Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Monyk kérdése:

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb november végéig! Jössz egy röpke felmérésre? A szeptemberi folytatasa.

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 14:54
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/289 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekünk most nem sikerült, hiába voltak fura tüneteim, és késett is, aztán úgy megjött, mint az özönvíz. Szülinapra nem jött össze, remélem karácsonyra már babások leszünk.

Gratulálok a pozitívosoknak, kitartást és sok sikert kívánok a próbálkozóknak!

6. voltam

2014. nov. 11. 15:28
 162/289 A kérdező kommentje:

Sajnálom :( de uj honap :D

Lányok ti hisztek abban hogy nem szabad fürdeni meleg vízben, már a beágyazódás időszakában. Mert én erről nem igazán tudok lemondani. Imádok fürdeni :)

2014. nov. 11. 16:47
 163/289 anonim ***** válasza:
100%

monyk most hogy áll a görbéd?Belinkelnéd?Egyébként azért van mindenki eltűnve (szerintem) mert a topic 70%-a terhes lett :).

Képzeljétek hülyének fogtok nézni,de valami nem stimmel Velem.Folyamatosan fáj a jobb és a bal mellem egyaránt (pedig csak a bal szokott fájni ovu után) és rettentően görcsöltem egész délután.Olyan erős volt mint a mensi görcsök pedig 3.DPO-n vagyok úgyhogy lehetetlen bármit is éreznem.

Nicol

2014. nov. 11. 17:25
 164/289 anonim ***** válasza:
100%
14. ciklusnapon vagyok, tegnap reggel 23 ill. 18 mm-es tüszőim voltak. Tegnap délután óta, szurkál, fájdogál a jobb petefészkem (itt van a 23 mm-es). A doki szerint bármikor megrepedhetnek, de sajna azóta sem :( Az ovu tesztem tegnap full negatív, ma pedig olyan erős a teszt csík, majd' leugrik! Akkor még mindig lehet 1-2nap az ovulációig? De addigra nem lesz "túl öreg" a petesejt? Másfél éve mérem a hőm és tesztelek, de most totál tanácstalan vagyok... ja és clostit szedtem 5-9. napig, ma kezdtem az utrogestant. "Sz"
2014. nov. 11. 18:41
 165/289 anonim ***** válasza:
100%

"Sz" ha ma pozi az ovuteszted akkor 12.órán belül meglesz az ovud úgyhogy hajrá bújjatok össze a Pároddal ma is és holnap is :).

Nicol

2014. nov. 11. 18:55
 166/289 anonim ***** válasza:
100%
Nicol nekem minden hónapban 3 napig szokott pozitív lenni az ovu teszt. Persze lehet most a closti miatt másként lesz. Nekem már az is furi, hogy a 13. napon érett tüszőről beszélünk, eddig mindig 20-22-24. napokon volt ovulációm. "Sz"
2014. nov. 11. 19:02
 167/289 anonim ***** válasza:
100%

Monyk, én úgy tudom, hogy koraterhességnél nem ajánlatos a forró vízben punnyadás, egyrészt a fertőzésveszély miatt, másrészt a meleg víz sem tesz éppen jót, mert túlzottan felmegy a testhő, és akár vetélés is lehet belőle. Én a magam részéről annyit tudok mondani, hogy a beágyazódás környékén még tuti, hogy befeküdtem a kádba, sőt, szerintem a pozi teszt előtt 1-2 nappal is. Mióta tudom, hogy terhes vagyok, inkább zuhanyzom, nehogy gond legyen. Persze ez olyan, hogy anyám egyből rávágta, hogy ez baromság, ő ilyenről anno nem is hallott, és végig kádban fürdött, szerintem meg jobb a békesség.

Nicol, amennyire én tudom, a görbéből nem lehet következtetni arra, hogy lesz-e baba, max a ciklus legvégén, ha nem esik le a hő, amikor szokott. A 3. dpo-n tényleg elég korai még, hogy érezz dolgokat, nekem a 6. körül jött a hasszurka, a cicim csak úgy a 9. dpo körül volt kifejezetten más, előtte csak annyira duzzadt meg, mint szokott pé után. Ja, és olvaslak titeket továbbra is :)

"SZ", szerintem is most húzzatok bele, valószínűleg reggelre megreped az a tüsző. Hajrá :) És figyeld még azért magad, mert 2-3 napon belül van esély arra, hogy a másik is megreped, ne szalaszd el (bár ha nem akarsz ikreket, inkább hagyd ki :D). Ja, és a closti bizony előrébb hozza az ovut, nekem mindig a 17-21. nap közt volt, clostival meg először azt hiszem a 17. majd a 13-14. napon. Most, hogy már kiürült a closti, megint a 19. napon volt, mint régen.

Nagyon drukkolok azoknak, akik még a nemvárt előtt állnak, akinek megjött, ne csüggedjen, majd decemberben :)

Léna

2014. nov. 11. 19:12
 168/289 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap és tegnapelőtt együtt voltunk, hisz azt hittük az a jó időpont, ma szünet és holnap még egyszer próbálkozunk. A katonák úgyis elélnek 3-4 napig és szerintem kell a szünet, hogy termelődjenek. Léna a doki is az ikrekkel "riogatott" :) Mondjuk én ettől nem félek, de ha tényleg megreped mindkettő, akkor az dupla esély! :) Szuper lenne mikulásra egy pozi teszt! "Sz"
2014. nov. 11. 19:45
 169/289 anonim ***** válasza:
100%

monyk Én is ugyan azt tudom csak mondani a fürdésre amit Léna írt.Jobb nem kockáztatni és inkább tusolni legalább az első 12. hétben.

Léna tudom,hogy még nem lehet ilyenkor semmire se következtetni a görbéről csak Nekem ez furcsa.Mindig szépen kúszik felfele ovu után és megáll 36,8-nál néha megy csak feljebb most viszont egyből 37 lett.Viszont a görcs nem akar szűnni...remélem nem ciszta.Jövőhét keddig,szerdáig várok a teszttel akkor leszek kb 10-11 dpo-n.

Jut eszembe nem is Rád gondoltam,hogy nem írsz hanem azokra akik csak azért jöttek,hogy elmondják,hogy pozi a tesztjük.

"Sz" ha tegnap együtt voltatok akkor holnap legyetek együtt.Délután gondolom úgyis csinálsz ovutesztet és majd meglátod,hogy mit mutat :).Szurkolok!

Nicol

2014. nov. 11. 20:12
 170/289 anonim ***** válasza:
100%

Nicol, tudom, csak írtad egy korábbi hozzászólásodban, hogy reméled, hogy benézek még, erre írtam, hogy folyamatosan olvaslak titeket :)

Közben kértem már időpontot, 27-én megyek reggel 8-ra orvoshoz. Egy örökkévalóság lesz, de akkor leszek 7 hetes, előbb nem akarok menni, mert akkor már tényleg a tutit láthatjuk, fölöslegesen nem aggódnék. Bár aggódom így is, nagyon parázok, hogy rendben lesz-e minden, remélem, hogy igen, és próbálok pozitív lenni, de az előzmények után iszonyúan félek :/ Mondogatom, hogy ezúttal minden oké lesz, hátha úgy is lesz.

Léna

2014. nov. 11. 20:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!