Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Lányok, a mai tesztem sokkal erősebb, mint a tegnapiak, úgyhogy most már elhiszem :) Meg is nyugodtam, hogy szépen erősödik, mert az előző terhességemnél, mikor baj volt, hiába voltak ikrek, nagyon nehezen erősödött a teszt. Ráadásul most erősebb, mint akkor az első teszt volt, pedig azt a mensi napján csináltam, most meg lenne még 2-3 napom addig. Szóval bizakodom, jók a jelek :)
Tünetek a cicifájáson, hasszurkán meg fáradtságon kívül nincsenek, de még csak 4 hét 2 napos vagyok mensi szerint, lesz ez még így se :)
Drukkolok mindenkinek, persze továbbra is olvaslak titeket!
Léna
Léna! Ezek pozi tesztek! Remélem most minden rendben lesz! Jó egészséget kívánok!!! :)
"Sz"! Nekem múlt ciklusban a 16.-ik napon 13,6 mm-es volt a nyálkahártyám, de éppen előtte egy nappal ovuláltam. Most a 7.-ik napon 18x18 mm-es volt a tüszőm és 7 mm-es a nyálkahártyám. Szerintem ez igen eltérő lehet mikor milyen...
Detty! Mielőbbi gyógyulást és kisbabát kívánok! Köszönjük, hogy leírtad a történeted! Én hiszek abban, hogy előbb a lelket kell gyógyítani. A héten én is átértékeltem az életemet!
Lányok! Akiknek nem sikerült ne csüggedjenek, a pozi teszteseknek meg jó egészséget kívánok!
Anna
De jó!!! Gratulálok Léna!!! Akkor ezek szerint egyszerre fogunk szülni. :-D :-D Még van legalább 2 hét, amire mehetek orvoshoz. Korábban úgysem lát semmit. Én erősen émelygek, nem nagyon tudok enni, de majd elmúlik.
Kitartást Mindenkinek!!!!!
Pimpike
Sziasztok,
Agi vagyok a mult honapbol.
Lena!!!! Ez szuper, gratulalok :)
De jo ilyen jo hireket olvasni !
Mindjart vissza is olvasok tovabb.
En ma vagyok 8+ 2 hetes :)
Köszi csajok, aranyosak vagytok.
Ági, hogy vagy? Minden oké?
Ma lenne esedékes a nemvárt, max. holnap, persze semmi :) Este émelyegtem kicsit, furcsa volt, az előzőnél nem nagyon voltak ilyen tüneteim.
Szerintetek a nemvárt napján mennyire "kell" erősnek lennie a tesztnek? Már jól látható pozim van, de még mindig nem egyforma a két csík.
Léna
Lena, minden oke szerencsere, koszi szepen!
Mar voltam a vedononel, high risk pregnancynek sorolt be, ami itt csak annyit jelent, hogy doki is fog latni nem csak vedono.
Nekem a nemvart napjan eros volt a csik, de nem egyforma a ketto, es teszttol is fugg, ugy orulok neked ! :))
Léna szívből gratulálok :)!Azért járj még vissza néha Hozzánk :).
Nekem szombaton volt az ovum.Szerintem mindent megtettünk Párommal :).
Érdekes tudom,hogy nem jelent semmit,de még soha nem ugrott fel így a hőm ovu után és soha nem volt még mellbimbó fájdalmam.Ovu után eddig még csak mellfájás volt máskor...
A görbém ilyen:
Szerintetek?
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!