Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Anna Én láttam tegnap a kérdésedet és a tesztedet is és szerintem az halvány pozi és erősödni fog remélhetőleg :).Ma nem teszteltél?Nekem egyből Léna esete ugrott be és halvány teszte amire azt hitte hibás.Szurkolok nagyon :).
monyk ha ugrott a hőd és barnázol Én ellőnék egy tesztet 2 nap múlva ha addig nem esik és nem jön meg.Lehet tényleg 5-én volt ovud és nem 31-én :).
"Sz" remélem akcióztatok és lám igazam lett az ovuddal kapcsolatba,de szerintem ma is csinálj még tesztet mivel 2 érett tüsződ volt és lehet lesz még 1 ovud :).
Nekem ma esett a hőm 37,2-ről 36,9-re.A mellfájdalom megmaradt és rossz a gyomrom...ááá tuti beképzelem magamnak...
Nicol
Nicol várd ki a végét, szerintem ez a ciklusod nagyon biztató!
Képzeld a ma reggelin is halvány csík lett, tök furi. Most pár napot kihagyok a teszteléssel, hiszen nem is mutathatna még semmit. Bizakodni nem nagyon merek, hiszen a vége nálam mindig ugyanaz, és egyébként is valami kavar van a ciklusomban...
Mindenkinek megy a drukk!
Anna
Nicol, arra a tesztre nem csak hittem, hogy hibás, tényleg az volt, mert utána kettő is tök negatív lett. Az 5. dpo-n voltam, akkor még semmit nem mutat az a teszt, csak elgondolkodtam, hogy talán valamikor a ciklus elején volt peteérésem, de mint kiderült, nem. Ha az tényleg pozi lett volna nem reggeli elsőből, akkor a másnap reggeli elsőnek főleg pozinak kellett volna lenni, de semmi sem volt rajta, akárhogy néztem. És a következő nap sem. Tök véletlen egybeesés, hogy ebben a ciklusban végül teherbe estem :)
Anna, nálad viszont valóban elég érdekes a helyzet, ha megint pozitív, várj két napot szerintem és tesztelj. Nincs valamennyi erősödés?
Léna
Léna így már értem :).Elkerülte a figyelmemet,hogy csak 5 dpo-n voltál.
Anna ez jó hír ha ma is pozi lett :).Tudsz képet tölteni?
Hát nem tudom,hogy merjek-e bizakodni...mióta mérem a hőm nem volt még ilyen görbém.Sajnos nem tudom akkor milyen lehetett amikor teherbe estem így összehasomlítós terhes görbém nincs..
Nicol
Nicol köszi a biztatást :) Este volt akció :) Ma reggelre pedig felment a hőm 3 tizedet! Úgyhogy 99%, hogy megvolt az ovuláció. Én is úgy terveztem, hogy a tegnapi negatív ellenére ma is tesztelek, hátha tényleg lesz még egy tüszőrepedésem.
"Sz"
"Sz" ez igazán jó hír :).Mostmár csak várni kell és reménykedni és 14 nap múlva pozit tesztelni :).
Nicol
Ez az hogy nem erősebb a tegnapinál, ezért is kételkedem benne. Nem is fotóztam, meg ma és holnap reggeltől estig dolgozom. Lehet ez a teszt ilyen és mindegyiken lesz halvány csík.
Anna
Anna de nem lehet 2 teszt is egymás után hibás...Szurkolok!!!!
Nicol
ui:húú de látszik,hogy ma nem dolgozok és nincs semmi dolgom itthon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!