Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/289 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, egyébként ebben nagyon igazad van! igen, nagyon rossz, amig nem derül ki az ok. Nálam a volt férjemnél (bár ahogy irtam, határértéken volt) nem kaptunk diagnózist. igy az lett a neve az egésznek, hogy "ismeretlen eredetű meddőség" ez a lehető legrosszabb! komolyan mondom, ettől még az is jobb, ha kimondják, hogy soha nem lehet gyereked. lenni a bizonytalanban stb. de most legalább megvan a konkrét ok, és igy ez megnyugtató, egy teher került le a vállamról. végre nem ismeretlen. mert amikor ismeretlen, fogalmad nincs merre indulj el. én is járok terápiára, és boncolgatjuk a gyerekkorom, meg az anyai szerepem. ezek szerint semmi értelme nem volt ennek se. na mindegy. sokk hatásként ért, de már kezdem összeszedni magam. úgy vagyok vele, hogy legalább kiderült, igy egyértelmű a következő lépés. és ezzel a diagnózissal komolyabban is fognak venni, egyből küldenek lombikra, nem úgy mint amikor nincs meg az ok, mert akkor meg hajlamosak hazaküldeni, hogy "próbálkozzanak spontán" . hát köszönöm, de ebből nem kérek ezentúl. kicsit szomorú vagyok, de erőt is kaptam a továbbiakhoz. már csak a páromat kell felkaparnom, mert szegény eléggé összetört. :(
2014. nov. 4. 21:02
 122/289 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom oszinten.J.nagyon rossz lehet most neked.de gondolj arra h megtudtad a h miert nem sikerult a baba es ezalltal belevaghatok a lombikba.hidel megfog minden szenvedest erni.nekem azt mondta a nodoki tavaszal h csak inszemel lehet v lombikal.en nem vallaltam be a termeszetre biztam.

Ma voltam nodokinal.

Latott 10 mm nyalkahartyat.es h terhes gyanus vok.es h elfog dolni h meg e tud a baba kapaszkodni?!

Mert idokozonkent van megjon erzesem.

Ja es nekem nem volt majdhogy keteve 10 mm nxalkahartyam amit meg a doki is jol megjegyzet.vinem kell pisit laborba.

Szoval a premens segitett ha minden igaz :-)

Sisy.

2014. nov. 4. 22:04
 123/289 anonim ***** válasza:
100%

J nagyon sajnalom, biztos vagyok benne, h sikerülni fog!

Kitartás!!!

Nicol koszi a valaszt, tudom, h meg fiatal vagyok es kevés ideje próbálkozunk...nem vettem sértésnek, sot koszonom, h bíztatsz es reagáltál arra amit irtam:)

P és Pimpike oszinten gratulálok a pozi tesztetekhez!!!!:) örömmel teli babavarast kivanok!!!:)

Sisy bízzunk benne, h ott a baby:) szorítok:)

Léna, Te is bizakodj, ha mensi lenne, nem koraiak picit a tünetek? En mondjuk csak mensi elott 1-2nappal szoktam érezni, h gorcsolok v feszül a mellem! Remelem a tuneteid, nem a mensit jelzik!

Én aktívan mérem a hőmet, jegyzetelek a ciklusnaptáramba,(meg soha nem csinaltam ilyet):) de jelenleg meg mentrualok, de az a furcsa, h nekem 3-4napig erős vérzések szokott lenni, most pedig 26napra jott meg(egyik honap mindig kevesebb, masik több mint 28nap) es csak aznap volt intenzív es görcsös! En 7napot szoktam verezni, most pedig 2.-3.nap mar elenyésző volt...szorítok mindenkinek aki nem varja :)

Detty

2014. nov. 4. 23:04
 124/289 A kérdező kommentje:

Lànyok! Ez a 3. Napi hormonsorom. Ezek szerint a progreszteron alacsony?

[link]

2014. nov. 5. 08:18
 125/289 anonim ***** válasza:

Detty, nem tudom, az a helyzet, hogy a februári vetélésem óta vannak nekem mensi előtt tüneteim, azelőtt sosem voltak, mindig max. 1-2 perccel azelőtt éreztem a görcsöt a hasamban és a derekamban, hogy megjött, innen tudtam, hogy sürgősen el kell jutnom wc-re :D A vetélés óta viszont, mióta újra van normális ciklusom, peteérés után mindig telt lesz a mellem és feszül, a mellbimbóim érintésre fájnak, hol kevésbé, hol jobban, a mezesz előtt 2-3 nappal meg feszül a méhem. De az az igazság, hogy kb. minden hónapban van valami, ami előzőleg nem volt. Előfordult például, hogy annyira fájtak a mellbimbóim, hogy a pólótól is sikítani tudtam volna, akkor reménykedtem is, de nem volt semmi, szóval én már nem nagyon gondolok arra, hogy terhestünet lenne, ha valami szokatlant tapasztalok. Anno jóval a mensi előtt tudtam, hogy terhes vagyok, mert telt, kemény, feszülős lett a mellem, azelőtt sosem volt olyan, most pedig minden peteérés után van, inen szoktam tudni, hogy megvolt az ovu :)

Ráadásul most azt sem tudom, hogy esélyes vagyok-e egyáltalán, ugyanis két nap ovugyanús, az első esetben nem sok remény van, hacsak nem éltek bennem a "srácok" 4 napig, amit nem hiszek, a második eset két nappal később volt, az esélyes, mert ott előző nap együtt voltunk. Szóval nagyon nem merem elbízni magam tünetek miatt. Az tény, hogy szombattól 3 napig nagyon olyan hasszurkám volt, mintha beágyazódás lenne (én az előző terhességnél is megéreztem), de ez nem jelent semmit, lehetett mástól is, felfázás, akármi, nem tulajdonítom annak, max kellemesen csalódok :)

De nem baj, a dokim szerint most már pikkpakk menni fog, egészséges vagyok (most már), és fiatal (26 éves), nem lesz gond, úgyhogy max majd decemberben tesztelek pozit :)

J., kitartást nektek, gondolom, milyen szörnyű lehet ez a férjednek :( De az a fontos, hogy lehet gyereketek, nem az számít, hogy hogyan!!!

