Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Lena,
Szerencsere minden rendben, ma vagyok 9+5 , mar szoritanak a nadragok :)
Jovo heten vasarnap 12 hetes ultrahang, alig varom!
Orulok, hogy Ti is jol vagytok!
Mindenkivel minden rendben lesz!
Sziasztok lanyok gratulalok a kismamaknak.
Szeretnek segitseget kerni toletek..
Soha nem ittam meg palastfu teat es cickafark teat sem ,ezel kapcsolatosan segitseget szeretnek.
Van egy darab 17 mm miomagomb a meh mellso falaban sajnos.
Es ajanlotak a cickafark teat a miomara allitolag hatasos.
De! Most vegre valahara megjott a nyakom par napal ezelott es ultrahangon is lattunk egy szep 15 mm tuszot ami hetvegere megreped.
Ihatom a cickafark teat es a palastfu teat egybe mostantol?
Vagy a palastfu tea is jo a miomara?
Koszonom nektek elore is.
Sisy.
Sziasztok!
Jó egészséget a kismamáknak!
Sisy! Én úgy tudom a palástfűteát csak ovu után szabad inni, de nem vagyok benne biztos. Azt nem tudom jó-e a miómára.
Vasárnap-hétfőre esedékes a mensim, ma ilyen lett az xepil teszt:
5 és 10 perc között jött elő a halvány csík, de csak száradás után volt egyértelműbb. Szerintetek reménykedhetek vagy tényleg rosszak az xepilek?
Anna
Hát, nem tudom, Anna, nekem az xepil mindig egyértelmű volt, mikor nem voltam terhes, totál hómező volt, nem volt ilyen csík rajta, a terhességet viszont egyértelműen mutatja. Még, szerintem ez nem olyan csík, nem tudom, élőben hogy néz ki, de a képen csak a csík körvonalát látom, és nem színes. De az is igaz, hogy még csak csütörtök van, szóval lehet bármi :D
Gondolom most marha sokra mentél velem :D
Léna
Sajnos nem jó képet csinál a telefonom, de élőben másképpen néz ki és egyértelműen élénk rózsaszín a csík. a bal oldalán egy csíkban tök erős, de amúgy ugyanolyan széles mint a kontroll csík.
Itt egy másik kép:
Amúgy meg amíg ilyen halvány úgy sem győz meg semmiről. :)
Anna
Lányok! Tegnap 5:30kor keltem es akkor tudtam csak sajnos megmérni a hőmet, 7:20 helyett! 36,2 volt! Szerintetek az ment volna még feljebb? Ajjj olyan dühös vagyok, mert ma reggel meg felment 36,8ra! Kedden voltunk utoljára egyutt a párommal! Ha az tegnap még feljebb ment volna, akkor tegnap volt ovum, viszont ha viszont nem, akkor ma van? Keso lehet, ha ma este egyutt leszunk? :(
Detty
Sziasztok,
Nekem ha minden igaz, tegnap volt ovum (kicsit későn, 17.nap), kedden látott a doki 17mm-es tüszőt, azt mondta, tegnap lesz a napja.
Szóval együtt voltunk, azóta olyan fura (de jó) érzés van a hasamban, és azt álmodtam, hogy most sikerült.
Ebben a hónapban nem ovuteszteltem, mivelhogy úgyis inszemre készülünk, megpróbálok nem foglalkozni vele, amíg megjön - vagy nem jön meg.
Elvileg pont 1-ére nem várom.
MaryAnn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!