Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/289 anonim ***** válasza:
100%

Lányok, a mai tesztem sokkal erősebb, mint a tegnapiak, úgyhogy most már elhiszem :) Meg is nyugodtam, hogy szépen erősödik, mert az előző terhességemnél, mikor baj volt, hiába voltak ikrek, nagyon nehezen erősödött a teszt. Ráadásul most erősebb, mint akkor az első teszt volt, pedig azt a mensi napján csináltam, most meg lenne még 2-3 napom addig. Szóval bizakodom, jók a jelek :)

Tünetek a cicifájáson, hasszurkán meg fáradtságon kívül nincsenek, de még csak 4 hét 2 napos vagyok mensi szerint, lesz ez még így se :)

Drukkolok mindenkinek, persze továbbra is olvaslak titeket!

Léna

2014. nov. 8. 07:41
 152/289 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok, csatlakozom újra én is. 18. hónap, most vagyok a 11. ciklusnapon. Ez a 2. closti-utrogestanos hónap, sajnos az előző nem hozott eredményt. Ebben a hónapban cikluskövetés is van, tegnap voltam szonográfusnál. Bal oldalon 13 mm-es tüsző, jobb oldalon 16 mm, ciszta nincs :) Elvileg hétfőn v. kedden kell megrepedjen, de hétfő reggel megint megnézik. Viszont a méhnyálkahártya csak 5 mm, ezt vékonynak mondta a doki a 10. napra :( Másnál akinél mérték mennyi volt? "Sz"
2014. nov. 8. 08:33
 153/289 anonim ***** válasza:
100%

Léna! Ezek pozi tesztek! Remélem most minden rendben lesz! Jó egészséget kívánok!!! :)

"Sz"! Nekem múlt ciklusban a 16.-ik napon 13,6 mm-es volt a nyálkahártyám, de éppen előtte egy nappal ovuláltam. Most a 7.-ik napon 18x18 mm-es volt a tüszőm és 7 mm-es a nyálkahártyám. Szerintem ez igen eltérő lehet mikor milyen...

Detty! Mielőbbi gyógyulást és kisbabát kívánok! Köszönjük, hogy leírtad a történeted! Én hiszek abban, hogy előbb a lelket kell gyógyítani. A héten én is átértékeltem az életemet!

Lányok! Akiknek nem sikerült ne csüggedjenek, a pozi teszteseknek meg jó egészséget kívánok!

Anna

2014. nov. 8. 10:19
 154/289 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem a papírjaimat, az elmúlt hónapokban 4 különböző ciklusban is mértek méhnyálkahártyát, 15-24 ciklusnap között volt a mérés mind és 13-16 mm között volt a vastagság. Remélem azért most is vastagodni fog még, legalább annyira, hogy esély legyen a beágyazódásra. "Sz"
2014. nov. 8. 11:08
 155/289 anonim ***** válasza:
100%

De jó!!! Gratulálok Léna!!! Akkor ezek szerint egyszerre fogunk szülni. :-D :-D Még van legalább 2 hét, amire mehetek orvoshoz. Korábban úgysem lát semmit. Én erősen émelygek, nem nagyon tudok enni, de majd elmúlik.

Kitartást Mindenkinek!!!!!

Pimpike

2014. nov. 8. 14:32
 156/289 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Agi vagyok a mult honapbol.

Lena!!!! Ez szuper, gratulalok :)

De jo ilyen jo hireket olvasni !

Mindjart vissza is olvasok tovabb.

En ma vagyok 8+ 2 hetes :)

2014. nov. 10. 00:37
 157/289 anonim ***** válasza:
100%

Köszi csajok, aranyosak vagytok.

Ági, hogy vagy? Minden oké?

Ma lenne esedékes a nemvárt, max. holnap, persze semmi :) Este émelyegtem kicsit, furcsa volt, az előzőnél nem nagyon voltak ilyen tüneteim.

Szerintetek a nemvárt napján mennyire "kell" erősnek lennie a tesztnek? Már jól látható pozim van, de még mindig nem egyforma a két csík.

Léna

2014. nov. 10. 09:41
 158/289 anonim ***** válasza:
100%

Lena, minden oke szerencsere, koszi szepen!

Mar voltam a vedononel, high risk pregnancynek sorolt be, ami itt csak annyit jelent, hogy doki is fog latni nem csak vedono.

Nekem a nemvart napjan eros volt a csik, de nem egyforma a ketto, es teszttol is fugg, ugy orulok neked ! :))

2014. nov. 10. 10:00
 159/289 anonim ***** válasza:
100%

Léna szívből gratulálok :)!Azért járj még vissza néha Hozzánk :).

Nekem szombaton volt az ovum.Szerintem mindent megtettünk Párommal :).

Érdekes tudom,hogy nem jelent semmit,de még soha nem ugrott fel így a hőm ovu után és soha nem volt még mellbimbó fájdalmam.Ovu után eddig még csak mellfájás volt máskor...

A görbém ilyen:

[link]

Szerintetek?

Nicol

2014. nov. 10. 16:26
 160/289 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nicol én már a hőgörbén nem tudok elmenni, úgyhogy sajna nem tudok segíteni :( de reméljük még feljebb megy ;) Elvileg nekem ma-holnap esedékes. Ugyan a hőm még fent, de egyszer azt hittem ma megjött, pedig nem is görcsöltem, és akkor láttam barnás folyás..:( bocsi a kifejezésért. Úgy hogy ez van. Nagyon eltűnt mki.
2014. nov. 11. 15:14
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!