Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.
Na örülök mégiscsak van élet :) Ne izgulj Léna, minden rendbe lesz. És köszönöm a válaszokat a fürdésről. Tehát amíg pozi teszt nincs, nem kell lemondani a fürdésről :) Nicol belinkelem szivesen a görbém, de ezen nem igazán lehet elmenni. Általában teljesen normális görbéim szoktak lenni, ez nem tudom miért lett ilyen. Azt se tudom mikor volt ovum. Máskor a mellem egyből elkezd fájni utána, most meg még ma kezdte el.. Nincs 2 egyforma ciklus..
Huuuu ez tényleg érdekes görbe...egy időpontban merted a hődet? Nem ertem miert ilyen kesze-kusza!
Léna! Ne aggódj! 7hetes terhes vagy es minden a legnagyobb rendben van es lesz is a vizsgálatokon! Elvezd ki minden percet a terhessegnek, en mar alig varom, hogy atelhessem :) az en gorbem egyenlőre egyhangú, varom az esést aztan a felemelkedést! Egy idegesit nagyon, hetek ota folyamatosan hanyingerem van! Vmi vírus lehet :( a hét vege fele kell, hogy ovum legyen, kivancsi leszek:)
Detty
Monyk tényleg érdekes görbe, de talán baba lesz! Szorítok!
Nálam tegnap este és ma reggel pici barna folt volt a fehér krémes folyásomban, nem tudom hová tenni. Múlt hét végén volt ovulációm elvileg, pénteken vagy szombaton. Fájdogál a méhemnél, talán gyulladásom lehet? Volt valakinek ilyen? Nekem még nem volt.
Anna
Eddig ma szinte egyáltalán nem érzem a petefészkem, lehet hajnalban megrepedt a tüsző. De a hőm nem esett le, lehet mérés után történt. Kíváncsi leszek a mai ovu tesztemre, ma este mindenképp együtt leszünk, remélem nem lesz későn.
Ilyen eddig a görbém, mit gondoltok?
"Sz"
Anna, nekem a méhfeszülés beágyazódást jelzett, volt most is, meg az előző terhességemnél is. Mindkétszer beigazolódott, most a 6. és 9. dpo közt minden nap éreztem, majd a 11.dpon is, ezért teszteltem.
"Sz", amiatt ne aggódj, hogy nem esett le a hőd, nekem spec sosem sikerült elcsípni a leesést, de ovum volt. Ha megemelkedett, megvolt az ovu, ennyit kell nézni.
Köszönöm mindenkinek a kedves, megnyugtató szavakat, aranyosak vagytok. Most konkrétan olyan jó kedvem van, hogy majd kiugrom a bőrömből, mert csináltam egy X-epil tesztet reggel, ami gyengébb, mint ami eddig volt nekem itthon (10-es one step-em volt, az X-epil ugye 25-ös), és ilyen gyönyörű lett, nemvárt után egyetlen nappal:
Legutóbb kb. másfél héttel a nemvárt után lett csak ilyen, nagyon lassan erősödött, úgyhogy ez most biztos egy erős baba, szóval öröm-boldogság van :)
Léna
monyk 31-én vagy 5-én lehetett talán az ovud,de Én inkább a 31-re tenném.
Léna nagy gratuláció ez aztán a pozi teszt :).Pihenj sokat és csak pozitív dolgokra gondolj.
Anna szurkolok nagyon.Kb. akkor együtt nem várjuk mert Nekem szombaton volt ovum :).
Hát lányok Velem érdekes dolgok történnek.Tegnap délután ugye nagyon fájt,görcsölt a méhem és fájtak a melleim.Ma reggel majd meghaltam annyira fájtak a melleim,alig bírtam felkelni annyira álmos voltam....és a legfurább a reggeli mérésem volt.Szerintetek?Talán reménykedhetek?
Összehasonlítás képen ez az e havi görbém:
Ez pedig a múlt havi:
Én már nem értek semmit...
Nicol
Léna ez gyönyörű pozi!
Nicol, látom nálad is vannak furaságok, szépen felugrott a hőd. Biztosan ovuláltál egy nagyot, remélhetőleg baba is lesz belőle!
Én poénból teszteltem egyet napközben, és halvány csíkos lett. Tuti a teszt a rossz, hogy a fenébe mutathatna a ciklusom 14.-ik napján bármit is? Minden esetre ez a barnás izé, a sok fehér krémes folyás és a fájdogálás nem szokványos... Reggel ovu tesztet csináltam, az totál egy csíkos lett.
Anna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!