Léna

2014. nov. 5. 09:22
 126/289 A kérdező kommentje:
Nàlam is így van Lèna mint Nàlad. Onnan tudom hogy volt ovum, hogy elkezd fàjni a mellem egèszen addig amíg meg nem jön. Addigra màr ùgy fàj.. Sokszor akartam hinni, hogy na most tuti sikerült. Na de most a 23. Nap se fàj. Ezek szerint lehet ovum se volt :S Jeny, èn valoszinuleg probàlnàm a pàromat felvidítani, nem ettöl fèrfi a fèrfi..aztàn elütni egy viccel, nèzze a jó oldalàt, gyereketek lehet, de többet nem kell vèdekeznetek :) jó tudom nem vicces, de muszàj pozitívan hozzààllni. De ez csak egy tanàcs. Amùgy tènyleg furcsa a sors fintora. Na de mostmàr babàra fel ;)
2014. nov. 5. 09:46
 127/289 A kérdező kommentje:
Ja ès Sissy, nagyon drukkolok, a helyedbe jó izgatott lennèk. Ne idegeskedj, minden rendben lesz, sztem itt mki szurkol Nektek ;)
2014. nov. 5. 09:47
 128/289 anonim ***** válasza:
100%

Kebzejetek lanyok nagyon rossz hirem van ;-(

Mint ahogyan irtam koraban is vozsgalatok hadaban vagyok alandoan baba projekt miatt.ma megjott a szeklet mintam eredmenye is .ez all benne/

Toxin.A/B. Pozitiv.

Meg dokinal nem voltam hiszen meg azt sem tudom h terhes e vok?!

Delutantol keso rstig csak sirtam ,,,,,, nemtudtam anyiba hagyni;-(

Most jutottam el idaig h leirjam.

Evek ota vatunk a babara az a sok rossz amin atmentem a sok siras a sok menstruacio..,,es most vegre kesik,,,,es van egy kis halvany remeny h itt a baba csak pici,,,,,,hat nem kivanom senkinek!

Itt olvastam picit a neten a toxin nevu betegsegrol es elszorodtam megjoban nagyonroszakat irnak a terhesegi toxinrol:-(

Ha terhes vok nem szedhetek gyogyszert ra.de ha nemszedek belehalhatok a babaval egyutt szoval most ket tuz kozott vok:-(

Meg holnap felhivom a nogyogyaszom h o mit mond ra.

Bocsi h hosszu voltam.de rz vok en miert is lenne szep minden.

Sisy.

2014. nov. 5. 21:18
 129/289 anonim ***** válasza:
100%

Sisy sajnálom :(

Mi ez a betegség, nem halottam még róla.

Egyébként gondoltam arra, hogy lehet azért vastag a nyálkahártyád, mert régóta késik a mensid, ilyenkor ugye vastagszik, mert nem tud lelökődni. Mivel van ez a betegség, lehet még ez lenne a legjobb, ha nem lennél terhes :/

Kitartást!

Léna

2014. nov. 6. 09:32
 130/289 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok!Andi vagyok. Áprilistól vagy márciustól a nyárközepéig kb júliusig voltam a topicban - nem tudom, Léna, Anna, Mes vagy bárki régebbi csoporttárs emlékszik-e rám.

Azzal léptem ki a topicból, hogy épp elköltözött párom, mert nagyon összevesztünk -így természetesen a próbálkozásnak is vége lett. Remélem nem gond, ha leírom, ami azóta történt - igaz, hogy nagyjából rendbe jöttek a dolgok párommal, de nem próbálkozunk újra. Augusztus elején lett egy elég komoly hólyaggyulladásom, mellette vesetágulat, vesemedence gyulladás, vesepangás - antibiotikumot szedtem 2 héttel ezelőttig folyamatosan, 2x1 hetet voltam kórházban, először vizsgálatok miatt, aztán pedig tumor gyanú miatt byopsziát végeztek, szövettanra küldtek mintát a hólyagból. Szerencsére nem tumor volt, gyógyszeres kezeléssel megúsztam. Viszont ezekben a hónapokban minden uh-n láttak cisztát a petefészkekben, fájdalmaim is voltak (vannak) - így most nőgyógyászatra kellett mennem. Úgy néz ki, műtét lesz a vége - csak még nem tudnom, eltávolítanak-e valamit a cisztákon kívül is. A doki azt mondta, ha rosszindulatú sejteket találnak a petefészkekben, akkor a méhemet is...csak nekik az, hogy megnézzék, van-e rosszindulatú sejt, ráér kb 2,5 hónapig - nagyjából akkora adnak műtéti időpontot, január közepe körülről beszélt az orvos...Szerintetek normális dolog ez? Na mindegy, nem akarlak ezzel feltartani benneteket, ne haragudjatok! Csak most már nagyjából tudom, hogy miért nem jött össze a bab, akármennyire is próbálkoztunk.

De nektek drukkolok nagyon - a pozisoknak pedig nagy gratula!!! :D Andi

2014. nov. 6. 13:30
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!