Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/289 anonim ***** válasza:
100%

MaryAnn 135 prolaktin miért lenne magas? mit mondjak én a 431-emmel?? és még erre is azt mondják az orvosok, hogy ez teljesen normális!!! nálam is igy van, hogy az LH alacsonyabb mint az FSH, és ez nem tudom hogy mit jelent.

Sisy én is pont igy vagyok mint te, hogy szedtem premenset, és teljesen másképp akar megjönni, mintha nem is az lenne, hanem valami más, nagyon becsapós. Holnap kellene megjönnie, már picit barnáztam, nagyon picit, csak wc papiron láttam, de ez már a menszesz lesz reggelre szerintem.

2014. nov. 4. 01:24
 112/289 anonim ***** válasza:
100%

Felhaborito ez a predictor teszt! Komolyan mondom be kene tiltatni valahogy... nok ezreit csapja be igy vagy ugy... hogy lehet ilyen kereskedelmi forgalomban???

Csajok, ne keseredjetek el, komolyan mondom, a legvaratlanabb pillanatban lesz a kezetekben a pozi teszt! En is annyira biztos voltam benne, hogy megint negativ lesz, mert olyan szinten menzis erzesem volt, hogy kizartnak tartottam, hogy nem jon meg :D azert teszteltem, mert mar egy csomoszor volt ilyen, hogy kesett, es ahogy teszteltem, szepen meg isjott, es mivel mar nagyon fajt mindenem, borzasztoan szerettem volna letudni az ehavi menzit es a kiboruoast. Erre tessek, azota se jott hal istennek :D Fel a fejjel, kitartas!!!

P.

2014. nov. 4. 05:11
 113/289 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem jott meg tegnap csak torles utan volt ici pici banas maszatolas.

Azt hitem megfog joni de semi.tegnap is negativ lett a 10-es.tesztem.majd hogy egy hete kesik.

Ma megyek nodokihoz kiderul vegre mi all a haterben?!

Felek nehogy vmi komoly problemam legyen :-(

Megirom lanyok ha megtudom az eredmenyt.

Sisy.

2014. nov. 4. 07:31
 114/289 anonim ***** válasza:
100%

Sisy, nekem tavaly volt egyszer, hogy két hetet késett, semmi baj nem volt, csak stresszeltem, és az okozta. Azt mondta a dokim akkor, hogy minden nő életében előfordul, hogy átrendeződik a ciklusa, csak úgy magától. Ne aggódj :)

Monyk, nem teszteltem, nem is akarok a nemvártig, ami jövő hét hétfő. Ha van baba, akkor is lesz, és akkor legalább nem kell azon agyalnom, hogy tényleg pozi-e, mert már mutatja majd rendesen. Nem lesz most semmi szerintem, kemények a melleim, az elmúlt 3 napban ment a hasszurka, de ez simán lehet mensi. Ami fura, hogy mensi előtt 6 nappal vagyok, és nem jönnek a ragyák, pedig szoktak ilyenkor már. De ami késik, nem múlik szerintem :D

Léna

2014. nov. 4. 09:38
 115/289 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom Lena a nyugtatasod! Aranyos vagy.

Remenykedem nincs komolyab baj nalam.

Ha nincs baba a dologban anyit tudok h soha tobbe nem szedem a premenst!

Sisy

2014. nov. 4. 11:10
 116/289 anonim ***** válasza:
100%
nekem megjött ma. de a sok parázás tök fölösleges volt, meg az önnyötrés, hogy biztos valami bajom van, mert ma kiderült hogy a párommal van gond. :( csak lombikkal lehet gyerekünk. Furcsa érzés volt ezt megtudni, még mindig sokkhatás alatt vagyok, és nem fogtam fel ezt az egészet. de legalább nem velem van a gond, megtudtam 8 hónap után. sok sikert mindenkinek! J.
2014. nov. 4. 18:08
 117/289 anonim ***** válasza:
100%

Azta... hát nem tudom, mit mondjak... nagyon nagyon sajnálom! :((((( De legalább kiderült, sokan évekig dolgoznak a babán, és semmi. Nálatok legalább már megvan az ok, így legalább a kétségek eloszlottak.

P.

2014. nov. 4. 18:11
 118/289 anonim ***** válasza:
100%

J., nagyon sajnálom :( És most mi lesz, belevágtok a lombikba? Vagy pihentek egy kicsit? Kitartást nektek!

Léna

2014. nov. 4. 18:35
 119/289 A kérdező kommentje:
Sajnàlom J, de legalàbb megtudtàtok. Èn több mint egy èv utàn ha most megtudom nàlunk is mi a baj, meg is könnyebülnèk. Mert a tehetetlensèg ès strucc politika se jó. Szóval ne szomorkodj, próbàlj pozitivan hozzààllni. Ès sok sikert a lombikhoz ;) èn holnap megyek vèrvètelre dèlutàn meg àllàsinterjúra :S
2014. nov. 4. 19:27
 120/289 anonim ***** válasza:
100%
nem pihenünk. nekem nincs időm. november 18-án megyünk konzultációra, és amint lehet, megerőszakoljuk a természetet. csak a dolog pikantériája (nyugodtan mondjátok hogy iszonyú peches vagyok) az, hogy a volt férjemmel se estem teherbe 7 évig, mire kiderült, hogy neki is gond van a spermaszámával. amikor összejöttem a mostani párommal, akkor miután vele se sikerült, azt gondoltam mégis csak velem lesz a gond!!! (a volt férjemé határ értéken volt, elvileg lehetséges is lehetett volna a sopontán, akkor még arra fogtam, de miután nem sikerült az új párommal sem, arra kezdtem gondolni, mégis csak velem lesz a gond) azt álmomban sem gondoltam volna, hogy mindkét fiúval gond van, és hogy egymás után igy jött ki. minden esetre velem nincs gond,az eddigi leletek alapján. érdekes, de ilyen is van. ez vagyok én (miért ne én lennék :D) szóval remélem jövő év elején eljutok a beültetésre.
2014. nov. 4. 20:55
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!