Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/289 A kérdező kommentje:
Sissy és Andi nagyon sajnálom :( nem is tudok mit irni :( Léna Neked hatalmas gratuláció! Szívből örülök Nektek :) Engem felvettek ugyhogy hétfőn már kezdek is :) ugyhogy én ugy döntöttem kicsit pihenünk a babaprojekttel. Jó is lesz egy kis szünet, nem ezen kattogni, meg a munkáltatóm felé se lenne túl fair. Ami fura, hogy a mellem nincs bedurranva, pedig mindig beszokott, és sűrű fehér folyasom lett, ami nem szokott. Nem tudom mi lehet. Léna én azt olvastam 6. Hétig nem árt a babának, ugyhogy ne aggodj, inkabb csak örülj ;)
2014. nov. 7. 10:51
 142/289 anonim ***** válasza:
100%

Megjott ma :-(

Most azt sem fogom tudni h mikor lesz ovum.es plane szednem kell az antibiotikumot maj delutantol.

Szerintem en kimaradok a novemberi honapbol lottek enek a honapnak ;-(

Nektek minden jot.

Sisy.

2014. nov. 7. 10:59
 143/289 anonim ***** válasza:
100%
Kitartast lanyok! Sajnalom, akiknek megjott. Lena, gratulalok, ugye, mondtam? :) Mes
2014. nov. 7. 11:10
 144/289 anonim ***** válasza:
100%

J: végre kiderült mi a baj,sok sikert kívánok a lombikhoz és mihamarabbi babásodást :)

monyk: örülök,hogy felvettek az új munkahelyre,milyen munkakörben dolgozol?Nézegettem a 3 napi hormonsorodat és szerintem sok a TSH-d (teherbeeséshez 1-2 közt kell lennie,de inkább az 1-hez) és az ösztradiolod nagyon kevés (nekem is kb ennyi és a doki ösztradiol tartalmú szert ajánlott a növelésére).

Sisy: nagyon sajnálom ami Veled történik.Lehet valamit tudni,hogy miért alakult ki ez a toxin?

Andi: nagyon szomorú ami Veled történik.Sok erőt és kitartást kívánok Neked.

Léna: nagy gratuláció,pihenj sokat és vigyázz Magatokra!

Nálam tegnap lett az ovuteszt pozi,de a hőm már megint nem esett le.Tegnap éreztem enyhe szurkálást a bal petefészkemnél és ma meg enyhén elkezdett fájni a mellem.Tegnap sajnos nem tudtunk együtt lenni,de szerdán és ma igen remélem ennyi elég lesz:).

Nicol

2014. nov. 7. 12:05
 145/289 anonim ***** válasza:
100%

Sisy sajnálom!

Léna nagy gratula!!!! Végre egy jó hír! Megmutatod a teszted?

Velem a héten csupa rossz történt, mondjuk úgy fekete hét. Hétfőn jalálos balesetben volt részem, ma reggelre meghalt a szeretett kutyám és volt még más csapás is, nem sorolom... :(

Én itt babáért sóvárogtam és rájöttem mennyivel fontosabb hogy akik itt vagyunk túléljük a napokat...

Anna

2014. nov. 7. 13:48
 146/289 anonim ***** válasza:
100%

Nicol.ha minden igaz a tavalyi pont egy evel ezelotti endo mutetemkor kaptam meg a toxint a korhazban.nembiztonsagos a korhazi higenia sem!!!

Anna sajnalom h enyi rossz tortent veled a heten es a kutyusod is sajnalom igazan.

Ma megkaptam az antibiotikumokat

Es meg ma is derult ki meg egy csapas ;-(

A gyomromban van a helicobacter is .

Szoval vegem van a hetre!;-(

December elejen kell menem kontrollra remelem adigra kigyogyulok ezekbol a bacikbol.

Es sikerul a baba.,,,hiszen mar tudjuk a forras okat h mi alta utjat a teherbe esesnek.

Aki nem esik teherbe es nogyogyaszatilag es a hormonjai is renben van anak csak jo tanacs kent mondom jarja vegig a belgyogyaszatot is hiszen en is elopelda vok ra.

Mar ket ev vizsgalat es semi,,,es egy sima szeklet mintabol kiderult a bunos bacilus ami utunka all.

Sisy.

2014. nov. 7. 15:11
 147/289 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok lányok, nagyon köszönöm mindenkinek :) Sisy, ha elfogadsz egy tanácsod, addig függesszétek föl a próbálkozást, amíg teljesen rendbe nem jössz, nehogy emiatt legyen baj a babával! Egy megfázás is okozhat vetélést az elején, jobb ezzel vigyázni.

