Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
 231/289 anonim ***** válasza:

Lena,

Szerencsere minden rendben, ma vagyok 9+5 , mar szoritanak a nadragok :)

Jovo heten vasarnap 12 hetes ultrahang, alig varom!

Orulok, hogy Ti is jol vagytok!

Mindenkivel minden rendben lesz!

2014. nov. 19. 17:29
 232/289 anonim ***** válasza:
Agi voltam
2014. nov. 19. 17:30
 233/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok gratulalok a kismamaknak.

Szeretnek segitseget kerni toletek..

Soha nem ittam meg palastfu teat es cickafark teat sem ,ezel kapcsolatosan segitseget szeretnek.

Van egy darab 17 mm miomagomb a meh mellso falaban sajnos.

Es ajanlotak a cickafark teat a miomara allitolag hatasos.

De! Most vegre valahara megjott a nyakom par napal ezelott es ultrahangon is lattunk egy szep 15 mm tuszot ami hetvegere megreped.

Ihatom a cickafark teat es a palastfu teat egybe mostantol?

Vagy a palastfu tea is jo a miomara?

Koszonom nektek elore is.

Sisy.

2014. nov. 20. 19:58
 234/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jó egészséget a kismamáknak!

Sisy! Én úgy tudom a palástfűteát csak ovu után szabad inni, de nem vagyok benne biztos. Azt nem tudom jó-e a miómára.

Vasárnap-hétfőre esedékes a mensim, ma ilyen lett az xepil teszt:

[link]

5 és 10 perc között jött elő a halvány csík, de csak száradás után volt egyértelműbb. Szerintetek reménykedhetek vagy tényleg rosszak az xepilek?

Anna

2014. nov. 20. 20:22
 235/289 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, Anna, nekem az xepil mindig egyértelmű volt, mikor nem voltam terhes, totál hómező volt, nem volt ilyen csík rajta, a terhességet viszont egyértelműen mutatja. Még, szerintem ez nem olyan csík, nem tudom, élőben hogy néz ki, de a képen csak a csík körvonalát látom, és nem színes. De az is igaz, hogy még csak csütörtök van, szóval lehet bármi :D

Gondolom most marha sokra mentél velem :D

Léna

2014. nov. 20. 20:33
 236/289 anonim ***** válasza:

Sajnos nem jó képet csinál a telefonom, de élőben másképpen néz ki és egyértelműen élénk rózsaszín a csík. a bal oldalán egy csíkban tök erős, de amúgy ugyanolyan széles mint a kontroll csík.

Itt egy másik kép:

[link]

Amúgy meg amíg ilyen halvány úgy sem győz meg semmiről. :)

Anna

2014. nov. 20. 20:41
 237/289 anonim ***** válasza:

Lányok! Tegnap 5:30kor keltem es akkor tudtam csak sajnos megmérni a hőmet, 7:20 helyett! 36,2 volt! Szerintetek az ment volna még feljebb? Ajjj olyan dühös vagyok, mert ma reggel meg felment 36,8ra! Kedden voltunk utoljára egyutt a párommal! Ha az tegnap még feljebb ment volna, akkor tegnap volt ovum, viszont ha viszont nem, akkor ma van? Keso lehet, ha ma este egyutt leszunk? :(

Detty

2014. nov. 21. 07:50
 238/289 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a görbém

Detty

2014. nov. 21. 07:52
 239/289 anonim ***** válasza:
Detty szerintem ezen most már ne izgulj, a kiskatonák több napig is életképesek, a görbe szerint valószínűleg tegnap volt ovu és az még belefért a keddi együttléthez. Ha meg a szokásos időben fentebb volt a hőd, akkor napokkal korábban volt ovu és az főleg jó. De azért ma legyetek együtt. Én kicsit el vagyok kenődve, mert a closti hatására két tüszőm is lett, de tegnap kiderült, hogy az egyikből ciszta lett :( Pedig nagyon bíztam a dupla esélyben. És valahogy érzem, hogy ez a hónap se sikerült... 9. dpo, ha megjön, két hét múlva átjárhatósági, amitől eléggé félek. Ha el vagyok záródva totál felesleges volt az elmúlt másfél év... :(((( "Sz"
2014. nov. 21. 08:41
 240/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Nekem ha minden igaz, tegnap volt ovum (kicsit későn, 17.nap), kedden látott a doki 17mm-es tüszőt, azt mondta, tegnap lesz a napja.

Szóval együtt voltunk, azóta olyan fura (de jó) érzés van a hasamban, és azt álmodtam, hogy most sikerült.

Ebben a hónapban nem ovuteszteltem, mivelhogy úgyis inszemre készülünk, megpróbálok nem foglalkozni vele, amíg megjön - vagy nem jön meg.

Elvileg pont 1-ére nem várom.

MaryAnn

2014. nov. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!