. 18. 16:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!