Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/289 anonim ***** válasza:

Gyulane, a Molnar G Bela szuper doki, engem tanitott a foiskolan, az egyik legjobb az orszagban!

Nagyon elfoglalt, volt mikor szulesben segitett telefonon mikozben orat tartott nekunk :)

2014. nov. 18. 09:24
 222/289 anonim ***** válasza:

Agi voltam az elozo.

Lena mi ujsag ?

Nicol, Monyk sajnalom :(

2014. nov. 18. 09:25
 223/289 anonim ***** válasza:

Detty, ez a hőleesés elég meggyőző, az, hogy nem ugrott vissza egyből, nem gond, van, akinek folyamatosan emelkedik, nem hirtelen. Húzzatok bele azért még :)

Ági, köszönöm, minden rendben, amennyire tudom, 5+5-nél járok. Néha émelygek, de nem vészes, a cicim fáj, meg feszül néha alul a hasam, és állandóan aludnék, de durva tüneteim egyelőre nincsenek, nem tudom, hogy ennek örüljek-e vagy aggódnom kéne. Még 9 nap az orvosig, megőrülök, de alapvetően pozitív vagyok, úgy érzem, minden rendben lesz, és ez megnyugtat, mert az előző terhességnél valahogy az első pillanattól rossz érzésem volt, motoszkált bennem, hogy nem lesz szülés. Most a férjemnek is jó érzései vannak, hát, remélem igazunk van :)

Nálad mi újság? Hány hetes is vagy most? Minden ok?

Többiek?

Aki még nem tudja a novemberi "eredményt", annak drukkolok!

Léna

2014. nov. 18. 10:16
 224/289 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ma is lesz egy próba :) Biztos ami biztos :)

Detty

2014. nov. 18. 10:38
 225/289 anonim ***** válasza:

Ma megszokott időben mértem és úgy lett 36,3, tegnap viszont egy órával korábban és 36,2...Szóval a legjobb, ha ma is próbálkozunk! Szerintetek is?

Detty

2014. nov. 18. 10:51
 226/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok! Én is aludnék egész nap. 5+3 hetes vagyok. A melleim erősen fájnak és gyakorlatilag egész napos émelygésem van. Enni nem igen bírok, de nem baj, ezzel jár. Kisfiamnál a 6. hónapig hánytam, a kislányomnál csak a 16. hétig. De csodás érzés, mert tudom mi okozza. <3 <3 <3

Léna: én is számolom a napokat, már csak 10 az orvosig......

Csak a múlt heti vírusfertőzés miatt izgulok. Pimpike

2014. nov. 18. 11:58
 227/289 anonim ***** válasza:
Szia Anna! Ne haragudj, de nem voltam mostanában gép közelben! Igen ő szegedi doki, én Majsáról járok át. Nagyon szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre! Gyuláné
2014. nov. 18. 17:30
 228/289 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy nem lehetett átjárhatóvá tenni, a doki próbálta, de teljesen össze nőtt. Gyuláné
2014. nov. 18. 18:19
 229/289 anonim ***** válasza:

Ma is csak 1tizedet emelkedett, 36,2rol 2nap alatt 36,4en vagyok, de ez is meg az átlagom alatt van, viszont tegnap volt aktus után 1-2órával pecsételő vérzésem...mar tenyleg nem tudom mik ezek...a múltkori hónapban menzesz elott 2nappal, 37volt a hőm...Egy másik topicban azt olvastam, hogy a leeses utáni 3napban feljebb kell mennie a hőnek az odáig mértek átlagától...ajjj miért ilyen nehez ez...aki meg nem akarja a babát, azt sem tudja, h mi az a peteeres es sitty-sutty összejön neki...Kicsit el vagyok keseredve emiatt a kis emelkedés miatt!

Detty

2014. nov. 19. 10:37
 230/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok! Gratulálok és drukkolok a + tesztekhez.

Mi tegnap voltunk inszem konzultáción, még kell menni vérvételre, meg a férjemnek spermavizsgálatra (a tavalyit nem fogadták el)+ andrológushoz. Utóbbihoz dec. 22-re kaptunk időpontot, szóval ebből idén már nem lesz semmi nekünk.

Csináltak UH-t, ahhoz képest, hogy már a 15. ciklusnapon voltam, 17mm-es tüszőt láttak, ami talán holnap meg fog repedni.

Ha viszont ilyen későn van ovum, akkor nagyon rövid a luteális fázisom, csak hogy legyen megint mi miatt aggódni.

Na mindegy, eldöntöttem, hogy januárig még van két esélyünk, hogy összejön magától a pici, és akkor nem lesz szükség az inszemre. Most nagyon pozitívan állok hozzá, remélem sikerül.

MaryAnn

2014. nov. 19. 11:39
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!