Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Szia! Sajnos még mindig nincs baba. :( az én és a párom eredményei is jók, ma megyünk vissza a dokihoz, hogy akkor mégis hogyan tovább. A ciklusaim egyre hosszabbak, mostanában 35 naposak.. Elkezdtem szedni barátcserjét, meglátjuk hogy alakul. Már kezdek kicsit megfáradni, úgy érzem a házaséletünkre is kihat a sikertelenség :( Te hogy vagy? Hanyadik hétben jársz? Köszi, hogy érdeklődtél, aranyos vagy!
Monyk
Reméltem, hogy jobb híreket hoztok :/
Nálunk minden rendben, épp 15 hetes vagyok, másfél hét múlva megyünk 4D-re, hogy kiderüljön a baba neme, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, nem bírunk várni :) De eddig minden érték tökéletes, teljesen problémamentes a terhesség. Egy-másfél hete hagytam abba a hányást és a rosszullétet, azóta újra van bennem némi életerő :)
Léna
En is szoritok nektek, lanyok! Ne adjatok fel a remenyt!!
En a hetvegen toltom a 23 hetet, kisfiut varok, eddig minden rendben. Mes
Sziasztok! En 16 hetes vagyok, most ket napja nem hanytam, remelem mar nem is fogok... eleg szornyu :/ ezt leszamitva minden a legnagyobb rendben szerencsere, en meg nem tudom a nemet, remelem a 18 hetes uh-n kiderul :)
P.
Csajok képzeljétek, kislányom lesz :) Úúúúgy örülök neki :)
Léna
Jelenlegi állás szerint Mira lesz a neve :)
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!