Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/289 anonim ***** válasza:
100%

Monyk a 3. napi progeszteron nem lényeges! A 21 napinak kell rendben lennie!Mármint akkor kell a megfelelő határértékeken belül mozognia!

[link]

2014. nov. 6. 13:57
 132/289 anonim ***** válasza:
100%

Szia Andi, emlékszem rád, persze :) Örülök, hogy rendbe jöttetek a pároddal, viszont hihetetlen, hogy min mész keresztül azóta! Nekem is volt közben petefészek cisztám, kórházat is megjártam miattuk, de szerencsére nem műtöttek. Nincs ötletük a dokiknak, hogy mi van a háttérben? Mert ez azért elég durva, hogy gyakorlatilag minden medencében lévő szerveddel baj van... Igen, valószínűleg lappangott valami, és emiatt nem jött össze a baba :/ Nehéz erre okosat mondani, kívánom, hogy minden rendben legyen! Kitartás!

Léna

2014. nov. 6. 14:23
 133/289 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lanyok.ma voltam Budapesten a noi klinikan a pozitiv toxin eredmenyem miatt.mert ugye kikell zarni a terheseget gyogyszer feliras elott.

Volt kezi vizsgalat eloszor megnagyobodott mehet erzett a nodoki.kezdtem orulni .atmentunk a huvely ultrahangra.

Ott kozoltek h 3mm a nyalkahartyam.es a meh mellso falan 17mm myomagomb.

Nagyon megvoltam lepodve es csak alltam h most mi van?

Erre mondom a dokinak h ket napal ezelott 10 mm volt az sztk ban a nyalkahartyam?! Ezt o nemtudja ,,,,most enyi.

Szoval baba se menses nincs.de van toxin fertozesem es miyomagombom ;-(

Ki vok keszulve csak a siras....siras,,,,,,

Meg mi johet?;-(

Ket het mulva kontroll nodokinal,

Sisy

2014. nov. 6. 14:35
 134/289 anonim ***** válasza:
100%

Jajj Sisy ez nagyon szomorú! Remélem minél előbb helyre jössz! Nagyon sajnálom!:(

Andi én is emlékszem Rád! Örülök, hogy a pároddal kibékültetek. Hihetetlen miken mész keresztül Te is! Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked is!

Nem is értem hogy történhetnek ilyen dolgok Velünk?!

:(((((

Anna

2014. nov. 6. 15:03
 135/289 anonim ***** válasza:
100%

Sisy, nagyon sajnálom :( Mi a francot nézett az a doki az sztk-ban??? Hogy lehet 3mm nyálkahártyát 10-nek mérni, meg nem látni a myomát? Elképesztő, milyen dokik vannak.

Katasztrófa ez az év, de tényleg, hihetetlen, hogy mennyi minden rossz történik már itt a csoporton belül is... remélem mindenki mihamarabb helyrejön! Nekem már sikerült felgyógyulni, ti is rendben lesztek!

Léna

2014. nov. 6. 17:31
 136/289 anonim ***** válasza:
100%
Szia Andi! Itt Mes. Emlekszem rad, sajnalom, miken mesz keresztul. Egy elmelet szerint a problemaink a fizikai eletunkben is jelentkeznek, betegseg formajaban. A vese paros szerv, a parkapcsolati problemakat is mutatja, csakugy, mint a noi szervek. Ajanlom az Ut a teljesseghez-a betegseg jelentese es jelentosege cimu konyvet, letoltheto netrol ingyen. Ha most a paroddal azon dolgoztok, hogy a parkapcsolatotokat rendbe hozzatok, az nagyon jo, segiteni fog meggyogyulni, bizz benne es magatokban!! Akard a gyogyulast lelkileg es testileg is jobban leszel, dolgozz rajta! Szoritok!!! Mes
2014. nov. 6. 17:41
 137/289 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom lena!

Igazad van anyi rossz tortenik itt is a csoportban elszomorito nagyon.

Anyi rossz ert engem is eben a bo ket evben es meg mindig csak jon,es jon,megallas nelkul :-(

Mikor lesz vege istenem.? :-(

Sokszor voltam mar huvelyi ultrahangon de ekkora elteres pofara esess meg nem volt! De akor kerdem en lanyok hova tunt a 10 mm ? Mert meg barnazasom sincs.

De vegul is orulok h igy alakult mert nem kellet valasztanom.

Holnap mehetek feliratni a toxinra a lorugasnyi antibiotikumot :-(

Ha kigyogyulok ebol a toxin bacibol legalabb nem lesz gyulladasom es tud vastagodni is a mehnyalka hartyam mert mindig ilyen vekony volt,,,hat kiderult a toxin bacitol :-(

Remelem h meg ez ev vegeig sikerul a pici babucika ;;;-(

Nektek szurkolok es drukkolok es kivanok egesseget boldogsagot a pozitiv teszteseknek.

Sisy.

2014. nov. 6. 17:45
 138/289 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, lányok az együttérző szavakat - jól esnek nagyon.

Remélem veletek minden rendben lesz és mihamarabb babásodtok. :) Mes, köszi a tippet, utánanézek...hátha ad valami segítséget. Tényleg mindenkinek drukkolok!!! Andi

2014. nov. 6. 20:36
 139/289 anonim ***** válasza:
100%

Csajok kepzeljetek, teszteltem egy pozit!!! Egyertelmu pozi, nem olyanmint a múltkor :) viszont egy hete a fals pozim után ittam, szerintetek nem nagy baj? Szamitasaim szerint ez a 11.dpo, akkor még nem lehetett beagyazodva.

Lena

2014. nov. 7. 09:17
 140/289 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de jo lena kivanom h egeseges babas legyel..sok boldogsagot vegre van jo hir is . Vigyaz magadra nagyon es piheny sokat Lena.

Sisy.

2014. nov. 7. 09:49
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!