Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/289 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Nem tudom emlékeztek-e még rám, én vagyok akinek 8 éve nem jön a baba és hétfőn voltam laparon! Kaptaj ó hírt miszerint nincs endometriózisom. DE kaptam rosszat is! A bal petefészkem pcos és be van tokozódva, kérgesedve és a jobb teljesen egészséges petefészkem felől pedig el van záródva a petevezetékem. Nagyon el vagyok keseredve! Még egy darabig jövök, hogy drukkoljak nektek!! Mindenkinek mihamarabbi babásodást! Gyuláné
2014. nov. 13. 15:48
 192/289 anonim ***** válasza:

Gyuláné, nagyon sajnálom :( Ezt a pechet, hogy lenne egy egészséges petefészek, de ott meg a petevezeték... lombikkal próbálkoztok? Gondolom azzal még sikerülhet azért. Drukkolok!

Léna

2014. nov. 13. 16:04
 193/289 anonim ***** válasza:

Sajnalom gyulane :-(

Nagyon hosszu ido 8 ev.... tisztelettem eloted. H ilyen eros vagy es kitarto..

En meg csak 2 eve varok babara de mar ki vok ...:-(

Es mit mondott a doki tudnak segiteni ?

Ne szomorkodj ...elhiszem hosszu az ut de hid el el fog joni a kis csodad es megeri bar menyi ido bar menyi siras,varakozas.

Sisy.

Lena gratulalok szivembol....egesseges baba varast es egesseges babat kivanok.vigyaz magadra es a pici babocadra :-)

Rolam anyi hogy jovoheten megyek ultrahangra a 17 mm myomagomb miatt.

Es hogy hogyan legyen tovabb?!

Paromat is bevontam o is folyamatban van kivizsgalason ,meglatjuk mi lesz.

Sisy.

2014. nov. 13. 16:09
 194/289 anonim ***** válasza:

Sisy, hol van a miomad ?

Nekem is van, 5 cm szerencsere a meh kulso falan , igy nem zavar be a terhessegbe.

Gyulane, sajnalom! A petevezeteket nem tudjak kitisztitani?

Lena, minden oke?

A tobbieknek megy a drukk!

2014. nov. 13. 17:36
 195/289 anonim ***** válasza:

Lányok, már megint pozitív lett az ovulációs tesztem! Nicol, lehet igazad lesz? Tegnapelőtt sokkal sötétebb volt a tesztcsík, mint a kontroll, tegnap a tesztcsík halványabb volt, tehát negatív, ma reggelre fel is ment a hőm és most megint sokkal sötétebb a tesztcsík... És betartok minden szabályt, 3 órakor utolsó pisi, 6ig nem iszok, 6kor teszt. Lehet holnap megint ovum lesz a 2. tüszőmmel? Soha nem volt ilyen kacifántos hónapom :)

"Sz"

2014. nov. 13. 18:05
 196/289 A kérdező kommentje:
Gyulane nagyon sajnálom :( Nicol nem fogok tesztelni, mert mára esett a hőm és a barnázás tart 3 napja.. Hurrá..pedig az elmúlt 3 napba 28 napos ciklusaim voltak, barnázás max fél napig, most meg már 31. Nap járok... Anna ez tényleg nagyon bíztató. Két teszt egymás után rossz lenne?! Na neee :D sok sikert ;)
2014. nov. 13. 19:22
 197/289 anonim ***** válasza:

Sziasztok lanyok

Segitseget szeretnek kerni!

A kovetkezo a helyzet:

Ketto fele antibiotikumot kellet szednem (jo erosek)

Ezaltal kijott a huvely gomba sajnos .raktam fel egy canesten kupot szerdan .de akor mar 5 ciklus napon voltam elmuloba a mensim.

Tegnap este ereztem alhasi szurkat furcsaltam is...viszont ma regelre pisiles utan (bocsi!)

Rozsaszin nyak jott ki.... olyan mint mint a pete eresi nyak nyulos.

Nekem ilyen nyakom nem volt ket eve!

Eben a honapban lesz 26-an .1 eve az endo mutetemnek.

Lehet mar van pete eresem? :-)

Vagy a kuptol?

Szerintetek?

Sisy.

2014. nov. 14. 06:49
 198/289 A kérdező kommentje:
Sisy, fogalmam sincs. Nagyon régen hasznàltam már ilyesmit és nem emlékszek a hatásaira .. Én 4. Napja barnázok, nem görcsölök, ez tuti nem normális :(
2014. nov. 14. 09:50
 199/289 anonim ***** válasza:

Huuuu folynak ám az események! Nagyon nagyon szorítok mindenkinek! En eletemben nem homeroztem, nem csinaltam meg ovu tesztet sem, vasárnapra irja az ovumat, de meg semmi tünetet nem erzekelek csak annyit, h a szexuális vágyam folyamatos :D es a párom pedig folyamatosan dolgozik... Ovu tesztet mikor érdemes csinalni? Reggel/este? A petefészek fajdalmon kívül mik az ovu tünetei? Szerintetek milyen eddig a görbém? Elozo hónapban menzes elott kíváncsiságból mertem 2-3napig es 37 volt majd menzes előtti napon leesett, szoval most varom h felugorjon 37re megint!

Detty

2014. nov. 14. 11:50
 200/289 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a hőgörbém!

Detty

2014. nov. 14. 11:53
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!