Anna, nagyon sajnálom a kutyusod, én szeptemberben a cicámat veszítettem el, nagyon együttérzek :(

Megpróbálok nektek képet csinálni, bár elég halvány a csík. Viszont teszteltem még egyet most délután, azon is rajta van, úgyhogy talán elhiszem. A 11. dpo-n nagyon szebbet még úgysem várhatnék szerintem :) Előkotrom a régi telómat, az szép képeket csinált, hátha azzal sikerül lefotózni :)

Léna

2014. nov. 7. 15:43
 148/289 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezek lennének a tesztek, nem tudom, mennyit láttok belőle. Annyit hozzátennék, hogy kép élőben egyértelműen színes, de jobbat egyszerűen nem tudtam lőni. A felső a reggeli, az alsó a délutáni.

[link]

Halvány, de a 11. dpo-n, nem első pisiből szerintem nem rossz (reggel se első pisi volt, kb 3.)

Léna

2014. nov. 7. 16:12
 149/289 anonim ***** válasza:
100%

na, jó nagy hülyeséget írok... szóval nem a kép színes élőben egyértelműen, hanem a csík :D

Léna

2014. nov. 7. 16:14
 150/289 anonim ***** válasza:
100%

Léna az bizony pozi!!! Nem hogy csík...az egy rózsaszín csííík!!!:) Gratulálok!:)

Anna és Sisy! Nagyon sajnálom ami Veletek történik, de én hiszek abban, hogy minden betegségnek lelki oka van, ahogy Mes is írta!

Képzeljétek, hogy pár hónappal ezelőtt fájt a talpam (nagylábujjam környéke alul), nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, azt gondoltam, hogy a nyári vékony talpú papucsok miatt...teltek a hetek és egyik reggel, úgy keltem, hogy nem bírok ráállni...egyre vörösebb lett, égett, őrjöngtem a fájdalomtól(gyűlölöm a gyógyszereket, bármit megteszek, hogy ne kelljen bevennem)! Elmentem a háziorvoshoz, mert már a zoknit sem bírtam elviselni, aki kijelentette, hogy egyértelműen köszvényre utaló jelek! Egyből felírt 2gyógyszert, mivel rohamom volt(senkinek nem kívánom azt a fájdalmat, a párom wcre is a karjaiban vitt), amit 2óránként kellett bevennem addig, amíg nem hányok tőle...mellég gyulladáscsökkentők. Másnap vérvétel, húgysavamnak teljesen normális értéke volt, székletvizsgálat neg, a családban senkinek nem volt köszvénye, nem fogyasztok alkoholt, nem eszem vörös húst, csak csirkét, szóval semmi köszvényt kialakító dolgot nem csinálok, csak annyit, hogy keveset folyadékot fogyasztok! Sebészeten is megerősítették, hogy ez pedig tuti köszvény, de 23éves lány létemre el sem tudják képzelni, hogy ez honnan jött.

Apranaxból 2x1et kellett szednem, plussz mindenféle erős gyógyszert, ami rám teljesen mérgező hatással volt, azt mondták, hogyha terhes vagyok tuti, hogy elmegy...

Felkerestem egy régi természetgyógyászomat, akinek semmit nem mondtam, csak hogy szeretnék menni hozzá. Elmentem elkezdte masszírozni a talpamat, és olyanokat mondott, hogy nem hittem a fülemnek! Köszvény lelki oka: változás történik a családomban, amit nem tudok elfogadni!(váltak a szüleim, ami nagyon megviselt és nem tudtam beletörődni) Elkezdte kezelni, a lelkemet, és mára nem fáj a lába, max ha időváltozás van, előtte pedig mindennap még gyógyszer mellett is. A háziorvosom azt mondta, hogy szedjem ezeket a nagyon erős gyógyszereket, ne gondolkozzak babában, de szerencsére a természetgyógyászom segítségével elhagytam őket! Soha nem hittem az ilyen dolgokban, de félelmetes, amiket keresztül mentem pozitív irányban! Nagyon sok mindenben változtam, és másképp látom a dolgokat!

Ezért azt tanácsolom Nektek lányok, hogy valahogy, vagy segítséggel, vagy anélkül, találjátok meg ezeknek a csúnya betegségeknek a lelki okát, és kezeljétek/kezeltessétek! Saját bőrömön tapasztaltam a javulást, pedig nem hittem benne!!! Bocsi, ha kicsit hosszúra sikeredett a sztorim! Nem akarlak untatni Titeket! Szorítok Mindenkinek!

Detty

2014. nov. 7. 17:58
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!