Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
 271/289 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos még mindig nincs baba. :( az én és a párom eredményei is jók, ma megyünk vissza a dokihoz, hogy akkor mégis hogyan tovább. A ciklusaim egyre hosszabbak, mostanában 35 naposak.. Elkezdtem szedni barátcserjét, meglátjuk hogy alakul. Már kezdek kicsit megfáradni, úgy érzem a házaséletünkre is kihat a sikertelenség :( Te hogy vagy? Hanyadik hétben jársz? Köszi, hogy érdeklődtél, aranyos vagy!

Monyk

2015. jan. 22. 14:27
 272/289 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Örülök, hogy még van aki ránéz a csoportra! Hát én már kezdek nagyon belefásulni a dolgokba. Menni kell majd inszemre.De most nekünk egy kis pihi van a párom munkája miatt. Majd március végén április elején kezdjük elméletileg. 3 inszem után jön a lombik. Mi már így a spontán babában nem is gondolkodunk, azt már feladtuk. A dokim szerint az inszem is csak a protokoll miatt lesz elvégezve, ne fűzzek hozzá nagy reményeket. Mi itt tartunk! Ti hogy vagytok? Gyuláné
2015. jan. 22. 22:00
 273/289 anonim ***** válasza:

Reméltem, hogy jobb híreket hoztok :/

Nálunk minden rendben, épp 15 hetes vagyok, másfél hét múlva megyünk 4D-re, hogy kiderüljön a baba neme, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, nem bírunk várni :) De eddig minden érték tökéletes, teljesen problémamentes a terhesség. Egy-másfél hete hagytam abba a hányást és a rosszullétet, azóta újra van bennem némi életerő :)

Léna

2015. jan. 22. 22:16
 274/289 anonim ***** válasza:

En is szoritok nektek, lanyok! Ne adjatok fel a remenyt!!

En a hetvegen toltom a 23 hetet, kisfiut varok, eddig minden rendben. Mes

2015. jan. 22. 22:26
 275/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok! En 16 hetes vagyok, most ket napja nem hanytam, remelem mar nem is fogok... eleg szornyu :/ ezt leszamitva minden a legnagyobb rendben szerencsere, en meg nem tudom a nemet, remelem a 18 hetes uh-n kiderul :)

P.

2015. jan. 23. 14:38
 276/289 anonim ***** válasza:
Óriási gratula mind a hármótoknak! Boldog babavárást és jó egészséget! :) Gyuláné
2015. jan. 23. 16:59
 277/289 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is haladok előre. Most vagyok már a 17. hétben. Szépen növekszik kis Pocaklakóm. :-) A roszullét még nem múlt el, de nem baj.Tudom, hogy szépen fejlődik. A héten elkezdett mozogni is már Kicsikém. :-) Mindenkinek kitartást, aki babát vár és sok türelmet a többieknek is! Pimpike
2015. jan. 30. 09:53
 278/289 anonim ***** válasza:

Csajok képzeljétek, kislányom lesz :) Úúúúgy örülök neki :)

Léna

2015. febr. 2. 18:38
 279/289 anonim ***** válasza:
Lena juuuuuj gratulalok!!!!!!!! :))))))) remelem a heten nalunk is kiderul vegre ;) na es hogy fogjak hivni a kisasszonyt? :) P.
2015. febr. 3. 07:16
 280/289 anonim ***** válasza:

Jelenlegi állás szerint Mira lesz a neve :)

Léna

2015. febr. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!