Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Ma egész nap émelygek, feszül a mellem. Nem bírtam ki és csináltam egy Clearblue tesztet. Ilyen lett. :-) 6-án nem kéne megjönnie.
Jaaaj gratulálok!!!!!! :))))))))))))))
P.
Sziasztok!
Detty ne csüggedj jön a baba ha jönni akar!Egyébként tényleg fiatal vagy,de ez még nem jelenti azt,hogy egyből terhes is leszel plusz még elég kis ideje próbálkoztok.Remélem ezt nem vetted rossz néven nem akartalak megbántani!Egyébként Én 24 éves vagyok és 4 éve várjuk a babát hiába pedig nincs semmi bajunk.
P ez nagyon szép pozi teszt,gratulálok :)!Vigyázz Magatokra!
Sisy szerintem 10.29.-30. kellett volna megjönnie a mensidnek úgyhogy ma vagy 36.napon.A barnázásod még lehet jó is ha később volt az ovud :).
Pimpike nagyon szép a hőd,szorítok nagyon viszont kövezettek meg de mintha a második teszten látok valamit (amelyik nem predictor egyébként az nagy rakás k*ki).
monyk szerintem szombaton volt az ovud és a mensidet 14.-15. körül nem várod :).Ha ilyen szépen fent marad a hőd akkor esélyes ez a hónapod,de ezt még most nem nagyon lehet látni csak annyi látszik,hogy volt ovud :).
MaryAnn a 3.napi FSH-d az LH-hoz képest nagyon sok viszont ovud van mert szép a progi szinted :).
Én tegnap csináltam egy ovu tesztet és alig lehetett látni rajta a 2-dik csíkot így csak 2 naponta fogok csinálni tesztet hátha erősödik.Hülyének fogtok nézni,de képzeljétek az ovum pont arra a napra esik majd amikor a Jónás napom is van és annó is pont akkor estem teherbe amikor a 2 nap egybe esett :).Tudom,hogy nem 100%-os ez a dolog de nagyon reménykedek benne hátha sikerül.
Kivettem a 2 magas hőt a görbémből mert rájöttem akkor kevesebb aludtam és így teljesen jó a görbém :)
Ezt a diagramot az alábbi linkkel oszthatod meg másokkal:
Nicol
köszönöm mindenkinek a jókívánságokat :)))
Pimpike, örülök, hogy téged nem vert át a predictor, nekem sok csalódást okozott már, olvastam, hogy másoknak is. de ez, amit most felraktál, már eléggé biztosnak tűnik ;) De hallgassatok rám, és egy fillért ne költsetek erre a trágya predictor tesztre! Teljesen megbízhatatlan... többet téved, mint amennyit nem...
P.
Pimpike elírtam a predictor a rossz és azon nem láttam semmit viszont a másik teszten valami nagyon halványan rémlett,de mivel a clearblue szép pozi lett így gratulálok :)
Nicol
Pimpike, én láttam az előző kettőn is, de a predictor nekem eddig egyszer sem (!) mutatott jót, viszont neked a clearblue igazolta :) gratulálok!!! nekem egyébként a predictor negát mutatott makacsul, mikor már minden más pozi volt, még a nemvárt után 2 nappal is. Az, hogy a mensi előtt 4 nappal mutat valamit, mese habbal, nekem akkor is nega volt, meg akkor is, mikor már kimaradt a mensi. Pedig terhes voltam. Ennyi pénzért azért ez durva.
Sok a pozi teszt, jó hónapnak tűnik ez a november, bár szerintem én megint kimaradok a jóból :/ De legalább egy fals pozim volt :D
Léna
Léna ne add fel.Soha nem lehet tudni mikor jön el a Mi időnk :).
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!